69

бг бизнесмен

преди 8 години

А ти за много грамотен ли се имаш бе! Ай бягай на кражока по литературно четене! Аман от даскали във форума! Ако имаш да казваш нещо КАЗВАЙ! Ако ще се заяждаш и връзваш кусури се ***!

68

Анонимен

преди 8 години

До бг бизнесменНе те знам дали си бизнесмен,ама че си неграмотен е ясно!

67

бг бизнесмен

преди 8 години

Ама то и изборите са същото като във фирмите! Много хора мрънкат и недоволстват, обаче никой не предлага решения! ИК е едно средство! Както и да го направят ако не се мисли като се гласува резутатите ще са такива!

66

Анонимен

преди 8 години

До бг бизнесменСтрашна логика имаш!Като си толкова можещ,коректен и изряден,кажи коя ти е фирмата и с какво се занимава?във форума има най-различни хора,все някой ще е чувал за теб?

65

Анонимен

преди 8 години

Еми Герб току що умря като партия.Колкото и да натискат изглежда ще се оправим.А тоя предател незнам как ще живее от тук насетне в страх до края на дните, че току виж е застанал на някого.

64

niki

преди 8 години

Браво,г-н Президент!

63

Аноним

преди 8 години

Те плюещите само това могат-нямат акъл и способности и си вдигат егото по форуми.А тоя БГ Бизнесмен не знам каво работи,ама явно и средно няма с този правопис.Жалко за подчинените му.

62

бг бизнесмен

преди 8 години

До 74,Да щях да те призная! Ако беше казал работих за един чорбаджия дето ми плащаше малко 500кинта! За това го зарязох станах предпиемач,стартирах бизнес и плащам на наетите хора по з бона и изкарвам пара! Евала тогава! Обаче да ми казваш че си се цанил за повече е едно няма нищо!

61

Анонимен

преди 8 години

***

60

Дидо

преди 8 години

До Анонимен 83Няма нужда да се ядосваш.Те повечето тука са със сърпове и чукове само в и без това *** глави.Умните и можещи хора си знаем на къде е пътя-определено не е в евразийска посока.

59

Чехлю от Дондуков

преди 8 години

Аз пък съм щастлиФ, че ми наложиха нов американски ***.

58

Анонимен

преди 8 години

Защо го плюете Росен ? Защото не е русофил ? Защото е убеден демократ !Да, има си кусури като всеки човек, но едно не може да му се отрече - не стана руска ***.

57

Fakt um

преди 8 години

Upravliavastite v rbg politici sa izbrani ot bg narod ot rbg. Nikoi ot chujbina ne vi gi e slojil na sofrata!:-):-):-):-)Vatreshnite bulgari ot rbg si izbraha i europeiskite deputati - i za kakvo?!Dobar apetit i nazdrave!...:-):-):-)

56

бг бизнесмен

преди 8 години

До 78,При мен не е така на минимум се водят и горе-долу тва получават! Ся ако има празничен и нощен труд им се пише +валчери! Толкова може! Все пак в нашия град от вс.10 души на улицата 7 безработни! Но хората си мислят че е лесно! Че да си бизнесмен е да си като чист болярин и фирмата няма разходи и грижи! Канел съм ги всички оплакали се! Елате и си плащайте повече! Само че първо трябва да се изкарат! Преди да си ги платите! Догодина ако дигнат минималната ще поканя и тези дето я дигат да я те

55

емил

преди 8 години

Този не е само смешен , става вече вреден, да защитава турците от дост, сигурно е получил инструкции от евроатлантиците.

54

Бармалей

преди 8 години

Най-обикновена ***.Въже, CAПУH, червеи...

53

Анонимен

преди 8 години

До бг бизнесменРазбирам те напълно. Обаче тук става въпрос за нещо съвсем различно. Хората масово работят на минимално заплащане а им се дават пари кеш на ръка. Тая не става. Не можем да ощетяваме работника за да пестим от осигуровките. Ако от работника нищо не става той се заменя с друг който може. Има си изпитателен период за тази цел.

52

Анонимен

преди 8 години

ама ние и призидент ли сме имали?

51

бг бизнесмен

преди 8 години

Идва някой от хората ми и ми образува изречение! Били му малко парите по картата! И аз му вадя книгите и броим толкова смени по толкова лв ТОЛКОВА! Всичко е тъй! -Ама те много малко бе бос! Ок му казвам! Ела ти плащай данъци,осигуровки,заплати! Ходи за разрешителни за лицензи! Реди се по опашки в администрации и се разправяй с чиновници! Работи с клиентите и търси нови обекти и мисли за всичко!-Ама аз немога! -Като неможеш намери си другаде! -Ама аз не искам другаде! - Ами не ме занимавай тогав

50

Do бг бизнесмен

преди 8 години

Преди години работех при такъв чорбаджия като теб , за 500 лева .Но един ден влязоха с ритници в Офиса му Полицаи от ГДБОП и НАП .Оказа се че нашия правил далавери с пари от Данъците ни , с помоща на Депутата .Взеха му всичко и в момента е в централния затвор . А аз работя при друг бизнесмен за 3 000 лева месечна заплата , и всичко е законно .