36

Българче

преди 8 години

До бежанец беТова е езопов хумар ... предполагам. Иначе, ето завладяват ни ... не знам само кога европа ще се събуди от този кошмар в който я вкараха ... Ви знаете кои!!!

35

Анонимен

преди 8 години

Демократичен ислям???? Оксиморон!

34

Анонимен

преди 8 години

Eкспериментът Обама е към своя край . Започва нов такъв . Някой дърпа конците на Световната кукла без да забележи , че са се изпокъсали .

33

Анонимен

преди 8 години

Свършено е с Европа.

32

Анонимен

преди 8 години

Пакито е поредната пионка в Европа като нашия ПлЮвналиев , да се готвят за президент Нигериец като братовчет им ОБАмонго :) .Ние да си гледаме нас и да не позволим някой като царя Кирчо на *** да стане цар на БЪЛГАРИТЕ . Желая им успех на ЛондонСтанците , много джамий, минерета, бурки и по 1 000 000 пакита туристи на година , нека алалах да пази англостанците и дъртата вещица кралицата да имигрира на юг :)

31

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо чудно,че другаря Хан е станал кмет на Лондон!Ако преди 20-тина години принцеса Даяна "случайно"не беше катастрофирала,днес английската кралица щеше да има и трети внук- *** по рождение! Така е- както казва Бранислав Нушич: "жените искат по-малко думи - и повече...любов"...Тази серГ-Е-Й-щина в икономиката и живота допринася за физическото изчезване на некадърниците сред управляващите! Колко ли българи,германци,чехи и поляци са правени от *** ни гларуси по морето?

30

Анонимен

преди 8 години

Пакистанците са индийци, които изповядват ислям. Индийците в Индия си изповядват там техните си будизми и индуизми и по цял ден медитират. Мюсюлманите обаче са друга порода. Англия създаде Пакистан сега да си бере плодовете.

29

Хахаха

преди 8 години

И ние да приемем малко пакистанци,индийци мюсюлмани и сирийци. Те са сексуални хора, а на всичкото отгоре не са изп едерастяли и правят деца

28

Анонимен

преди 8 години

Чета аз в Уикипедия, имало само 230 000 хиляди Пакита в Лондон, а изведнъж Паки им станал кмет. И изобщо който е бил в Лондон и е видял бели хора шапка му свалям. Разбира се има бели- поляци, българи, литовци и тук таме някой британец.

27

Анонимен

преди 8 години

Американците си имат президент мюсюлманин, Барак Хюсейн Обама, а, сега лондончанита се сдобиха с кмет пакистански мюсюлманин! Столицата на ЕС, Брюксел, е котило на мюсюлмански терористи, същото важи и за Париж. Както е тръгнало в Европа, скоро ще трябва да емигрираме в Русия!

26

Анонимен

преди 8 години

Вие си мислите, че англо-саксите имат някакъв контрол и сами са си го направили. Истината е, че нямат никакъв контрол. Демокрацията е илюзия. Демокрацията зависи от информиран избор. Въпросът е какво става, когато достъпът до информация е контролиран, филтриран, разпределян, манипулиран. Медиите - вестници, телевизор, интернет доставят болшинството от информация до хората. Който контролира медиите има огромен контрол над общественото мнение. (((Който))) контролира медиите, разпределя баницата.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32Никой никого няма да спасява.Особено глупаците са неспасяеми.Уважавам англосаксовете но явно са изпуснали нещата от контрол.В желанието си да подчиняват диваци от Азия които да и слугуват изпускат ситуацията от контрол и онези ги превземат.Има прецедент от недалечната история и се вижда че никой не си е направил изводите.UK до 50-60 години ще е мюсулманска РЕПУБЛИКА!ГАРАНЦИЯ!!

24

Анонимен

преди 8 години

GOD SAVE ENGLAND

23

Анонимен

преди 8 години

Истината е че СаЩ се опитва да направи от Света едно голямо ТКЗС в което всички трябва да работят само те да Мръхтът и ПапатКакво тук означава един кмет,един президент,или Директор на Селскостопански двор ????

22

Анонимен

преди 8 години

Те Англичаните май не са в час изобщо. сигурно не знаят кой е кмета на Лондон.Дъртите пият ел със баба у дома.По -младите бач от зори до мрак.Най-младите в Слънчев бряг пият и се друсат и тренират яко балконинг.

21

Българче от Гамбург

преди 8 години

До Мишо бирата 19 Българин ли си? Нали, искаш да бъдеш равноправен и равнопоставен в Европа? Наивен човек, извинявай, моля!

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22ХО-ХО, не знаех че изралтяните са мюсулмани.Ти чуваш ли се какви ги плещиш?

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Стига, моля! Какъв Израел? Има САЩ, диктатор и стопанин за всичко в света! О, колко мръсно за мен тази стопанство!

18

Румбо

преди 8 години

"С избора на Хан сме свидетели не на подчиняването на демокрацията на исляма,а на исляма на демокрацията.Тази демокрация-британската,трябва да се гордее не само че е приела добре исляма,но и че му е помогнала да се реформира."Колко е погрешна тази теория и няма нищо общо с действителността тепърва ще бъде разбрано от англичаните и то по един мъчителен и кър.вав начин.Ислямът щял да се реформира-каква и.ди.отия????В последните 20 години наблюдаваме точно обратното,тия за какви ни вземат???

17

Анонимен

преди 8 години

Да,е: така: българин, румънец, хърватин - не може да ходи без виза. Защо? Защото тези хората е "untermensh"- казва за нас и за вас някой хубав момче Гитлер, и тази идея е жива досега в Европа!