24

Анонимен

преди 7 години

Раева има безспорни постижения - успя да вкара дъщеря си да се снима гола в списания за ТИРаджии

23

до 37

преди 7 години

До АнонименДа, тези хора показаха, че са състезатели.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37Много е висока цената на амбицията. Каква беше центана на този успех?

21

do 28

преди 7 години

Замълчи бе п.ед.а.л! Абе някой от плюещите да се е борил някога с нещо? Ах, да с мутрите, ама и мутрите и ДС Ооще ви владеят, защото сте едни нещастници. Тези момичета са герои. Цвети ще се оправи!

20

Анонимен

преди 7 години

Браво на момичетата! Браво и на треньорите! Илияна била амбициозна. Да , така е! Бъдете амбициозни и Вие. Работете и постигайте успехи в това , с което се занимавате. Ако спрем да ревем, да хленчим колко сме бедни, колко сме нещастни, колко някой друг ни е крив и виновен, а вложим половината от труда и амбицията на гимнастичките, ще сме удовлетворени.

19

Анонимен

преди 7 години

Вижте снимки на щерката на Раева и ще ви стане ясно какъв възпитател е! Хора, пазете децата си от Раева!

18

Анонимен

преди 7 години

Раева да бъде съдена по бързата процедура! Безкръвен рептил!

17

Анонимен

преди 7 години

""Браво на Илиана, браво на момичетата и на целия екип. Страхотен дух!""........................всичко е страхотно и всички са страхотни, а момичето полетя от шестия етаж ...аман от лицемери на заплата

16

Анонимен

преди 7 години

Жесток фалш и болни амбиции газещи трупове.76

15

Анонимен

преди 7 години

Раева е психопат и скоро ще излезе истината за манипулациите й с детските мозъци!

14

до 20

преди 7 години

И да бяха останали нямаше да вдигнат на крака Цвети. Освен да дадат кръв. Какво друго. А така поне Цвети няма да се чуства виновна пред тях. Това е. Браво на Илиана, браво на момичетата и на целия екип. Страхотен дух!

13

Анонимен

преди 7 години

Бравона медалистките, осигуриха нов мерцедес и не само на някоя свинНя от ком ядрото, за момичетата славата , медалите и грамотите... а парите, те не са важни, затова някой друг ше ги гушне!

12

Анонимен

преди 7 години

До данонимен 18Малко късно и съвсем ненъжен е подаръкът за Цвети. Няма никакъв смисъл от него. Медалите са едиствени и само за Илияна Раева и нейните амбиции за самодоказване

11

do 15

преди 7 години

Тези хора, наистина не са в ред. Раева колко беше изнервена милата и първенство. Вярно е, че Цветелина Стоянова щеше да се обвинява, че не са се състезавали заради нея. На всеки би му било неприятно да знае, че заради него някой се е отказал от нещо, за което се е готвил цяла година. Така те и помогнаха да не чуства вина. Само че малко хора го разбират. Повечето българи искат всички да сме равни, т.е. неуспели. А успехът е винаги много труд и жертви. Винаги. Истинският успех е така. Живот.

10

Lora

преди 7 години

До Анонимен 15Не, бириха се заради болните амбиции на една жена, която счита себе си за велик треньор и стратег, но показа с действията и това което се случи, че трябва да бъде нзабавно отстранена от спорта, защото е заплаха за децата, които са и поверени

9

Анонимен

преди 7 години

до 14Обратното-ако се бяха отказали, Цвети нямаше да го приеме след като дойде в съзнание. Те бяха там и се бориха заради цвети, другарю.

8

Тихомир Томов

преди 7 години

Европейско първенство в друг Континент , където виреят най-големите измамници на Планетата . Племенна общност естествено без да имат конституция !

7

поздравления

преди 7 години

Илиана Раева наистина е шампионка! Адмирации. Браво на момичетата и на нея също. Поздравления. Не им беше лесно.

6

Една

преди 7 години

Най-красивата искаше да изчезне. Така става в този живот - заради хорската злоба и завист, затова грозните и посредствените си живеят най-спокойно.

5

Анонимен

преди 7 години

до 6Муахахахахахахахаххааха...да ти имам критерия за женска красота, брат!