29

Анонимен

преди 7 години

Еми... Германия сега от Армения да измоли удържане на арабите. :)

28

Анонимен

преди 7 години

Резолюцоята е интересна обаче не само с признаването на геноцида, но и признанието че Германия е била съюзник тогавана Османската империя и бишо не е направила, т. е. признават че косвено носят и те вина за събитията, между впрочем ние също сме им били съюзници по това време и също не сме реагирали адекватно

27

Турчин

преди 7 години

А кога ще признает геноцида над туркия етнос в България.

26

мартин

преди 7 години

Неизбежното се случи, Турция разбра къде и е мястото а то е само в мусюлманският обрязан свят, но не и в Европа. Слагайте бурките и се молете на дядо Иван да не активизира докрай кюрдите, защото тогава и Химна ще си смените. За Вас всички са терористи а Вие сте цвете за мирисане, крадеца вика дръжте крадеца. Икономиката Ви е пълен балон, крепи се благодарение на ония продажници зад океана за да им вървите по гайдата и да правите проблеми в Европа. Да ама не, ще строим църкви в Константинопол.

25

Анонимен

преди 7 години

Геноцид над арменците не е имало. Колкото и да не ви се ще, това са измишльотини. В случая турците са прави, а ЕС за пореден път играе плоски номера на много ниско ниво. Класната дипломация от миналото е сведена до ц_игански номера.

24

Боби

преди 7 години

До Анонимен 21Едрия Германски бизнес иска по-евтина емигрантска работна ръка да влезе в Европа и по-този начин да ограничат соц придобивки на обикновените европейци - от там да се намали заплащане и да увеличат приходите.

23

TURKIYE

преди 7 години

Ей прости тикви как ще се разпада икономиката на Турция като 78% от Бора в света е в Турция, а пък Бора е 2 пъти по скъп от петрола, Турция има Бор за следващите 700 години напред!

22

бай иван

преди 7 години

ердо'ан получи чревно разстройво с'я. ша си обръсне мустака в знак на протест и музтаките на жена му и дъщерите му също.

21

Бягай на училище

преди 7 години

До 18Толко си чел.. ВСВ беше Немски евреи срещу Американски и Руски евреи!!! Всички лидери са Евреи... Сталин Хитлер Чърчил и т.н... ВСВ си беше Еврейска Война!!!

20

Анонимен

преди 7 години

До Капитан АндреевоХайде стига с тази глупава мантра, че Турция щяла да пусне мигрантите. Ами, като пусне, ако има мъже все още в Брюксел, ще се въведе незабавно икономическо ембарго.Браво, много си умна? Ами хайде тогава защо тогава хайде не го въведоха още в началото хайде, вместо да дават визи и 4 милиарда на Турция?

19

sancho pansa

преди 7 години

До selajedin eyubi на куково лято

18

Анонимен

преди 7 години

Поредната тесла за османския ***.

17

БИЛ ИСТОРИК

преди 7 години

мамка им шваби нали те разпалиха и двете свет. войни.

16

Капитан Андреево

преди 7 години

Хайде стига с тази глупава мантра, че Турция щяла да пусне мигрантите. Ами, като пусне, ако има мъже все още в Брюксел, ще се въведе незабавно икономическо ембарго. Да видим, турците къде ще си продават стоката, при условие, че най-големите им пазари са Русия(вече не са им пазар) и ЕС.При ембарго от ЕС икономиката на Турция отива по дяволите за няколко месеца.

15

selajedin eyubi

преди 7 години

A nie koga shte privetstvame reshenieto na Bundestaga,i koga shte iskame priznavane za 5 vekovnia genocid,nay dalgia v choveshkata istoria.

14

Анонимен

преди 7 години

Вот это помидорище в харю Эдику прилетело, и размазало мечту об ЕС, этак и к 4000 году прием под вопросом.P.S.Ждемс признания геноцида индейцев ,да и за индусов можно похлопотать...

13

Анонимен

преди 7 години

До НИЩО, БЕ..ха,ха,хаааНа хохолите започна истерията

12

Анонимен

преди 7 години

Удар по турецким "фаберже"...:))Признали немцы: был турецкий геноцид! Пора Тайипу делать суицид.

11

Анонимен

преди 7 години

Неможе да отричат това което се е записало в историята. Децата отговарят за постъпките на бащите си па макар да са минали и 100 години. Колкото и да се дърпат турците няма кака да отрекат че османската империя е провела геноцид не само над арменците а и над българите. Баташкото клане не е ли геноцид? Геноцида си е геноцид и това точната дума.

10

Анонимен

преди 7 години

Може и да се пробват за реванш с мигрантите, но в крайна сметка - стига сделки с дявола! Отвратителни пазарлъци се точат вече месеци наред, които са обида за гражданите на ЕС. То не бяха пари, то не бяха визи, членство ...Как се отварят и затварят 72 преговорни глави за месец-два? Време беше да се сложи край на цирка!