32

АТАКИСТ

преди 8 години

Представям си все едно да ме нападнат двама и да искам да ме убият от бой на центъра на български град- няма значение кой. Страхът е вече навсякъде...и ми се притичва Динко и ги убиваме от бой. Искам друго да кажа! Общество!Трябва да започнем оттам- от грижата за обикновения човек на улицата. Тези елементарни човешки инстинкти нямаш ли ги, загубил ли си ги от страх, подминавайки ме - не ставаш за обществото, което искаме да сме нещо в този живот. Не ставаме. Да бият някой и да подминавам!

31

Анонимен

преди 8 години

Динко ИЛИОМЕНАТ!

30

Анонимен

преди 8 години

на видеото с катастрофата на автобуса се виждаше един бял mercedes cls, той е на Динко :). има си стил човека.

29

bolbov

преди 8 години

Вече всичко ние криво.Когато загина момчето във Враца мърморехме,че никой не се намесил,сега защо пък, пак Динко се фука.Не е важно дали е Супермен или Супертеб важното ,е че се намесва и въши работа,а ние само жабосваме в интернет

28

Анонимен

преди 8 години

И сега отнемане на книжка и явяване отново на БЧК.

27

ХХХ

преди 8 години

Някой се опитват да изкарат Динко престъпник ! Така както се опитват да пренапишат и миналото ни и Левски да излезе престъпник ......ако има много хора като Динко ....България щеше да е много силна но уви ....има много мишки дето завиждат и като им тропнеш си плюят на петите камоли държава да бранят !

26

Bdhdh

преди 8 години

Може да е *** ама поне се опитва да помага а не да вреди!!! Точно затова едно голямо браво!!!

25

българина

преди 8 години

Въпросът е къде беше *** или цецко или прецедента? Единия пази кожата втори мандат, другия пази кожата втори мандат, а третия пази кожата за след първия мандат

24

Анонимен

преди 8 години

Абе айде стига с този комплексар. Какво толкова само с неговите "геройства" ни занимавате. А и той друга работа няма ли си?

23

Митко от Сливен

преди 8 години

Шапка свалям на Динко от Ямбол! Само някой да барне Динко от Ямбол, ръчичките му ще чупя. Ще си има работа с мен Митко от Сливен. Той хваща нарушители на границата, пребива наркодилъри и спасява катастрофирали пътници по бъларските пътища. Динко от Ямбол е пример за всички българи. Той е светлина в нашия живот, който от две десетилетия прилича на тунел без изход.Дано българките да родят още българи като Динко от Ямбол за да я има България и за пребъде!

22

не вярвам на ченгета

преди 8 години

Някой се опитва да ни го пробута този като супергерой подобно като Кобрата и Боко!

21

Анонимен

преди 8 години

До Дърт кукловод: "...току-виж се почувства напомпан да "скочи" и на Володимир Кличко!"Ти остави, на Кличко може и да не скочи, но току виж излязъл брат'чет на почистващия паметници националист (нали са градски) и да го "напомпат да скочи" за президент.

20

Анонимен

преди 8 години

Президент и герой. Той е обикновен човек. В това му е чара. Нека остане такъв.

19

Анонимен

преди 8 години

Автобусите са дизелови. Дизела не св взривява. Трябва яко нагряване и компресия. Дори трудно се пали. Изнасял ги е на ръце. Изглежда е знаел какво прави, защото може да причини смърт на контузени хора. Не се знае какви травми имат. Браво на Динко. Знае какво прави и затова му се получават нещата. Браво!

18

Анонимен

преди 8 години

Да е жив и здрав ! Заслужава медал .

17

Анонимен

преди 8 години

След Batman vs Superman следва филма Dinko vs Boiko . И двамата положителни герои, които се бият, защото не вярват в мотивите на другия.

16

Дааааааааа........

преди 8 години

....и им взимал портофейлите ---на "ЛИЧНО СЪХРАНЕНИЕ" .......ЗА ДА НЕ ГИ ОБИРАТ В БОЛНИЦИТЕ и ЗДРАВНАТА КАСА...!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Брех тоя Динко,брей-й-й-й-й!

14

Анонимен

преди 8 години

Динко е новият Супер Мен.

13

Анонимен

преди 8 години

Динко вече гради имидж на Супермен.