199

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 288И на какви висши цивилизационни източници се базират някои творения на западната цивлизация и нейните държавни мъже, като Освиенцим, Дахау и други подобни? Или изтребването на местното население в Северна Америка?

198

юбералес

преди 8 години

До Анонимен 286Никъде в историята не се споменава за ''Московска Рус''. Във всички документи съществува една Русь с център Киев. Има ''Московско княжество'' ''Велико Московско княжество'' Московско царство'' преименувано в 1721г. в ''Руска империя'' ''Московска Русь'' е измислица на Петербургската академия на науките през 19 век с цел връзка между Русь и Россия.

197

Ганчо

преди 8 години

До Анонимен 288А да имаш идея на кои западни възвишени държави се дължи чернокожото население в САЩ и други американски държави и какви хуманни подбуди са довели до този факт?И в кои хуманни западни държави се е вихрила Светата Инквизиция?

196

до 286 от славянин

преди 8 години

Значи признаваш т. нар. украйна за Русия! Обясни ни обаче кое е това европейското!? Свободната п.д.растия и милионните стада ислямски емигранти ли!? Ако това е европейското, значи Русия е съвсем права да се бори срещу него!

195

Ганчо

преди 8 години

До Анонимен 286Муньо, имаш ли идея как е изглеждал "западният свят" по времето на Киевската Русь? Муахахха! Западният ти свят по това време още е ядял сурово месо! Малко си объркал посоките

194

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 283а ти е бедна фантазията какви паметници има в Скопие на македонските войници още от преди Христа! Като почнеш с цар Самуил...

193

Lavrov

преди 8 години

Да. для украинской власти эта дурында будет проблемой. И для "партнеров". с их "списком Савченко", тоже...:))P.S.А по большому счту Савченко нужна была потроху в виде мученицы, желательно мртвой, так что не удивлюсь если е замочат а обвинят во всм Россию, Кремль и лично Путина.

192

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 278Яж го вната на Петлюра! Сега и Бандера ни цитирай, после порови и в българската история - ще откриеш подходящи цитати и от Богдан Филов, и от ген. Луков, и от Рудолф Хес, и от фелдмаршал Гьоринг! Но просто си яж го вна, щото българските въшки това могат! После и ти като дядо ти ще се ръгаш на Орлов мост да се снимаш с освободителите, за да уредиш децата в новата власт! Знаеме ви, мише ако...

191

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 275Какви украинци бе ***, като такава държава има от 20 години! Наште макета по имат основание да се чешат с неква македонска държава, ама тия хохли или са били руси, или поляци, или австроунгарци!

190

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 271Щото българите са народ от аристократи, нали? Аз не съм видял опашка за билети пред виенската опера за спектакъл на софийската опера, ама за гостувания на Большой съм виждал до Штефансплац, хем на няколко пъти!

189

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са избран народ. В сравнение американците и западноевропейците са гоеве че и по зле

188

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще разберат и украинците и еврогейците какъв им го забоде Путин, като им я върна тая изоглавена ненормалница! Честито да им е!

187

Анонимен

преди 8 години

То в Украина има ли хора - с какво да свиква ? Освен това в свинарника рядко влизат хора-какво има да свиква

186

До Су-34

преди 8 години

Според той/тя/то е първия хуманоид получен от брака на 2 норвежски лесбийки доларофилки

185

Анонимен

преди 8 години

Поискала 2 литра водка и никой да не я докосва, щото била отвикнала от хора. Сега докато свикне...

184

Вася

преди 8 години

Украинците така ще оправят държавата си, че скоро тя няма да съществува

183

Анонимен

преди 8 години

Очертава се голямо щоу със Савченко в Украйна. Скоро някои ще се чудят къде да я скрият! Тази *** - кукувица още от летището сипе закани как ще преподреди политиката в държавата и как ще пренареди кой да бъде в парламента им. Голем герой, голлема уста, големи проблеми се задават

182

Сафченко

преди 8 години

Отврат. В Украйна смърди. По-добре ми беше в затвора - имаше храна топлина и подслон. В Украйна няма нищо

181

Адисей

преди 8 години

Единствения шанс за немците е да се предадът на руснаците. На снимката се вижда че Савченко е недоволна-Украйна е по-лоша от руския затвор

180

Анонимен

преди 8 години

"...Путин каза, че е решил да помилва Савченко, след като роднини на загиналите в Украйна руски журналисти подали петиция до него с молба да прояви милост към украинката"Човек направо изпада в умиление, като чете такива неща за най-доброто ченге на света !Колко евтина КГБ PR инсценировка !