31

Анонимен

преди 8 години

absolutno e prav tramp voinite osnovno gi organizirat te

30

Анонимен

преди 8 години

И като прокара тръбите безплатно ли ще го пусна газта? Кой ще ги купува? Щото през сегашните тръби може да залее Европа с газ!

29

Анонимен

преди 8 години

НАТО е само призрак.

28

Анонимен

преди 8 години

Изперкалите copocоди са се уплашили от нашествие на зелени човечета. Русия си няма необятни територии, гори, води, няма си ресурси и прортони богатства, ще праща зелени човечета да окупират мизерната евроатлантическа *** България - смях в залата...

27

!

преди 8 години

38 е прав,Ако се разпадне НАТО, Русия ще си откъсне Черноморието, за да си прекара кирливите тръби.

26

Анонимен

преди 8 години

Цялото НАТО не може да се опре на една единствена държава. Време му е вече да се ратура седянката НАТО.

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя ц.иркаджия ако го изберат и до 20 години САЩ се е разпаднала на автономни щати. Явно е станал милиардер с измама. Неможе мисленето да ти е с 60 години назад.

24

Анонимен

преди 8 години

Защо да се разпуска НАТО, нека САЩ напуснат НАТО?

23

PD

преди 8 години

По всичко личи,че на Тръмп се падна закриването на политическия проект САЩ. Единствения въпрос е дали е от глупост, или има някаква вратичка ? Не допускам Европа да се върже за пореден път да запали воина на континента, с американско оръжие. Силни армии на европейски държави, ще разклатят лидерството на САЩ в НАТО. Без лидерство, губи пазари на оръжие и петрол, а от там и позициите на долара. Може и да мътят нещо с Англия, но за това трябва да обезвредят (подчинят) Европа.

22

Анонимен

преди 8 години

Първо ни разоръжиха , за да сме в НАТО , сега да си плащаме ?Да ни платят дето ни взривиха бойните глави и то да ни замърсят Средногорието !

21

Анонимен

преди 8 години

НАТО се разпуска, ЕС се разпада, Турция става султанат.

20

Анонимен

преди 8 години

Тръмп е търговец и ще изтъргува " НАТО -вската Отбрана "! Щото САЩ има трилиони заеми . И е Световния Лидер !

19

Анонимен

преди 8 години

До 24Не ви ли минавало през ума, че единствено армията би могла да промени системата в държавата ни? Никакви избори няма да доведат до промяна и просперитет, изборите са измама. Един военен преврат би постигнал много повече за малко време. Именно това е една от причините за съкращаването на армията.

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБългария няма нужда ничия протекция тъй като никой не е тръгнал да ни напада.--------------Ами ако те нападнат ко прайм тогава ?

17

Плащайте !

преди 8 години

Е какъв е този съюз на отбвраната , и кой до сега ги е нападнал и те се отбраняват , Още пари да дават за членство в НАТО !Или да си плащат на САЩ за да ги отбранява . Япония и Саудитска Арабия да си плащали ! България какво да плаща на САЩ ?- че имат бази и летят и пръскат със самолетите си ?

16

Анонимен

преди 8 години

България няма нужда ничия протекция тъй като никой не е тръгнал да ни напада. НАТО е един голям, раздут и безсмислен балон, който ако се спука ще направи услуга на цялото човечество и най-вече на САЩ. Разчитаме на Тръмп да ни отърве от това зло.

15

Анонимен

преди 8 години

и защо ни накараха да се разоръжим влизайки в нато

14

Анонимен

преди 8 години

Изкривена логика! От кого се защитавате? От врагове които сами създадохте и продължавате да създавате! Куп анализатори , наблюдатели от години си чешат езиците и правят мангизи от изкуственото подклаждане на многобройни конфликти. От друга страна същите тия мизерници се правят на велики, а всъщност мястото им е на електрическият стол.

13

Анонимен

преди 8 години

ми те си свършиха работата,засадиха ИД из цяла европа,сега ще се отдръпнат ни лук яли ни лук мирисали и като избухне конфликта след 5-6 години,ще дойдат пак да ни `защитят`с бомбандировки и ще ни освободят налагайки своите условия за търговия ,ТТИП и т.н.

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми ако Европа ще се защитава сама, тогава всички трябва да напуснем НАТО и да създадем Европейска армия, което всъщност ще означава, че САЩ ще остане сам да се защитава.------------------------Ако не си разбрал, проблема е кой ще защитава теб. Сащ могат и сами.