12

Анонимен

преди 8 години

или украйна или русия няма отърване от тях

11

лошо

преди 8 години

Където се намеси политиката винаги се получават такива идиотщини,Украйна изобщо не трябваше да бъде допускана защото текста на песента е политически и насажда омраза така е по регламент!?но явно всичко е объркано в този загиващ конкурс.

10

Анонимен

преди 8 години

Аман от двойни стандарти -Украйна освен че възроди неофашизма -снощи тази татарка утрепа и не малко мозъчни клетки с този вой на чакал !! Мисля ,че този конкурс е гавра с нервите ,търпението ,добрия вкус и традициите в музиката .Това за което е бил създаден отдавна вече не е същото. Щом се намеси политика и се допускат всякакви травестити ,брадати "жени " и пр. недоразумения -значи това е станало парад на ненормалното!

9

Анонимен

преди 8 години

Потрошенко да си погледне държават на кво прилича после да се изказва в някои държави и за по-малки неща хвърлят оставки ама като го извадят от канавката като Кадафи усмивката му ще е замръзнала. Русия отново грабна сърцата на хората.

8

Анонимен

преди 8 години

Защо Германия е последна на евровизия??? ЗАЩОТО ГЕРМАНЦИТЕ ЖИВЕЯТ В ГЕРМАНИЯ И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ.. ЗАЩО ЛИ??? ГЕРМАНИЯ НАД ВСИЧКО!!!! Кога вие българи ще се научите да живеете заедно??? НИКОГА

7

СЕМ

преди 8 години

"Ще се изпълни една справедливост", ако песента на Украйна бъде декласирана, защото е една от най-смотаните песни на този конкурс.

6

Анонимен

преди 8 години

Половината и глава обръсната като на мъж, дали не е минала от другата страна на реката с тая гейска песен ако туй виене може да се нерече пеене, то с тия *** в ЕС чалгата е на почит.

5

Разбирач

преди 8 години

За следващата Евровозия май ще трябва да направим песен за Априлското възстание и турското робство. Това дано ни "върже" и грабнем статуетката! И ние сме били малтретирани 500 години, въпреки, че сега се опитват да ни изкарат присъствие на османците у нас.

4

отвратен

преди 8 години

Поли трябваше да е победител,но поради мръсните политически игри и в нарушение на правилника спечели Украйна,страна в която се води жестока гражданска война и са убивани от режима жени,старци и деца.Не знам как там ще се провежда конкурса!?

3

Анонимен

преди 8 години

Перушанко бил впечатлен ..значи освен *** е и музикален инвалид -такова виене с такива ориенталски извивки става за конкурс на азиатската песен ,а е за Евровизия. да не говорим за текста ...айде си представете ,че излезе участник от България или Македония и почне да възпява борбата на нашите хайдути срещу турското робство ??дали ще бъде допусната тази песен ??

2

Анонимен

преди 8 години

За съжаление политиците не се посвениха да опорочат и Евровизия.Сталин действително депортира хиляди татари от Крим,заради подкрепата им за Хитлер,но политиката не трябва да се смесва с изкуството.

1

Без думи

преди 8 години

Маразъм...политически.