9

Видял

преди 7 години

Гледах клипа с детето, което падна при горилата.Животното отиде и застана до него.Хвана го за крачето, после го хвана през кръста, по едно време му оправяше и панталонките защото се бяха свлякли!Който не вярва да потърси клипа.Защо тия *** застреляха горкото животно не знам.А това не е първия такъв случай.Гледал съм как дете пада при 200кг горила, но си удря главата и изпада в безсъзнание.*** го взе и го занесе при вратата, от която влизат пазачите.

8

от мен

преди 7 години

"по думите на директора на зоопарка го повлякла със себе си" - е това как го разбирате ?????

7

Анонимен

преди 7 години

Мрънкали са такива, чиито деца не са били в клетката с горилата. Отстрани е много лесно да плюеш.Ами ако е нямало друг начин?Ами ако е нямало време?Ами ако детето беше умряло тогава пък какъв вой щеше да се вдигне ?!Понякога трябва да се вземат бързи и трудни решения, нямаш време да питаш половин град дали да спасиш детето или горилата...

6

Анонимен

преди 7 години

Американците първо стрелят и после е чудят дали е имало нужда.

5

не са виновни

преди 7 години

нито майкатанито дететонито горилатанито спасителитенито протестиращите.Виновни са ДРУГИ, те редят нещата

4

Анонимен

преди 7 години

Америка изтрепа стотици хиляди хора по света само за има-няма 10 години, та една горила ли ще пощадят? В Америка убиването е национален спорт, във влякакви условия те използват израза KILL, това вече им е в ДНК-то. В Америка е царство на злото и смъртта.

3

Елемаг

преди 7 години

Спомняте си онзи клип,в който женската горила беше прибрала дете и дори го пазеше от другите маймуни.След като приспаха благородната майка взеха човешкото дете.В случая мъжкарят 10 мин. го е държал и детето е живо и здраво.Освен,че хората са *** и не заслужават даровете на земята,са забравили,че за разлика от тях,животните са благородни.То ще ни се върне,наближило е.

2

Анонимен

преди 7 години

Абе американците изтрепаха половината свят-те за горилата се надигнали----еми наистина е жалко за животното-----ама протестите за милионите жертви на САЩ КЪДЕ СА????

1

Анонимен

преди 7 години

ако горилата беше оставена жива и го беше наранила,пак щяха да се бунтуват. и те като нас не знаят какво точно искат. майката си е виновна,ама дай заради това да зарежем детето в клетката?