79

Анонимен

преди 8 години

И аз смятам, че е справедливо подземният бос трябва да е в затвора вместо да управлява.

78

Анонимен

преди 8 години

Общото между колорадските и партийно-ном-енкл-атурните бръмбари в САЩ и ЕС е,че имат общ -американски-ген,а разликата е,че първите унищожават само селското стопанство,а вторите -целите икономики,системите на образование и здравеопазване и населението на съответните страни чрез икономически и финансов тероризъм!Да се надяваме,че в близко време териториите им ще бъдат успешно третирани по подходяща технология и то така,че и семето им да изсъхне-както казва народът!

77

Баце

преди 8 години

Аз не ползвам градски транспортходя на работа със служебна колатака за един месец спестявам 79 леваправете и вие така толкова ли не се сещатеБаце Бойко

76

провинциалист

преди 8 години

Ей,туй, софиянци оревахте света,че ви увелицили билетчето.А,га цяла България работи за вас,ни ривете,що?Всички "шапки' са софийски,и заради вас в провинцията заплатите са ниски.Елате си в провинцията да живеете с 400-500лв,и да се возите само за 1левче-в едната посока.

75

Анонимен

преди 8 години

Цената на билетите е справедлива, заяви мутрата и се качи на лимузината с държавно гориво.

74

Анонимен

преди 8 години

A spravedlivo li e... Ot 4erni tefter4eta da izlizat inicialite bb..cc , I posle udobno za vsichki zasegnati , da iz4ezne teftercheto...:)))

73

Анонимен

преди 8 години

мухълбоиков кога ще те изхвърлим на бунището

72

Кому

преди 8 години

Не есправедлива за комуноидите ,искат всичко безплатно и понеже не могат да смятат по аритметика не могат да си купят евтина абонаментна карта. Искаме специален закон за комуноидите. Всичко безплатно, а ако може и пари да дават без да се работи.

71

Анонимен

преди 8 години

Spravedlivo spored tvoite dohodi !!!

70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7810012 час ана ден, всеки ден е незаконно. Заплатата е такава каквато си я договориш. Ако си некадъренм, ще вземаш малка заплата. Премиерът не ти е виновен за това.

69

11

преди 8 години

Проблемът не е в цената бе кратуни. Проблемът е в броя монети, с които трябва да се плаща и в автоматите и шофьорите, които не връщат ресто. И няма основателно обяснение изобщо за увеличението.

68

Костов

преди 8 години

Този Т..пунгер кога се е возил в обществен транспорт, освен в детстното си, когато наистина болшинството автобуси бяха марка Чавдар или Икарус. След това идват пожарникарските автомобили а като началник - някоя жигула, а през мутренските години, едва ли се е качвал на по-малко от Мерцедес. Всички знаем за неговото непреодолимо желание да шофира, вместо шофьорът, на който му плащат и е обучен за всякакви ситуации, но НИЕ нали трябва да покажем че сме над правилниците...

67

Анонимен

преди 8 години

справедливо ли е капиталистите да те мачкат да работиш по 10-12 часа на ден 6 дни в седмицата за 500-600 лв

66

Мексиканеца

преди 8 години

Скоро на изборите ще видите кое е справедливо и кое не.

65

Анонимен

преди 8 години

А за мургавити как ще е ??

64

Анонимен

преди 8 години

Всяка година над 10 милиарда лева се делят между 240 капута. Който цял ден нищо не правят и за цяла година я имат 10 посещения в парламента я не .

63

Пресиян

преди 8 години

Справедлива цена казва това недоразумение и родоотстъпно същество. Как би обяснил цената от 66 ст. в съседна Румъния? А защо не каже истината? А тя е, че световната заробваща банка "отпуснала заем" и най- главното условие е да се вдигне цената до това безумно ниво. А сега да се запитаме за цената, която трябва да заплатим за общо 16-те млрд взети с парафа на този ***? Тя е... геноцид, мили сънародници!

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 72Означава сметки на база приходи и разходи.

61

factotum

преди 8 години

То по турско сме спали ,спали,спали, *** кат се събудил става лошо и ще е скоро...

60

Анонимен

преди 8 години

Kакво значи справедлива цена, дадена от човек който никога не е ползвал градски транспорт?