139

аааахахах

преди 7 години

Българите бягат масово , всеки с акъл и знания си хваща дърмите и заминава на запад. Не ми е приятно но товя е реалността - България потъва. На никой с акъл не му се седи в мутренска държава , разкъсана от комунисти.

138

Анонимен

преди 7 години

И аз искам да се върнат , но у нас не 5 000 , а 5 долара не се търкалят по улицита.

137

Анонимен

преди 7 години

Другари ***. Току-що гледах по телевизията част от речта на Президента и как Европейския Парламент на крака му ръкопляска. Перфектна реч и перфектен английски. Е, не е ловец архарски ама това е друга тема.

136

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета, Плевнелиев ще е шеф на Департамента за следвоенноустройство на Русия. Така, че имайте му малко уважение.

135

Анонимен

преди 7 години

кой българин се връща бе офшорий

134

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен168 Аз пък искам , да пуснат едно клипче тук, онова, в което го питат, ще се кандидатира ли за президент, а той:"Не, никога, аз съм експерт в друга област!".После-знаете какво стана. Но, какво да коментирам-хвани единия-удари другия, всички в Герб са такива.

133

Анонимен

преди 7 години

Щастливи сме , нищо че щастието ни е също втора употреба . Но тези лъчезарни усмики по всяка вероятност са трета уротреба . Колкото по широка е усмитката , толкова по не се забелязва грозното в ежедневието и историята . Девизът е - Равенство , Братство , Красо- та , а вие там по тихо .

132

българин

преди 7 години

да добавя и аз - ненормалник от класа

131

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБащата верно , че чака 1 година за Москвич, но накрая го получи, чисто новичък от завода...Сега не можем да си позволим дори кола втора употреба, която да може да върви...

130

Анонимен

преди 7 години

През социализма карахме на колите си гуми 3-та употреба, носехме дрехи 3 та употреба______Всъщност при социалузма беше проблем да си купиш каквато и да е кола, а за гумите да не говорим, висял съм 2 седмици във Видин за да си взема 2 гуми видунки, които за нищо не сраваха

129

анти

преди 7 години

ненормалник

128

анонимен от Европа

преди 7 години

Човекът Президент май си е изтрескал тотално. Никой няма да се връща в България бре човек, как да се върнем като Вие и Вашите депутати ни изгонихте. С вашата жажда за власт и бързо забогатяване, хора за по половин мандат с банкови сметки и имоти за 10-ки милиони Евро. Това е позор,,,,,,,нямам думи

127

Анонимен

преди 7 години

До АниВ Русия безработицата е под 5% - практически няма безработица.

126

Анонимен

преди 7 години

Искам да излезе пред народа Иван Костов, Петър Стоянов, Симеон Сакскуборготски (който се кълнеше, че не е дошъл заради земите си, но в последствие си ги взе, че уж били на баща му, пък те дадени от народа) и да направят равносметка какво сториха! И не искам да говорят отново омайно както преди години , да кажат какво се е постигнало в цифри! И тоз нарцис Б.Б...- интелектуалец от класа, ама да не му засегнеш обиждалото...И оназ п*а*ч*а Кунева, дето затвори АЕЦ-а и сега вилнее на няколко поста..

125

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГоляма грешка беше да стане президент-той за нищо не става, просто поставено лице.Бъди спокоен, новият който и да е той няма да бъде по-различен.

124

Анонимен

преди 7 години

Голяма грешка беше да стане президент-той за нищо не става, просто поставено лице.

123

Ани

преди 7 години

Каква армия каква полиция. Държаха младежите 2 години в казармата за да не си потърсят работа. Човек като види че в някоя държава има много войници и полицаи веднага разбира че има тежка безработица. Вижте Русия!

122

Маринчо

преди 7 години

При социализма нямаше банани и тоалетна хартия а дънки и хубави неща имаше само в кореком с долари. Сега при пазарния капитализъм в магазина има много банани да лапаме и тоалетна хартия да се бришеме и си джиткаме в мола да си купуваме дънки и фанелки пума.

121

Един от Северозапада

преди 7 години

До Ани Ани, миличка, права си, и то-безусловно.През социализма карахме на колите си гуми 3-та употреба, носехме дрехи 3 та употреба , а бабите бяха толкова болни и беззъби, че държавата се видя в чудо, и ги лекуваше и правеше зъбите безплатно, само да са живи и здрави и да гласуват за БКП.Сега сме по-добре-караме гуми само 2-ра употреба, дрехите основната част от хората в провинцията си купуват 2-ра употреба от "килото", има такива магазини, бабите въобще не ги лекуват, 9,5 милиона сме без емиг

120

Анонимен

преди 7 години

Интерестното е че г-н Плевнелив е почнал да работи за врьщането на Бьлгарските емигранти!