201

Ф.С.В

преди 8 години

Ще ви кажа само едно - САЩ вече са задействали дестабилизацията на Балканите- Тук ще се лее кръв докато има такива като Румънският президент и Плевнелиев- САЩ клатят всички точки близки до Русия с цел икономическа дестабилизация спиране на газови проекти и бели петна за поставяне на ракети- КОЙ каза на Ердоган да стреля по руският изтребител ?? САЩ подложиха динена *** на Глупавият Османски Император и после се отрекоха от него за да спрат газовият проект на Русия !!

200

Анонимен

преди 8 години

България винаги е била с гръб към НАТО това не е новина!

199

Членска карта №7

преди 8 години

Добре бе! Вятърът не д у х а! Тиквеници!

198

Членска карта №7

преди 8 години

До Ф.С.ВМагнолията е двоен, троен или четворен агент, но като олицетворение на Адрешко, селският му корен му позволява да усеща на къде духа вятъра. А духа към жестока война и ни е ред поне веднъж да не си слагаме задниците, там където други си мерят мъжките достойнства!

197

anonimen

преди 8 години

Румъния иска да присъедини Молдова и да наруши регионалния баланс на силите, а като стане много силна може да поиска и Южна Добруджа. Да, ама други държави може да предяват доста основателни претенции за Северна Добруджа и Трансилвания. Турция пък, която от десетилетия има замразен конфликт в Северен Кипър, иска да наложи ислямистки режим в Сирия и да господства там. Всеки преследва свои интереси, че имат нахалство да искат от нас да им ставаме *** и да се водим по техния късоумен акъл. Ние трябва да си следваме нашия национален интерес, то е ясно.

196

Ф.С.В

преди 8 години

Дълги години мразех този човек Борисов-- но сега за първи път ми хареса неговата категорична позиция - най после му дойде акъла в главата - БРАВО !

195

Членска карта №7

преди 8 години

до 243иЗстината е, че неграмотници, като теб, ще зачернят малкото останали българи, въвличайки ни във война от която нямаме нужда!

194

Анонимен

преди 8 години

Evrosayuza i NATO zatova ne pomagat na balgarite ,zashtoto balgarina e 4ergar dneska s men utre s rusnaka s takiva hora vzimane davane da nqmash boy po kratunata

193

Анонимен

преди 8 години

До ФСВ.Намекваш , че си от богатите руснаци и държите българското черноморие а.

192

отбрана от кого

преди 8 години

До dp кого отбраняваш в Ирак,Либия аФганистан,Сирия и т. н.

191

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов дава ЗАДЕН. Не българите. Това е изстината. И не се отказва от НАТО. Само да направи мили очи на Путин за късо време. Това трябва да се пише в руските вестници, ако се държи на фактите

190

Анонимен

преди 8 години

Нещо са объркали ,че имаме флот от един кораб и нито една подводница.

189

Ф.С.В

преди 8 години

Много се съмнявах че Борисов е същата *** на ГАЩ като Плевнелиев и и военният министър - но се оказа че все пак има нещо българско в него - Знае че ако продължават в същият дух - ще съсипят всичко в БГ - Русия не прощава - а БГ бизнесът ще плаче завинаги )) беднитя нямат какво да губят -- но богатите имат цялото Черноморие

188

да

преди 8 години

не се хабете с жалката си протурска пропаганда объркали сте мястото айде обратно в Анадола симпатии за Турция в България тръгнали да търсят - никакъв шанс

187

dp

преди 8 години

235, отде ви изравят все такива умствено изостанали за руски слуги-агитатори бе.Газ пикаете, че господарят ви го няма никакъв и продължава да се смалява, не само защотоне ставате за нищо - то и господарят ви вече не успява да издържа повечето от вас а иза какво, безполезна *** сте - а и защото си знаете какво заслужавате, цял животса ви хрантутели срещу това, че сте предавали народа на БГ от който сте се пръкнали.

186

Анонимен

преди 8 години

БГ била член на Варшавския договор,сега- член на НАТО!Пази,БОЖЕ,от такива членове!Не за член, ами и за *** на бъчва не ставаме с такива ръководители!Навремето в гимназията и в казармата не ги допускаха,а днес управлявали НАТО-вски член под звуците на "Пипни ме тук,пипни ме там" и под знаме с лика на *** на Азис!Съсипаха държавата,съсипаха армията,преполовиха народа!Пълни изверги!Така е- какво друго могат да направят обикновени п-ед-ера-си!

185

Щирлиц

преди 8 години

Не,България в лицето на ***,които са на власт в момента,се е наг.зила в трепетно очакване.Всичко друго е кьорфишек.

184

ИЗВЕЪНЗЕМЕН

преди 8 години

ВСИЧКИ ТУК СТЕ ТОР НА ЗЕМЯТА, КОЯТО СКОРО ЩЕ ВИ СМАЧКА, ЗАРАДИ ДЕБИЛНИЯ ВИ ЕГОИЗЪМ - ЖАЛКИТЕ ЧОВЕЧЕТА, ГНИДКИ ЗАД АЙПИ АДРЕСИ

183

Я гледай....

преди 8 години

До злостър 20.И коя ни е общата история с Русия?Това че ни наложиха със сила омразния социализъм и спряха развитието ни за 45 г.И погледнато исторически с Турция имаме 500г. обща история.Или не си съгласен.Да виждаш някаква разлика между двете робства?

182

ODESSA

преди 8 години

Окупаторката РУСИЯ нямаше един войник на Българска теритоия.