43

Спеца

преди 8 години

Плаши гаргите , плаши !А не е ли сегашното правителство - правителство на мафията , жестоката корупция и рекет над фирмите?Това правителство не е ли издевателство над тоя изстрадал народ , потънал в мизерия?И какво по-лошо може да дойде ?Ясно е че националисти от рода на Валери Симеонов , Волен Сидеров е изключено да вземат властта - те пропиляха своите шансове с циркаджийски номера !Бързи лидери вече няма да се котират след провала на Борисов и особено на Бареков , така че и Слави е аут.....

42

Анонимен

преди 8 години

Падението на българския народ е пълно.Който е млад да хваща пътя.Тук ще изгние като нас.

41

Анонимен

преди 8 години

Пръмова е напълно наясно, че повече власт няма да види и гледа да си осребри максимално мандата

40

hm

преди 8 години

И досега румънците, когато реагират на извънредна корупция, изнудване или несправедливост използват поговорката Къде си, Цепеш, господарю?!, призовавайки го да накаже жестоко виновния.

39

Анонимен

преди 8 години

Кого плашиш с контрабандата , баце? Май себе си, че току виж изпуснал юздите и потекли към други каси

38

Анонимен

преди 8 години

Борисов & Кунева - универсалните бойци на Партията-Майка.Стават за всичко - дори да запушат дупката на WC-то.

37

Анонимен

преди 8 години

НА СНИМКАТА - ДВАМА БЕКАПЕЙЦИ, СТАНАЛИ ЕВРОПЕЙЦИ.ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА.

36

Ел Греко

преди 8 години

Тиквун наистина трябва да си ходи, ама да го сменяме с депесе, бесепе и ребе, няма смисъл.

35

Анонимен

преди 8 години

Boris e kato chyk noris

34

Анонимен

преди 8 години

до анонимен,почна от пожарникар....после БТВ когато беше силна го направи звезда и го качи във властта. Сега май Нова Тв ще го свали, да видим.

33

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Искам да попитам ТИКВАТА един много *** въпрос. Как има хваната контрабанда, а няма осъдени контрабандисти ???? Как става това ????

32

Анонимен

преди 8 години

Редно си е, почна от пожарникар, стана полицай, генерал, кмет на София, премиер, сега и президент, а след 5 години не смея да си помисля!

31

БАБА КУНА

преди 8 години

*** МОЛЯ ВИ СЕ - БОРИСОВ СТАВА ЗА ВСИЧКО, НО НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ТЕЛЯК В ГРАДСКАТА БАНЯ.

30

Система

преди 8 години

Кога ли някой ден, ще излезе някой политик и ще каже:"Хора,моля ви оставете ме там където съм. Много е сладко. Лесни пари изкарвам. Лъжа ви, крада ви и съм си оплел кошничката до живот". Кога ще има един такъв "честен" политик. А сега какво?Всичко е за вас хора, милея за вас, обичам ви. Живея заради вас. Така говорят политиците, а резултати други... Лицемерие! Това може да се случи и се случва защото сме страхливи и прости. Май повече сме наивни, но прости е по точно. Успех скъпи братя и сестри!

29

Анонимен

преди 8 години

Кунева е под "шлифера" ...........например

28

Ко? Не!

преди 8 години

А да видим дали ще го изберат. От посолствата вече му писаха, че трябва да се маха от властта, да видим ще има ли шарани да му гласуват за президент.

27

Анонимен

преди 8 години

Хахахахахахахахахаааа!!А,бе скрийте я тази политическа смешничка Кунева най-после бре!!!Срийте я и не я показвайте повече!!Глупости от най-върховно качество!!Предсрочните избори щели да са рай за контрабанда и корупция!!!Защо???Че като го има това правителство и политическо управление В МОМЕНТА,ТОЗИ РАЙ НЯМА ЛИ ГО,НЕ СЪЩЕСТВУВА ЛИ!!Не,ами при предсрочни избори въпросните НИКОГА МОЖЕ ДА НЕ ПОМИРИШАТ ВЛАСТ!!Няма топли министерски кресла,няма комисийки,няма депутати в парламент......няма ДАЛАВЕРА!

26

ъпсурт

преди 8 години

Жълти зъбки и нерви лабави щел да става преЦедент ! Аве, тия да не си мислят, че кандидатстват за роли в "Сълза и смях " ?

25

Роско Хибридлиев

преди 8 години

Бойко аз тогава ще стана премиер, защото мога да говоря по телефона, знам езици мога да се обадя на Меркел и да си организирам среща. Имам всички способности на една преводачка, която знае няколко езика.

24

SD

преди 8 години

Сега е рай за простотията в Министерството на образованието .