15

Анонимен

преди 8 години

Работата е ясна заради амбициите на треньорката децата търпят лишения и тренират гладни часове а когато се разболеят ги заменят като непотребна вещ.

14

Анонимен

преди 8 години

до 17 - за какво оставака на ръководство на Федерацията? ако бе момиченец на 12 - да го държат за ръчичка, ама не е! Спокойно може гаджето да е я отрязало и да е изпаднала в депресия.

13

Анонимен

преди 8 години

Момичето е знаело какво прави, може да е било в депресия или какво ли не - нека да не вменяваме вина на никого, а просто да приемам че и в живота се случват такива неща. Гадни са - но се случват.

12

Анонимен

преди 8 години

за първи път съм съгласен с Илияна раева. Медиите разнасят само пошлото. Тези дни Германия би Украйна с 2-0 но цял ден, у нас не се говореше за мача, а за това къде си бръкнал треньора на Германия. Като стигнете неговите нива - бъркайте си където искате. сега развяват нещастието на една националак като знам. Като умре някой човек и журналят изтичат да питат родителиет му "как се чувствате" ми иде да ги набия. Как да се чувстват? това е гавра.

11

gg

преди 8 години

Оставка, или какви ще са наказанията за ръководството на федерацията ?

10

от мен

преди 8 години

Винаги съм знаела , че този спорт е психарски. Лишения,лишения,мъки и за какво....Тая *** тиква Нешка унищожи толкова момичета , а ето ,че и други продължават.

9

Анонимен

преди 8 години

"Спрете спекулациите!" много прилича на онова "Стига вече! на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

8

Жоро с моторо

преди 8 години

До знайкоНейна работа си е какво прави в спалнята и извън нея. Но, замисли се само какво се случва в гимнастиката като цяло, хеле в българската... Нали като ги поканеха на интервюта Златните момиче само се усмихваха и не смееха да кажат нещо, за да не объркат нещо... И тук там се изпуснат как се крият с две бонбони шоколадови... А след това се замисли за ежедневието и живота на връстничките им, който не са гимнастички... И направи изводите...

7

Анонимен

преди 8 години

Раева, една трагедия може да бъде само ужасна. Затова се казва трагедия.

6

Анонимен

преди 8 години

Млъкни *** К-Во !!! заради твоите амбиции детето е в Пирогов, лошото е че ти богатееш и дебелеееш от нейните пари сега К-У-Ч-К-А

5

Анонимен

преди 8 години

До До 4Специално за спорта не е само у нас! Навсякъде професионален спортист на добро ниво се става с много лишения и труд. Да не мислите, че руските, корейските, китайските, американските гимнастички, без значение художествени или спортни се раждат самородни таланти? Да не мислите, че там няма конкуренция?

4

???

преди 8 години

А вие представяте ли си това момиче, което е заминало на мястото на Цвети как се чувства сега? Успяло е да си изпълни мечтата, за която упорито се е трудило и е влязло в отбора, макар и като резервен план, а сега всички омаловажават това, само защото нейната колежка е решила да скочи от 6-я етаж...

3

Жоро с моторо

преди 8 години

Тая патица що деца е пречупила...

2

хм

преди 8 години

Защо някой друг трябва да носи вина за решението на Цвети да сложи край на живота си? Никой не е незаменим, на всеки се случва да бъде уволнен от работата си, но не всеки тръгва да се самоубива. Макар че в случая даже са касае само за едно-единствено състезание, не са я изключили за постоянно от отбора, щяла е да е в него на Олимпиадата - нещо за което всеки професионален спортист мечтае. Можели са да се опитат да й помогнат, но някой ако не иска да му се помогне - на сила няма как да стане...

1

да бе

преди 8 години

оставка!