54

кутуролог

преди 8 години

Ако искате братушките да се чувстват като у дома си ,това е правилния път-оръжия ,престрелки ,бронетранспортьори и в паузата алкохол до козирката ,какво ще слугуваме на някакви от Германия дето искат да плицикат и да трупат тен на изнежените си тела

53

Анонимен

преди 8 години

Рускините са много хубави жени, също и украинките. Германките тук-там се среща приятна на вид, но англичанките са отврат като цяло. Когато съм в ресторант, не гледам кой какво яде, гледам какво имам в чинията. Признак на слаба култура и доста отблъскващо е журн.а.ля да вземат интервю от дърта лелка-клюкарка и да ги публикуват.

52

Анонимен

преди 8 години

Да подадат жалба в районното рушветчийство. И току виж следователя на Митко дзъркела свърши нещо.

51

Таня

преди 8 години

Те па тия!!!Заради един дребен спор за паркомясто....Критикари!!!!

50

културолог

преди 8 години

С тази хуманитарна катастрофа в братска Русия вследствие на управлението на големия малък брат нищо чудно ,като им падне храна в европейска България да ядат като невиждали .

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 59 само не яж куришките- акоо е не е кокошка - тъпо гладно русначе

48

От Русия с любов

преди 8 години

Като видя рускините как са се напоили и вечер се движат змиеобразно си падам от смях :D С облите им лица и блуждаещи пияни очи :) Хем смешно, хем тъжно. Понеже това точно е целия ни туризъм, прехвален и лъскъв през деня, но пиян и повръщащ по пейките нощем.

47

Анонимен

преди 8 години

А освен телевизорите, по принцип крадат възглавници, кърпи и приборите. Това вече в хотелите се знае че ще е консуматив и се зарежда с най-долнопробното китайско от Жанет.

46

Анонимен

преди 8 години

Преди време германско семейство бе искало компенсация за това, че домикините и в Созопол гледали кокошки по покрива. В случая ставало въпрос за чайки и гларуси, които рано будели *** семейство.

45

Анонимен

преди 8 години

като гледам как се тъпчат с полу бракувана храна олинклузинг ми става ясно що за гладна *** е русия НЕЯ И кучетата не я ядът за разлика от руснаците

44

Култура няма!

преди 8 години

"Не гледай чинията, която другият държи пред себе си, занимавай се със собствената си чиния" учели египтяните своите деца. Да гледаш в собствената си чиния, значи още да не гледаш другия в устата колко е изял, а също така да не зяпаш по съседните маси или да подслушваш какво се говори на тях.Изобщо не е лесно да гледаш в собствената си чиния!

43

Анонимен

преди 8 години

Немците въпреки всичко са най-читави. Англичаните пикаят, руснаците крадат. На една позната и окрадоха всичките ЛСД-та миналата година Санкт Петербургци. Носили си ги били за сувенир. Едвам намери тая година да ги смени всичките с туби. А жалването за компенсации стана вече всеобща мода.

42

Щирлиц

преди 8 години

Слънчев бряг явно е сборище на всякакъв калибър "стреснати".Чудна картинка!

41

от морето

преди 8 години

вече се напълни с леки и евтини рускини

40

Анонимен

преди 8 години

в Бруклин куршумите и сега си летят но на никой не му праив впечатление.....

39

sir

преди 8 години

Руските селяни са уникални книга мога да напиша за бедните им души :dd

38

Анонимен

преди 8 години

Много ясно, руснаците ядат само хубавото месо, не кокалите и сланината, а германциет ядат всякакив ГМО-та.

37

Анонимен

преди 8 години

яденето на руснаците няма нищо общо с цената на турооператорите. като не иска германката - да не идва в Слънчев бряг, те и без това германците не са се засилили да идват.

36

Германката

преди 8 години

В заведение, в което е заета само една маса, задължително сядаш на съседната и вместо в менюто. гледаш в чинията на другия.

35

От русия с любов

преди 8 години

От руското, най-обичам жените. Няма такава комедия просто