60

Анонимен

преди 8 години

Изключително нищожен човек. Абсолютен статист. Човек без характер, собствени възгледи, каквато и да е позиция. Безспорно най-слабият президент в историята на България.

59

ами

преди 8 години

Плевньо,не говори от името на българския народ.....презираме те....нула,кръгла пресечена нула....

58

До 65

преди 8 години

Аз мисля, че нито е наш, нито е главнокомандващ.Той не може да командва жена си, тръгнал да имитира главнокомандващ на държавата!Не бих искал да се асоциирам с безгръбначно същество и ***.Жалко, че това нещо ни е емблемата пред света в момента.

57

Президент

преди 8 години

Тоя президент не се научи. Природата го бие и той пак като кон с капаци, даже по зле, щото коня поне работа върши. Ама май скоро ще има народен съд, а и светът е малък нема къде да бегаш

56

Анонимен

преди 8 години

Нашият"главнокомандващ"е ухилен само когато облизва сладко говеждите си господари.Ама когато става дума за народа се крие като мишка от страх да не бъде за пореден път освиркан.На Шипка дори не посмя да слезе от хеликоптера като чу как беше посрещнат от 100 хиляди българи.

55

Анонимен

преди 8 години

г-н президент , вие сте позор за България и българския народ , съжелявам че гласувах за вас

54

Анонимен

преди 8 години

Прецедента винаги успява на национални празници да унизи нацията.Ето пак - на Гергьов ден с уважава с Американеца и се е лъснал с лакейската си усмивка, готов да го цунка всеки момент....Толкова ли не можаха тия да си правят срещите поне в някое друго време, а не на единствения ден, в който трябва да сме горди поне малко от миналото величия на нашата армия?!?

53

До 57

преди 8 години

Радва те, защото си мазохист и не си с всичкия си...Утре като подпалят войната и от нас остане само пепел, ти също ще си щастлив дим, който отива нагоре.Такива хубостници като тебе, докараха България до тази дупка и дори не видяха това, защото сте заети постоянно да целувате американски ***.Колкото повече ви "уважават" американците, толкова повече стенете от кеф и радост. Колкото повече ограбват и подтискат България, толкова сте по-доволни.Но това се случва само със сбърканяци като тебе

52

АК-47

преди 8 години

До ДостНяма да се учудя, и ако до края на мандата си предложи България да стане 51-ви щат на господарите си. Този вече изби рибата с изказванията си точно на български национален празник. Няма ли кой да го спре, толкова ли се зомбирало това българско племе на Аспарух.

51

Анонимен

преди 8 години

Америка е силна ивелика!За 200 години стана номер 1.Руснаците нищо не направиха за 1000 години, освен да пият и избиват невинни хора

50

Анонимен

преди 8 години

Дестият заместник на държавния секретар на САЩ, на президентска администрация почти в оставка, дойде в България, в деня на въоръжените й сили, за да спусне директиви на нашите лъжливи и продажни лунгури! ***!

49

истина

преди 8 години

Варварите се радват че ни извадиха ноктите и зъбите с помоща на продажнит политици

48

Анонимен

преди 8 години

Радва ме това как русофилите се пукат от яд след тази среща ;)Русия е болна и опиянчена...

47

Анонимен

преди 8 години

Росен Плевнелиев ефективното използване на българо-американските съвместни съоръжения...Тоя пак нещо не е разбрал!Тези "съвместни съоръжения" са нашите военни бази, в които американците правят каквото си поискат, а ние им плащаме за това.За какви "съвместни" бълнува имитаторът на български президент!?!А, да - съвместния самар на магарето (ние) и ездача (САЩ), който го товари както намери за добре...

46

Анонимен

преди 8 години

Какъв отвратителен контраст между *** ухилените физиономии отпред и портретите на националните ни герои отзад!

45

Дедо Боде

преди 8 години

Стига с тези фили и фоби. Няма такива думи в българския език. Използвате толкова стари партенки от вестниците, от преди века, че чяк миризмата им е изветряла. Влезте в крак с времето. Дори МакДоналдс го разбраха и тихомълком закриват боклуджийниците си в Европа.Както в Русе фалираха поради тотално непосещение.

44

Анонимен

преди 8 години

Според гербаджийската социоложка Мира Радева сегашният т.нар.президент има комичните 7% одобрение.

43

Анонимен

преди 8 години

Имало е чук-чук.

42

Анонимен

преди 8 години

По-добре със Америка!Русия е убиец на хора, съдби, животи ...

41

Дост

преди 8 години

Няма да се учудя, ако видя заглавие "Плевнелиев обяви Списаревски за терорист", отново след среща с някой американец