89

голю босев

преди 8 години

Популизма постигна най висок връх чрез изказване на Румен Гечев в парламента. Господина е като фурнажийска лопата. За това ще му припомня негови изказвания в парламента през 1996 г като министър -вземането на заеми е полезно за държавата и всички страни го правя.Ще образовам Гечев, че взет даем през 1996 г 1 милиард,е равен сега по стойност на 4 милиарда. И този господин преподава на студенти -горките.

88

Анонимен

преди 8 години

Въпроса е чие финансово стабилизиране, на държавата или на ГЕРБ. Преди избори се тегли голям заем какво ли ще стабилизираме "ВОТА" на народа вероятно. Гласове има да се купуват едно друго, паре трябват

87

Анонимен

преди 8 години

сега ако има някой протест мога да ви кажа какво ще стане , Борисов ще излезе и ще каже , ето платени протести който искат да свалят правителството / мога да се хвана на бас за 100 лв някой ако иска

86

протестиращ

преди 8 години

Аплодисменти за Нинова .Тези хора колкото по дълго се задържат в управлението толко подълбоко отиваме в пропаста.Литаргичния сън свърши да се расъним и да хващаме тоягитеида ги извърлим от управлението.

85

Анонимен

преди 8 години

следващата стъпка ще е вдигане на данъците за да могат да плащат кредитите а след ще теглят нов , после пак ще вдигнат данъците и пак ще теглят нов а народа да плаща , то тука стана бетер робство

84

2

преди 8 години

До До 87,а твоите верни другари от герб,които не са на червено,тогава защо вземат 30 милиарда заем,а срещу искания от орешарски заем 1.5милиарда,любимеца ти от банкя ,прати ентелегентните протестори .

83

BG

преди 8 години

Червените *** пак се опитват да лъжат народа. Тази бояджийка не беше ли зам. министър при Костов. Имаме ли спомен защо я изгоноха.

82

Анонимен

преди 8 години

ние ще станем по зле от гърците , повярвайте ми , видяхте какво се случи там

81

Анонимен

преди 8 години

Нинова захапа ГЕРБ за нов дълъг....

80

товарищ

преди 8 години

ЛОЗУНГ:С БСП назад към комунизма!

79

1

преди 8 години

До ЧИЧО ОТ СЕЛО,чичо,той и бодигарда му беше там,с букет от червени рози,все пак образованито си на пожарникар,завърши под крилото на любимата си БКП

78

До 91

преди 8 години

Я сега напиши смислено, това, което си се опитал да напишеш, но не ти се е получило. Доколкото разбрах, казваш, че бялото не е черно, защото е черно, но е и бяло едновременно.

77

ЧИЧО ОТ СЕЛО

преди 8 години

НИНОВА, КОГАТО ТЕ ИЗБРАХА ИМАХ НАДЕЖДА, ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЗА ДОБРО! КОГАТО ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ ТИ ИНИЦИАТИВИ БЕШЕ ДА НОСИШ ЦВЕТЯ НА ПАМЕТНИКА НА БАЙ ТОШО СЕ РАЗОЧАРОВАХ!

76

Анонимен

преди 8 години

политиците ни заробват за цял живот , вече взех да вярвам за този план ран-ъп , там се обясняваше че народа трябва да бъде свръх задлъжнял за да бъде управляван лесно , и така като гледам май потщи успяват , съсипаха икономиката 90 процента от населението има непосилни кредити а сега вече ще дължи и държавни

75

До 86

преди 8 години

Недей да даваш мнения за неща, от които нищо не разбираш. Никой не е написал, че нетирането на дълг с резерв дава дълг. Това само глава като твоята може да го каже. Тук принципа е *** - взимаш нов дълг, той първоначално отива в фискалния резерв и го увеличава. Когато дойде време за плащане на главница или лихва по дълг, това се отразява на размера на Фискалния резерв. Затова тези две свързани суми трябва да се нетират, за да не се губи какво реално става.

74

Анонимен

преди 8 години

А бе много важно... Докато дойде падежа, българи няма да са останали на тая територия, а на бъдещата Ромска държава ще й опростят дълговете като новосъздадена.

73

Анонимен

преди 8 години

Другарите от БКП-БСП не могат да управляват пазарна и свободна икономика . Това е доказано и сега да се правят на умници няма как да стане. А пък тези червени развалени домати , които пишат в сайта са толкова неграмотни , че не си струва да им отговаряме .

72

Анонимен

преди 8 години

При Орешарски външния дълг беше паднал под $5,5 млрд. Сега в края на април 2016 е $11,2 млрд. .В евро - при Орешарски, 4 млрд. евро, в края на април 2016 - 9,9 млрд. евро.Това са фактите. За това гласувахте вие, това получихме всички. Аз трябва да плащам за това, че вие сте гласували за ГЕРБ.

71

Анонимен

преди 8 години

76. А най-антибългарско е да се говорят врели-некипели. Докато беше премиер Орешарски намали бюджетния дефицит с 2 милиарда. И щеше да го намали още ако не бяха дошли крадците от ГЕРБ. А сега щели да ни "стабилизират" взимайки още заеми.

70

Анонимен

преди 8 години

когато вземаш пари на лихва за да платиш лихвата няма как да се стабилизираш , просто отлагаш финансовия си крах за не определено време , но гибелта ще е още по сигурна