82

Анонимен

преди 8 години

Ще си останат тука само ***, мутрите и най-големите ***..

81

Българче

преди 8 години

Красимир Каракачанов е един от малкот достойни Българи в България ... съвсем умишлено съм поставил думата българи с главна буква !!! Политиците ни са продажни хора. Трябва да се забрани ако трябва с Велишко народно събрание на хора които не живеят постояннно в БГ да гласуват. Относно Турция това е ясно .. утре ща стане както в кипър вярвайте ми ... Относно другите ... живеят от години в чужбина, продължават да емигрират и искат да гласуват в България ... на какво основание ???? Замислете де ...

80

Винету

преди 8 години

Ами добре, нови избори и ГЕРБ с мнозинство в парламента. А доста от сегашните депутати ще стоят отвън и ще подсмърчат.

79

Анонимен

преди 8 години

Така наречения патротичен фронт се занимава със сламката, а не вижда гредата или се прави, че не я вижда. Въпросът е, че макар и неофициално, ГЕРБ управлява съвместно с турската партия ДПС, а официално управлява и с една друга турска партия, тази на Касим Дал и Корман Исмаилов. Казано по друг начин, тези са патриоти, колкото аз съм китайски император.

78

Анонимен

преди 8 години

Искат да въвеждат електронно гласуване,същевременно и да ограничават хората в чужбина да гласуват...Абсурдистан

77

Анонимен

преди 8 години

Президентчето, което за пет години веднъж не се загрижи за България сега изведнъж се сети за българите в чужбина. От кое посолство са го "организирали"?

76

Родолюбец

преди 8 години

Национален фонд са спасение на Бойко (НФСБ)!Всичко е прах в очите на наивниците!

75

Анонимен

преди 8 години

Boiko ne ti znam igrata,no pravish ujasno glupava greshka s hoda na Plevneliev!!!!!!!!Vzemi se v ruce i ne budi glupav,zaradi glasovete ot Turciya oglozgaha durjavata,ne stavai suochastnik v grupa bezdelnici!!!!Poslushai Dnes glasa na patriotite,ta sa patrioti!!!!

74

Демократ

преди 8 години

Драги патриоти, какво трагично виждате в това турците да се занимават с нашите работи. Все пак 5 века сме били под тяхно владение и нищо кой знае какво няма да се случи ако един ден пак сме.

73

ОСТАВКА

преди 8 години

При това положение ГЕРБ + РБ = 100 депутата

72

Анонимен

преди 8 години

В Гърция е забранено на тези които живеят в чужбина да гласуват. Това е много правилно защото след като не понасяш несгодите в родината нямаш право да определяш съдбата на тези които мизерстват в същата тази родина. Иначе е много добре да си живуркаш на широко да се возиш на БМВ и да се правиш на родолюбец ама да не си в родината си и да мизерстваш заедно със сънародниците си. Аз например няма да гласувам защото не живея в бг и не усещам мизерията която понасат сънародниците ми.

71

Анонимен

преди 8 години

НАПУСКАЙТЕ ВЛАСТТА МОМЕНТАЛНО И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ! НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА! АЙ ДА НЕ ВИ ИЗКАРВАМ КИРЛИВИТЕ РИЗИ ОСОБЕНО КАКТО ТАКА СА ВИ СНИМАЛИ ДВАМЦАТА!!!

70

стършел

преди 8 години

Защо им викат патриоти?

69

до 93

преди 8 години

"..., а пък тези българи които и работят, учат и живеят извън България направо ги обявиха за "***" !"Ами *** са като живеят извън България и не милеят за нея, колкото и да говориш противното. Ти като българин емигрант дето живее извън България и дето учиш в европейски училища и учиш и децата ти да учат там. И си живееш и работиш там. ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ? че да не те наричаме "родоизменник"" Родоизменник си и децата ти никога няма да порастнат българи в чужбината.

68

Румбо

преди 8 години

До ОБЯСНЕНИЕБългария може да бъде осъдена ако законът изрично посочва,че не може да се гласува САМО в Турция!Ако бъде интелигентно и принципно направен НЕ МОЖЕ да бъде успешно атакуван.Обаче капацитетът на тия е доста слаб и няма да се справят.Друга причина да бъде често осъждана България в Страсбург е слабата защита или отказът от защита(на държавата).Редно е да бъде създаден компетентен екип който да брани интереса и!

67

Хм!

преди 8 години

Повечето напуснахте България, щото била ложа, мизерна, наричате я "клоака" по форуми и във Фейсбук. Доста от вас заявяват, че никога не биха се върнали. Защо тогава искате да участвате в този избор, ей така, дистанционно?Ако наистина ви е грижа за България, елате и гласувайте тук! Ако ли не - вървете на майната си и ни оставете сами да ковем съдбата си и да си решаваме проблемите!

66

читател

преди 8 години

В Белгия може да се гласува и по пощата.

65

Анонимен

преди 8 години

Какъв патриот може да бъде този с татарската физиономия?

64

:)

преди 8 години

Пуделите джафкат по команда, после ще подвият опашки "в името на стабилността" и ще продължат голямото крадене. Сега просто си преразпределят плячката. Мутрата Боко иска всичко за себе си, а пуделите са разбрали, че сега е момента да станат богати.

63

КК

преди 8 години

Нека българите, живеещи в чужбина, докажат, че са достойни да се ангажират с избора на управници в родината си, като дойдат тук и гласуват по постоянен адрес! Повечето имат възможности да го направят. Другото е псевдопатриотизъм и като цяло нечестно, да определяш съдбата на живеещите в България, докато се възползваш от чужди обществени постижения, а сам няма да споделиш последствията от евентуалния си грешен избор.