193

Анонимен

преди 8 години

жалка работа

192

Анонимен

преди 8 години

Слава на велкая росиискя федерации:)

191

Анонимен

преди 8 години

Русофили надраскаха със спрей известни български паметници по случай Деня на победата във Втората световна война. Това се похвалиха самите извършители в социалната мрежа Facebook. На Докторския паметник в София, този на Васил Левски в Ловеч и този на генералите Владимир и Георги Вазови в Сопот, се вижда надпис с червен спрей Слава на СССР. Вандализмът е дело на група почитатели на СССР и Русия, които съдейки по коментарите във Facebook много се гордеят с извършеното.

190

Анонимен

преди 8 години

До БобиЗА ПОКАЗУХА дадоха танковете на новобранци. Въпросното момче е натиснал бутона за аварийно спиранетова момчето ли ти го каза, или така пише на листчето от руското посолство?

189

Анонимен

преди 8 години

До БобиЗА ПОКАЗУХА дадоха танковете на новобранци.*** хитри руснаците бе :))) А тази година китайчета с джойстикове ли ги управляваха?

188

Боби

преди 8 години

До Анонимен 259Армата е първата с автоматична кутия в РФ. ЗА ПОКАЗУХА дадоха танковете на новобранци. Въпросното момче е натиснал бутона за аварийно спиране (при обстрел по танка блокират веригите и танка спира много бързо в облак от димки) Пробваха да го дърпат но веригата е на мъртво блокирана. Дойде представител на заводи и след 2 мин Танка тръгна на собствен ход ... Заради ПОКАЗУХАТА(с голяма буква) направиха супер негативна реклама(също се казва Генералски Ефект)

187

Боби

преди 8 години

До Анонимен 250Ветераните получават - Нормална пенсия, Ветеранска Пенсия(сигурно по сегашния курс наистина е 80 лв), но имат(или имаха) за тези дето живеят в Чужбина още една добавка. Мисля 150$ на калпак преди да падне курса на Рублата общата пенсия беше значителна.

186

Анонимен

преди 8 години

Боби я кажи тази година що не бутаха арматата? Нова скоростна кутия ли са и сложили?

185

Анонимен

преди 8 години

жалко парадче Ким направи по голям

184

Анонимен

преди 8 години

И от червения площад направо към украинската граница ли потеглят?

183

Боби

преди 8 години

До Анонимен 253 Ано Умни - Кажи ми кое което написах е ЛЪЖА? - Цитирай моля и обясни защо е лъжа.

182

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 251 ПРЕЗ 1943 сме 11 милиона НАЙС а а ти се хвалиш че си ни стопил до 9 през 1989

181

Боби

преди 8 години

До Анонимен 248Освен МСТА-С, БТР-82а, Тигрите(по стари модели) и може би Т-90А и то в последните месеци в Сирия останалите сухопътни образци не са воювали.От Самолетите Ту-22М3, Ту-96МСМ, Ту-160, Су-24, 25, 30, 34, 35(Сирия) Хеликоптери Мил-8, 24, 28, 35(Сирия) и Ка-52(Сирия)Останалите не са воювали

180

Анонимен

преди 8 години

До Боби ПАК нагли лъжи а после се чуди защо всички ти мразят руската ***

179

Анонимен

преди 8 години

До *** що не се обесиш бе волене знаем какво си рятко кафяво щастие

178

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПрез ,,съветското робство "население на България се увеличило от 3,5 милиона на почти 9 милиона до 1989,след така да се каже ,,освобождение" от съветското влияние е намаляло почти 77 милиона.Направи си изводи,ако си грамотен.Информация ще намеdariknews.bg/view_article.php?article_id=1420640риш тук

177

Анонимен

преди 8 години

До Боби пенсията на руски ветеран от всв е 80 лева в наши пари сигурно наташката се е оженила за мангизлия или просто лъжеш

176

Боби

преди 8 години

До Анонимен 241Де ФАКТО България е ПОМАГАЛА НА ГЕРМАНИЯ през ВСВ. Независимо че по времето когато СССР напада България ние сме ДЕ ЮРЕ извън Оста СССР е подписал Ялтенското споразумение и обявява война - Реално ДЕ ЮРЕ И ДЕ ФАКТО е АГРЕСОРСССР запазва териториалната цялост на България защото и е необходима за ПЛАЦДАРМ за удар срещу БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ при една бъдеща Война.

175

Ганчо

преди 8 години

Боже колко сте жалки в омразата си. Някой от вас по това което пишат се разбира, че нямат представа от Русия и руския манталитет. Много има да се учим от руснаците какво е това родолюбие, и подобни ценностни характеристики. Ние от отдавна сме се превърнали в ***. Ние сме способни да се откажем от всичко, само и само да се харесаме на някой.

174

Анонимен

преди 8 години

До БРЕЙ да жалки сте руските *** другарю