90

Анонимен

преди 8 години

Мими,Борисов е много лош футболист,въобще не говори англииски и е с много ограничен интелектуален потенциал а е премиер.

89

D[V01D]

преди 8 години

и копаем дъното. Тогава всеки псува и се заканва как няма повече да ни гледа националите или първенствата и едва ли не се отрича от отбора. А появили се някакъв проблясък, отново се почва с претенциите. Истината е, че това е народопсихология. Разчитаме на минало и на единичен силен момент. А да не говоря за т. нар. ни "златно поколение" и най-вече "звездити" в него. Лечков - откровен престъпник, Боби Михайлов - съсипа футбола ни и само си лансира некадърното синче. Добре, че Краси Балъков и

88

до 105 (DV01D)

преди 8 години

В САЩ си доказахме, че имаме качества и че можем да постигнем много. Четвъртото място е отправна точка върху която да надграждаме, затова и когато националите вървят надолу винаги им се напомня какво постигнаха тогавашните национали и това не беше "щастливо изключение" нито случайност, а беше резултат от упорит труд и желание да надскочиш себе си.

87

D[V01D]

преди 8 години

Хах в кой ли? Че в кой ли не? :D Винаги, абсолютно винаги, когато става тема за футбол или някой от националите ни винаги се стига до момента: да, ама четвъртото ни място през 94-та. Дори и сега, дори и днес когато националния ни ти м играе, все още се правят сравнения с нещо, което пак казвам, беше изключение. Хубаво изключение, но изключение. Едно 4-то място преди 22 години не означава традиционно силен отбор, какъвто едва ли не имаме претенцията да имаме. Та ние с всяка година затъваме

86

Анонимен

преди 8 години

"Обаче никой не се дуе и големее като нас за нашето четвърто място. Все едно сме били световни шампиони, а футболягите вече заради това са национални герои"Хората тогава излязоха по улиците, всички се радваха и бяха забравили колко им е скапан живота и колко се е прецакала държавата им. България жънеше успехи на световната сцена през онова лято и само това имаше значение. За нас всичко това имаше по-голяма стойност от световната купа, ти това не можеш да го разбереш.

85

Анонимен

преди 8 години

Браво ица така се прави няма да им се моля я както се казва не се знае кой ще реши че утре вече не те познава притрябвал ми е мазния Пенев и мазния Рамадона

84

Анонимен

преди 8 години

"може би щеше да разбереш, че аз не омаловажавам постижението на националите ни (единственото значимо в цялата им история между другото)"Напротив, ти заяви, че това не било нищо особено и че българите се големеели за четвъртото си място все едно сме били "световни шампиони". Ти точно в кой момент си чул да заявяваме, че четвъртото ни място е по-голямо от спечелването на първенството? За България това е изключителен успех, така че ни извини, че се гордеем с него и го величаем.

83

до Mimmi

преди 8 години

Забравяш, че Бербатов отиде да уважи юбилея на Стоичков. Стоичков е известен с професионалната си кариера и високото качество, с което работеше професията си, това какъв му е речника няма никакво отношение към успехите му и Бербатов го уважи именно заради това.

82

D[V01D]

преди 8 години

Ако имаше малко над средната интелигентност, може би щеше да разбереш, че аз не омаловажавам постижението на националите ни (единственото значимо в цялата им история между другото), а просто не разбирам масовото НАДЦЕНЯВАНЕ на въпросното. ; ) А световно неизвестния форум е именно за това - хората да дискутират, споделят мнения и т.н. А това, че ти не харесваш моето си лично твой проблем. ;) А, и между другото поразрови се малко из футболната история и статистики може и да научиш нещо ново. ;)

81

Mimmi

преди 8 години

Аз живея зад граница и където и да съм пътувала Стоичков е познат с таланта си като футболист, с лошият си английски и още по бедният си речник. Има огромно его, но всичките му интервюта са на много ниско интелектуално ниво. Бербатов има съвсем друга репутация.

80

зико

преди 8 години

Според шоуто '' 50 години номер 8'' се разбира че Стоичков е играл 50 години с номер 8.

79

Анонимен

преди 8 години

"Ако погледнете малко назад в историята ще видите, че не е нищо особено. Хървати и турци ставаха трети, гърците ставаха европейски шампиони, а сърбите са били на финал пак на европейско под името Югославия. Обаче никой не се дуе и големее като нас за нашето четвърто място."Ей ***, за да стигнем до полуфиналите и това четвърто място прегазихме световния шампион Германия и другия финалист Аржентина от предишното световно първенство, а Стоичков получи най-голямото отличие- Златната топка.

78

Анонимен

преди 8 години

SURBI, POLYAZI, I RUSNAZI, SA GOLEMI SHOVINISTI. VGLEDAITESE KATO PUTUVATE. BE CHE GURZI, TURZI SA PO. MALKI

77

Анонимен

преди 8 години

"Успял съм достатъчно, за да уважавам себе си повече, отколкото да боготворя разни измислени звезди за разлика от тебе."Знам, чувал съм ги тези- "Успял съм достатъчно за да вися във световно неизвестен форум и да плюя по хора, дето ги знае цял свят". Ти в прав текст заяви, че най-голямото футболно постижение на България не било нищо и нямало защо да се гордеем. Лузърчо, осъзнаваш ли колко си смешен?

76

Анонимен

преди 8 години

Добър футболист, но иначе куха лейка със супер его.

75

D[V01D]

преди 8 години

Сериозно? Хахахах Аз съм бил злобен, завистлив и с голяма уста? А да си се поглеждал в огледалото? Или Ицата също ги няма тези качества? :D ***, за разлика от теб си имам собствено мнение и не повтарям като папагал разни заучени мантри. Успял съм достатъчно, за да уважавам себе си повече, отколкото да боготворя разни измислени звезди за разлика от тебе. Но всеки с възможностите си явно. ;) Пак казвам за Ицата, наистина голям футболист и същевременно уникален ***. Това е положението. :)

74

Анонимен

преди 8 години

IZO, V KAKVA. DURJHAVA SME TA CHAK TOLKOVA DA SE PRAVI SHOO. GLEDAI PO ZEMNO. NE SE LJTI. PAK STANA SHOOTO.

73

Анонимен

преди 8 години

"а сърбите са били на финал пак на европейско под името Югославия."Сърбия на никакви финали не е била, Югославия беше сбор от няколко държави, неграмотнико- Сърбия, Босна и Херциговина, Хърватия, Черна Гора, Словения, Македония... Когато някоя от тези държави поотделно достигне финал, тогава ще си говорим.

72

Битъл Джус

преди 8 години

много важно...аз колко имена съм изтрил ,сигурно толкова ,колкото и всички останали хора на Земята,които не са Христо,Марадона,Меси или Бъд Спенсър ,например.....Бъди,здрав,майна и съм сигурен,че на теб изобщо не ти е пукало за тях...било сега или преди ,или никогаб

71

Хамериканец

преди 8 години

А бе, Ице...а номера на Бат Бойко изтри ли го? :) Да попитам само, може и той да е от изтритите а? Еееех сетих се и за Перукан, и той ли е вече в листата на изтритите? Я кажи сега колко кинти прибра от лековерните, начеса си егото..., ама паричките сладки, поне милионче гушна нали!? ще има и за щерките,и за зетьовете. Въздух под налягане си, не ставаш! Беше велик като футболист но като човек си едно голямо л.....но!