45

До 54 ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

То историците са се произнесли отдавна по въпроса, самия термин геноцид е измислен точни да се опишат тези събития

44

Путин

преди 7 години

да поправим грешките от миналото и да върнем евроатлантичната България в състава на Турция. Няма непоправими грешки, съдбата ще ги върне там където принадлежат.

43

Auslander

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯTurciq bavno, no sigurno se vrashta kam koerenite si..a imenno primitivna musulmanska sgan.

42

А ДАНО

преди 7 години

Дано сега турците се подадът и отворят границите без контроло.Тогава ще нахлуят стотици хиляди емигранти после европейските политици ще се принудят под натиска на своите гласоподаватели да спрат помощите на емигрантите,емигрантите ще започнат да безчинстват и ще се намеси армията и полицията и след година две ще ги изгонят или опандизят всичките а Турция веднъж за винаги ще си одреже шансовете да бъде приета в Европа.НЕ ЧЕ НЯКОЙ И СЕГА Я ИСКА.

41

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Говорителят изтъкна, че това е въпрос, по който трябва да се произнесат учените и историците, а не политиците и парламентите.ТОЧНО ТАКА ! СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПОСОЧАТ И МОТИВИТЕ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА ТОЛКОВА МНОГО АРМЕНЦИ ! НИКОЙ НЕ ИЗБИВА МИРНИ ГРАЖДАНИ ,ДОРИ И ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ НЕ ГО Е ПРАВИЛА ,А Е ИЗБИВАЛА САМО ХАЙДУТИ ,А МИРНИТЕ БЪЛГАРИ СА ОСТАНАЛИ ЖИВИ ЗАТОВА ДНЕС ВИ ИМА ! ТУРЦИЯ НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ЕВРОПА ,А ДА СЕ СЪЮЗИ СЪС САУДИТСКА АРАБИЯ И ДР. МЮСУЛМАНСКИ СТРАНИ !

40

Да бе !

преди 7 години

Когато арменците започнат да искат да се заселват в Турция - тогава ще сметна, че и оценката за геноцида е погрешна! За "цвят" и три милиона германци да се заселят и да започнат работа в Турция! Може в добавка турците да върнат на християнската църква черквите , преустроени в джамии.Може...и слон да снесе яйце.

39

Българин

преди 7 години

Deutschland über alles!!! Долу Турция!

38

Анонимен

преди 7 години

47. И какво от това? ако се наложи пак ще дойдат да ни спасяват. Путин го каза.

37

Анонимен

преди 7 години

48. Ти ли си никой. Щото на тия дето им пука са много.

36

до41

преди 7 години

проучване днес в Русия наи верни приятели Беларус Китаи 80% България 5% ???

35

Анонимен

преди 7 години

43. НЯМА

34

Анонимен

преди 7 години

още няма,жеги ,дъждовно е а във с.вокил има режим на водата пускат я за два часа на ден мен това ме засяга лично .Това какво е 21 век Африка

33

Анонимен

преди 7 години

Най-зле сме ний в Европа, защото сме най-близо до Турция. А руснаците са ни братя. Костите на хиляди руски момчета останаха по нашите земи през 1878 година. Българският народ това никога няма да го забрави. А че по Русия се изляха тонове помия от плужека-президент и новите ни политици това няма да попречи да ги смятаме за братя.

32

Джамал

преди 7 години

Отваря се нов доходен бизнес за Турция:Изготвяне на "законни документи "---ЗА МИГРАНТИТЕ ОТ АЗИЯ И АФРИКА.Така -ГРАНИЦИТЕ СТАВАТ ИЗЛИШНИ И НЕНУЖНИ!

31

Анонимен

преди 7 години

от пишещите по долу разбирам че българските имперски и турските султански интереси съвпадат. малко са объркани тролчетата. Чудят се накъде да плюят.

30

Анонимен

преди 7 години

от пишещите по долу разбирам че руските имперски и турските султански интереси съвпадат. малко са объркани тролчетата. Чудят се накъде да плюят.

29

Анонимен

преди 7 години

Цццццц,само Турция, САЩ и България са най невинните,когато другите държави ги обвинят в нещо.Горките ощетени!

28

Анонимен

преди 7 години

Браво, бе! Чак не мога да повярвам. Меркел сигурно е получила мигрена.

27

ТОВА Е НАЧАЛОТО....

преди 7 години

...НА АРАБСКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ , КЪМ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ!ТОЗИ ПЪТ-----СЪС ЗАКОННОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ТУРЦИЯ И ЕРДОГАН!СЕГА ВЕЧЕ--ТУРЦИЯ , ЩЕ ПОЧНЕ И ДА ИМ ВАДИ "ЗАКОННИ ПАСПОРТИ"...!!КОЙ ШЕ ГИ СПРЕ , ТОГАВА......??!!!

26

до 28

преди 7 години

мн.си прав чиляко ,и за тва Ердоган се опитва да оправи нещата,като възстанови империята 😂