8

sdasad

преди 8 години

Българския етнос е смесица ПРЕДИМНО между българи и славяни!!! Затова българите са бели с изключение на мангосите!!!! Агент Аян Смит! ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 8 години

"Щастлив съм, че съм германец. И съм горд. В противен случай нямаше да играя за германския национален отбор"."В противен случай щеше да играеш за Гана, щеше да си световно неизвестен и щеше да получаваш заплата колкото да си платиш сметките и автобусния билет. Не ми обяснявай, че си в немския национален, щото си патриот.

6

42

преди 8 години

До тракиецАми аз и жена ми сме доста бели и родата ни.Не знам за теб сега, може и да си черен.

5

Анонимен

преди 8 години

"който говори така, сам се разобличава, при това не само като лош съсед"Той не се разобличава, той е публична личност, за да се разобличи първо трябва да се е крил. Защо, демокрацията в Германия означава ли, че трябва да се криеш, ако имаш различна гледна точка?

4

Анонимен

преди 8 години

"Самият Боатенг реагира доста спокойно на расистката обида - можел само да се смее на подобни изказвания. "Тъжно, че в днешни дни все още се говорят такива неща", заяви 27-годишният футболист."Тъжно е, че ганаийски *** се мисли за по-германец от коренното население.

3

Анонимен

преди 8 години

"Като футболист хората го харесват. Но не биха желали да имат такъв човек за съсед", заяви един от лидерите на германските десни популисти по адрес на тъмнокожия национал Жером Боатенг."Ами и аз не бих искал да ми е съсед. Нещо странно ли има в това, че имам предпочитания кой да обитава квартала ми?

2

Анонимен

преди 8 години

До .Фюрера ще се обърне в гроба!

1

.

преди 8 години

Същински ариец! Хитлер, гледаш ли? :) Така е който се еббава с РУСИЯ му се връща за векове напред.