19

ФЕН НА ЦВЕТИ

преди 7 години

хайде стига с глупастите Бетинке ... нещата са вероятно съвсем друки ама съвсем други и нямат нищо общо със спорта ... вероятно това, че ***.и са я изхвърлили от отбора е било само катлизатор ....

18

циника

преди 7 години

За всеки спорт е нужна зверска дисциплина.Единственият проблем на худ. гимнаситка е,че порадип спецификата на този спорт дисциплинирането започва в много ранна възраст (7-8 г.),а веднага след пубертета почват и големите състезания.От деца се иска да носят отговорност като възрастни.Но пък тези,които успеят да преминат границата стават непобедими в живота. Я вижте Илияна Раева как командва Насо Сираков

17

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха-държавни служители, семки. От избраните депутати, кметове и всичката партийнна *** от крадци, мутри и нагаждачи, а по-читавото е оплюто и избутано с лакти...Рибата и държавата се вмирисват от главата, но вече всичко вони!

16

Анонимен

преди 7 години

Че то кое не е секта ! Държавата е секта . 2 милиона избягаха . Защото държавните служители си гледат само личния интерес.

15

лудия макс

преди 7 години

Бетина Жотева ,член на СЕМ ?!...деградацията на българските електронни медии е вдигнала 300 километра в час по баира НАДОЛУ !!!!

14

Анонимен

преди 7 години

и аз разбирам много от семки ,елитарно общество ,секти, волейбол и художествена гимнастика, и от..... абсолютни емоционални инвалиди!!

13

Анонимен

преди 7 години

Българското общество не можа да се роди

12

Хах

преди 7 години

Всеки *** се упражнява да разсъждава от неща , от които не разбира

11

Анонимен

преди 7 години

Не са виновни "режимът" и "диктатурата" на треньорите, така се кове световен шампион. Трябва повече да се набляга на работата на психолога, за да не се стига до моменти като при Цвети.

10

до гнилия

преди 7 години

До Анонимен.. а ти - най-вече.

9

Анонимен

преди 7 години

Ами естествено, че е секта, тези момичета как мислите, че успяват да влязат в такъв синхрон и да изпълняват такива съчетания? Ако се отпуснат стават разпасана команда като националния по футбол. И като казах футбол, футболистите се пенсионират на 30, малко успяват да стигнат до 40.

8

Аз

преди 7 години

Само тази велика "експертка" не се беше изказвала кой какъв е от емоционална гледна точка! Оставете близките на момичето на мира! Оставете и нея на мира! Престанете да съдите хората за избора, който са направили, защото той си е техен!

7

АТАКИСТ

преди 7 години

Грешката е, че когато момичето не е издЪржало вече психически и е казало на федерацията че иска да се оттегли, са започнали разни разбирачи да я молят да остане в националния.Най-голямата грешка на тия! Пусни птичката на воля и тя ще живее...

6

Filipopoli

преди 7 години

Abe ot sem, eu bg deputatite i komisarite, unesko, oon, diplomatite, ms, ns, prezidentstvoto, mknisterstvoto na transporta i voennoto ministerstvo, bnt, bnr, sauza na jurnalistite i sportnite komentatori, bistriyhkite tigri, aviootriada nekoi dali sha dari nekoi kapka krav za gymnastichkata? To she e golemo chudo?!

5

Анонимен

преди 7 години

"По случая с инцидента с Цвети медиите нарушиха абсолютно всички етични правила. Не трябваше да се ровят толкова надълбоко в личния й живот. Това лешоядство ще ни съсипе като хора. За нас не остана нищо свято", коментира още Жотева."Жотева, оня ден Нешка Робева точно за това говореше: Когато аз бях треньор, забранявах всякакъв достъп на момичетата до медии и телефони. Исках да тренират изолирани от външния свят без да знаят какво очакват хората от тяхи какво се говори за тях.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Чампоева, а да не би мазния ви министър на спорта или лично Тиквата да са поискали с.екс от това момиче и то затова да си е посегнало на живота ?Всички знаем как след състезания, конкурси и прочие участничките са ЗАДЪЛЖЕНИ да ходят на парти с важни клечки от властта и бизнеса. Цвети е без родители ... Лесна плячка !Толкова ви е гнусно и мръсно управлението, че чак ми се повръща от вас !

3

защо?

преди 7 години

А защо футболистите не понасят толкова тежко загубите и резилите и не посягат на живота си???

2

Анонимен

преди 7 години

Така е.

1

Анонимен

преди 7 години

Жотева, а защо през РЕЖИМА На Нешка Робева, който беше убийствен, нямаше нито едно момиче през годините посегнало на живота си, а само слава и златни медали ни носеха момичетата й на България? Кажи, *** , ОВЦА?