37

до 39

преди 8 години

отказ за достъп на задържано лице от семейството хахахахахха абе вии се побъркахте е хора ! я питай ония кмет галиче дали са пуснали каката му да го види? при 24 часовото освен адвокат друг никой само по филмите и то по хамериканските мама идва при теб в ареста !

36

Неа до 37

преди 8 години

А какъв е повода според Вас за задържане ? На какво основание да се задържи ?

35

до Въпрос?

преди 8 години

ами защото от момента на подспиването за освобождаване лицето се пуска и дежурния ако реши да го задържи за още малко докато мама дойде майката днес щеше да реве че детето и е задържано ей тай ... и дежурния ще фръкне ..

34

Анонимен

преди 8 години

Според това, което прочетох момчето прави опит за самоубийство и бяга от вкъщи. Така че не обвинявайте семейството, че не му е помогнало. Няма информация по какъв повод е задържано от полицията, така че за момента обвиненията към тях са спекулация, като изключим отказа на достъп на семейството до задържания. Нека излезе повече информация дали полицаите са знаели за опита за самоубийство и тогава да ги съдим

33

Даааа ... така е

преди 8 години

До Неа до 31Все близките са виновни - за това няма държава, защото на институциите все някой друг им е виновен!Имам спомен за енда случка - на центъра до руската църква един бездомник си извади онази работа до светофара и се изпика - от другата страна на платното имаше двама полицаи които въобще не му обънаха внимание! Та господа осведомени - как трябва да реагират униформените в такъв случай?В случая става въпрос за нещо такова - не става въпрос за следване на закона буква по буква, а да п

32

Анонимен

преди 8 години

Вината е повече в семейството. Трябва хора с депресия да бъдат изслушвани, да се говори с тях. Заедно е трябвало да решат проблемите на момчето. Или не са го разбирали и са му давали контрапродуктивни съвети като 'Я, се вземи в ръце!' или 'Мисли позитивно', или 'Излез да те напече слънцето', или просто са го пренебрегнали. Иначе простаците от полицията също са за бесилото. Ти да освободиш човек с опит за самоубийство, без да го провери психолог, си е ултра малоумщина.

31

Пилафец

преди 8 години

До знайкои да спреш с тоя сироп за кашлица, че глей даже на баща си името бъркаш. Хаймана такъв, че го върнем аз тоя компутер на чича ти Вельо, че видиш ти. Бегай да раниш животните, че изпука'а отглади.

30

Неа до 31

преди 8 години

Първо забелязват измененията в личността близките , така че нямат право да обвиняват никой друг .

29

Неа до 27

преди 8 години

Хайде да ми обясниш ако не е споделил за намеренията си , как ще обвиниш полицаите че не са го спрели ? Защото полицаите не са психолози . Ако случая беше такъв -ок , макар че и при такъв случай не се носи наказателна отговорност . Ок ?

28

Въпрос?

преди 8 години

Въпрос до знаещите - ами ако освен себе си (бог да го прости) беше утрепал и някой друг? Какво щяхте да казвате? Като са такива буквояди в полицията защо е пълно с рецидивисти по улицата?В нашата полиция са се научили да си измиват ръцете - това е ясно!Лошото е, че нищо няма да се промени!Спокойно дежурните като знаят, че майката е търсила разследващият можеше да и се обади! Също въпрос - защо не са допуснали роднините да се видят с момчето?

27

до 27

преди 8 години

ем полицай с диплома за доктор за 600лв заплата не ставай нагъл моля те !

26

Неа

преди 8 години

Ама ако е невменяем полицията няма право да го задържа . Друг е въпроса дали е имал документ .

25

до 22

преди 8 години

много си прав/а проблема ней в полицията ! сега могат да дремат пред 3то РПУ във Варна и да ги снимът а момчето като е било там те нерде са били?

24

Анонимен

преди 8 години

Очевидно това е порения повод Бъчварова да подаде оставка, заради некадърните действия на подчинените си. Очевидно е, че полицаите е трябвало да схванат какво ще се случи, ако го пуснат ей така да си ходи. Очевидно е, че младежът се е нуждаел от лечение в този момент и пускането му си е подтикеане към самоубийство, както и се е случило. Би трябвако в Наказателния кодекс да си има предвидени наказания за подобни случаи.

23

факт

преди 8 години

А защо семейството не е потърсило психиатър? Защо не го е въдворило в някоя психиатрия? Вината е изцяло на семейството!

22

фсдгсдагсда

преди 8 години

Аматьорски написана статия, все едно чета жълт вестник. А едно време тук се четяха интересни новини...

21

Анонимен

преди 8 години

ами като лицето е опасно за себе си защо го пускат. безхаберие! чиновници, полицията никога не помага, само констатира, отбелязва, а и пази депутати

20

Анонимен

преди 8 години

Policaite sa vi vinovni... Zashto ne mu pomogna semeistvoto....

19

Анонимен

преди 8 години

проблемът не е в полицията, нека го пуснат, но да извикат някой от близките му да го вземе. Става въпрос за пълна липса на човечност! човек посяга на живот, в случая на своя - можело е да се спре!

18

Неа до 17

преди 8 години

Прегледа при психиатър минава по здравната каса .