18

цитат

преди 8 години

"Референдумите са като тамян за дявола на олигархията. Защото отнемат частица от тайната й власт. Едно е да търсиш мнението на гражданите и да ги убеждаваш с аргументи в публична кампания. И съвсем друго е, както са свикнали да се разбират на поредния лов, вечеря или по дебелите килими зад кулисите на властта."Вие ков подкрепяте?

17

един от нас

преди 8 години

Всички коментари са написани от един или двама платени *** на някоя партия. Не си струва да им се отговаря. Отговор на есен.Българи, не ходете за гъби а гласувайте. Веднъж застанете сами ред себе си и гласувайте са себе си и за бъдещето си. Да сте хора с глас, с право на уважение от политици и бюрократи, а не просто обект, данъкоплатец, с наведена главица и напълно смачкан от статуквото...Ромите дано и те разберат, че докато гласуват за пари и кюфтета, си обричат децата на същата мизерия.

16

Анонимен

преди 8 години

Не съм фен на Слави, но има смисъл във въпросите му. За страх не може да се говори. Това е референдум. Няма задължителен характер. Трябва да събереш едни подписи, за да се случи референдума, после да се проведе, и накрая ако има достатъчно висок процент ще се гледа в пленарна зала. А там ще се отхвърли, както беше с референдума за аец белене. С други думи казано от нас нищо не зависи. Ние ще им кажем, че не ги искаме, те ще кажат, че си се искат. Пари дадени на вятъра.

15

психолатор

преди 8 години

Депутатите не зная дали ги е страх или не.У тях настъпва тревога ако видят че имената им липсват във ведомостта за заплата,защото липсата там затваря и другите кранчета.

14

Реплика

преди 8 години

Слави Трифонов да отговори на въпроса защо 240 депутати са много, а 120 са точно... дали не му е досвидяло само за тоалетната хартия !?

13

Анонимен

преди 8 години

След референдума ако се промени системата, то тя ще еволюира в някаква още по-изродена форма. За съжаление от добрите идеи се взема само това което е удобно на някои и с малки изключения системата се подобрява. Тези които имат власт и пари ще намерят някакъв друг начин да влияят на системата.

12

нови депутати

преди 8 години

С повече депутати мечтите на българина ще се сбъднат докрай!

11

повече депутати

преди 8 години

Да гласуваме за 480 депутата!Само така България ще се оправи и доходите на всички ще скочат двойно!

10

Тинев

преди 8 години

Така е!Докато интелигентните българи се отдръпват от гласуването то простотията / срещу 2 сребърника / ще избира отходен материал за президент.

9

тютю

преди 8 години

Референдума на Слави е подигравка.Кой и как ще гласува за избирането на шефа на полицията.След това ако шефа се провини, какво ще стане. Мандатност ли ще имат.Изобщо държавата ни няма истински управници.За наркотрафикантите преди Бойко като беше гл.секретар казваше ние ги хващаме те ги пускат.Ето сега всичко зависи от него но и той ги пуска.

8

teo

преди 8 години

УВАЖАЕМИ ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА, ТОВА НЕ Е РЕФЕРЕНДУМА НА СЛАВИ, КОЙТО Е ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ, КОЯТО НЕ РАЗБИРА И УСПЕШНО НАПРАВЕН БЕЗПЛАТЕН ПИАР НА ПРАЗНАТА СИ ГОЛА ГЛАВА С КОЯТО Е ГОЛА ВОДА1 ЗАПОМНЕТЕ ТОВА Е РЕФЕРЕНДУМ НА НАРОДА, А НЕ НА СЛАВИ, ОК???

7

Анонимен

преди 8 години

На дупетатите бръкнеш ли им под гръбначната кост стават много чувствителни! Иначе се правят че са мнооого загрижени за народа. Толкова са загрижени че щом видят че се вдигне с някой лев заплатата или пенсииката на народа те стават толкова загрижени че си вдигат техните с по 100 %. Е това е голяма загриженост чак немогат да спят от загриженост! А такива като Слави и сценаристите му не само им бъркат в под гръбначната кост а и объркват приходите им в банковите сметки!

6

Анонимен

преди 8 години

Ако не друго поне да ги направим от 240 на 120. И това е нещо.

5

Анонимен

преди 8 години

Е НАЛИ СЛАВИТО ВКАРА ТАМ ЕДИН В ПАРЛАМАТА..ГОЛЯМ ЗОР БЕШЕ!ОНЯ С МОНГОЛСКИЯ ВИД-РОСЕН ЛИ КЪВ БЕШЕ!?НОЙ КВА Я СВЪРШИ?ПРЕДИ МНОГО СЕ ПЕНЕШЕ И ТОЙ ПО ТЕЛЕВИЗОРА НО КАТО ВЛЕЗЕ В СЪБРАНИЕТО ПОВЕЧЕ ГЛАСА МУ НЕ СЕ ЧУ!МНОГО ПУШИЛКИ И ГЪРМЕЛИ А НАКРАЯ ЕДНО ГОЛЯЯЯМО НИЩОО!ВСЕКИ ГЛЕДА ДА НАЛАПА КОКАЛА И ТОВА Е !

4

chach

преди 8 години

a koi 6te pla6ta referendoma.nakraia prayete smetkata na slavi.ili pak nai bednite.

3

Анонимен

преди 8 години

до 1 От тях не. Но от българския народ ги е страх. И така трябва да бъде, след като не си вършат работата.

2

евридей сейм шит

преди 8 години

Всяко чудо - за 3 дни!Кражбата пак ще продължава,по-лошо за бедните ще става!

1

хехе

преди 8 години

Точно пък от тия амеби да ги е страх....