39

до Гурбетчия

преди 7 години

и като се събуди краката ти отвити :))

38

PD

преди 7 години

А иде време, същите тези дето ги напада, да го обявят за диктатор, провеждащ геноцид по отношение на кюрдите. И това ще стане, рано или късно. И следващата държава, която ще си поделят ще бъде Турция. От всичките възможни игри които дразнят великите сили, най дразнещата за тях, е играта прислугата да се помисли за господар. Турция я създаде Ататюрк, защото се отрече от имперските оттомански амбиции. Днес вече нищо няма да я спаси. Въпроса е само кой или кои, ще бъдат нейния екзекутор.

37

да

преди 7 години

аскерът толкова бой е ял последните 300 години от Русия, че страха му е наследствен.. нещо като вродения страх от тъмното при хората, който води началото си от пещерни времена :))) уплашени от Русия се раждат горките...примери колкото искаш.. цели учебници :))))

36

що така бе

преди 7 години

той този коран толкова "миролюбив" , че всеки ден има атентати - мюсюлмани трепят християни , мюсюлмани трепят мюсюлмани .............

35

Аспарух

преди 7 години

Асад със същото право може да иска отстраняването от власт на Едроган.

34

да

преди 7 години

Кукловодът Израел дърпа конците и марионетката Турция подскача по заповед. но иначе Израел бил бита карта.. е, те тия ако са бита карта.. то Турция трябва да е убита :)))))

33

Чети, анадолецо

преди 7 години

Боли го анадолецът,че през 20-ти век малка БЪЛГАРИЯ яко нашоква анадолскитеканчета. Превземането на Одрин от българската армия още се изучава по военнаистория във военните академии по света. А за турската армия освен за погромитеи геноцида спрямо цивилни арменци и гърци, друго интересно няма.

32

Анонимен

преди 7 години

Питали Радио Ереван коя е най-кратката книга?- Списък на турските творци и учени.А най-дебелата?- Хронология на турските зверства

31

Анонимен

преди 7 години

До 999999като,видя такива като теб винаги ги питам... аджеба"Какво му беше лошото на великият възродителен процес,че каквото съм чул ??ами няма лошо все хубаво за българите е било?как я мислиш?

30

Анонимен

преди 7 години

Eрдоган сам си я надроби тази каша с подкрепата си за най-човеконенавистната организация ИД. Това му е непростим грях и трябва да му коства пълна международна изолация на Турция, докато не падне от власт.

29

да

преди 7 години

един Израел, който е колкото Софийска област на територия смачка турците в морето, изтрепа ги като кучета и те нищо не можаха да направят.. ама били 8-*** сила :)))

28

Анонимен

преди 7 години

Следващата държава е Турция. Кюрдите ще си вземат полагащата им се част, а тоя на снимката ще бъде обезглавен.

27

Чети, анадолецо

преди 7 години

Турция е икономика 18 в света(данни преди да се разклати заради руските марки).Сега може да е паднала надолу. Турската армия не присъства сред 10-те най-силниармии в света.Не е лошо анадолецът с байрака да чете повече,преди да сипе грандоманскикьорфишеци в прослава на аскера

26

Анонимен

преди 7 години

"Турция е 8 военна и 12 икономическа сила"---И 254-та по цивилизационен принос редом с островите Отонго Бонго и един атол, забравих му името.

25

да

преди 7 години

ами в такъв случай Америка и Русия сигурно се съобразяват само с първите 7 в света, защото жалката Турция, която е 8-*** никой не я *** за жива :))) силни са тези на които по света им се чува думата - САЩ, Израел, Русия, Китай.. къде си тръгнал с тая препикана Турция с големите да се мериш :)))

24

Анонимен

преди 7 години

До 999999кой ти каза това? истината е ,че кюрдите с кремъклийки ви правят лудии са ви равностоен противник толкова години вечетова е класацията..точка!

23

Айде

преди 7 години

До 9999999Айде сине можеш ли сланина? Да ти свалим от тавана?

22

ined

преди 7 години

"Напада" ама на думи, обаче ако Реджепа реши да свали американски самолет - от Турция ще остане само мокро петно на картата.

21

да

преди 7 години

в Анкара се напикаха от страх след сваления самолет и гръмнаха телефоните на НАТО да молят за закрила.. хахахахахахаха голямата сила.. хахахахахахаха ще си силен и ще молиш за помощ :))) тя тая паркетна армия, която имат кадъните сигурно им е под наем от САЩ :)))

20

Анонимен

преди 7 години

До ТурчиHaКакъв зарзават, какви пет лева...Евреите ви нападнаха "хуманитарната флотилия", а Ердоган редовно ги кълве за Газа...Турция в желанието си да показва колко е велика се изпокара с половината свят