134

Анонимен

преди 8 години

Рейтингът на Борисов тотално се е сринал,щом и приближената му социоложка Мира Радева каза,че не би искала да публикува резултатите от последното си социологическо проучване.

133

Анонимен

преди 8 години

Освен АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ни "партньори" да ни заставят от подарените им военни бази, друг вариант да останеш на власт не виждам. Сега презедентът ще иска да сложи вето. Конституционният съд ще изкочи с някой параграф.....Всички са срещу народа и демокрацията. Трябва да се обединим веднъж! Оставете Слави. Той неговото го направи. Сега на ред сме ние. Да не ви е страх, време е да покажем, че сме хора!

132

ttt

преди 8 години

И е прав ! Това на Слави е чист популизъм и нищо повече ! Не виждам как тези предложения ще доведат до ръст на икономиката, образованието и ще задържат младите хора в България. Това предложение за референдум и въпросите са за бабите на село и за псевдонационалистите, които не виждат по-далеч от края на селата им.

131

Анонимен

преди 8 години

Тоя референдум е ясен, депутатите ще станат 120, субсидията намалена, кадруването в полицията прекратено, ББ и мнението му няма значение, но ние трябва да помислим и за следващ референдум, така че да направим и прукорорите избираеми, да променим и законна за референдумите, така че ъе да са задължителни независимо от броя на гласувалите, и най-важното да променим *** изискване от 500 хил подписа

130

Анонимен

преди 8 години

След като дъртите кримки от АБВ набързо напуснаха кораба , значи линча е близо !

129

Анонимен

преди 8 години

Така наречената "стабилност" в момента се крепи единствено на евросубсидиите и на огромните заеми от 16 милиарда лева ,които взеха.Но субсидиите ще спрат през 2020 год.и тогава няма да могат да обслужват нито заемите,нито ще има за заплати и пенсии.Затова борбата е да се задържат на власт още 4 години,а след това кучета ни яли.Кой лапал-лапал.

128

Анонимен

преди 8 години

Тикво, не случайно си имал за приятел Слави Трифонов. Не случайно сте ходили по заведения, кина заедно- защото си виждал в него големият характер и даже си го обожавал заради това. Сега ще ти го нахака тъпкано като Голям човек!

127

Анонимен

преди 8 години

tikvunescuuu lovioooo

126

До 163

преди 8 години

За съжаление си много прав.Ако и на тези избори гласовете ги брои пак Мишо Константинов,победата на ГЕРБ им е в кърпа вързана.Има и други.*** колкото искаш.

125

Анонимен

преди 8 години

Има ли роби?! или мързеливци тука ? Пълно ееее !!!!!!! :)))))))))))))))))))

124

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да пишете,Слави е единствения публичен коректив на това управление с огромна аудитория.Кой друг смело се е изправял срещу популизма и лъжите на управляващите.Всеки,който се е опитал да го направи е бил или купен,или низвергнат.Затова Борисов треска го тресе,защото вижда алтернатива,която не е в негова полза.

123

Анонимен

преди 8 години

Духът е пуснат от бутилката. Борисов, ти как си въобразяваш , че скапаната ти партийка може да забрани на всички българи правото на демократичен вот. Българинът е много търпелив, но то да те е страх от гнева на търпеливия. Един накрая винаги се намира да обере пишкира, гледай да не си ти!

122

Анонимен

преди 8 години

:) сега на Слави с ферарито цвят червен ли ще се кланяте , толкова сте жалки ...заслужавате си робския камшик ама 100% !!! малко ви е !!

121

Анонимен

преди 8 години

Единственото, което е тревожно по отношение на референдума е кой ще брои протоколите и гласовете. Знае се на последните избори какво стана. Сега броячите ще са същите.

120

Анонимен

преди 8 години

Борисов нещо се е поизнервил. От високо да падаш много боли!

119

opps

преди 8 години

Пак ще кажа - предния референдум не е събрал достатъчно за да е ЛЕГИТИМИН...Тоест НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ. Кво ривете - Не гепихте ли достатъчно? Идеята на субсидийте е за да не се купуват депутати и да не се краде!!!! След като се краде и с гъзъ - няма субсидии...Като са по-малко депутатняци - по-малко крадци на яслата...

118

До 148

преди 8 години

Пак ще ги спечели,защото отново ще ги манипулира с помощта на Цецо крадецо и всичките му подопечни общински служители в цялата страна,както и държавната администрация и цялата им рода.Сега схвана ли как и защо Борисов печели изборите?.С цялата манипулация и фалшификации,ГЕРБ спечелиха 1/3 гласове от 1/3 гласували.Опитай се да разбереш,ако можеш.

117

Анонимен

преди 8 години

Успех Слави,сега цяла България тебе гледа,дано си разбрал ,че ти си ни надеждата и поемеш своите отговорности защото това е твоята съдба,да си лидер,водач и силен човек.Хората чакат да ги поведеш за това е големият страх във парламента,те даже не могат да сдържат нервите си от страх

116

Анонимен

преди 8 години

До До 148вярвай си ..така както вярваш и в трудовете на Ленин !

115

Анонимен

преди 8 години

148 ПБ. Няма нужда да се запитва. Знае се защо. Той така ги печели изборите още от президентския вот.