70

СВОБОДА

преди 8 години

Свобода за всички мюсюлмани в България! Искаме свобода за Делиормана,Айтоското поле, Кърджали! С фалшисти не се живее!

69

До 81

преди 8 години

Кюрдите са наследници на партската империя,народ с културата и история,турците са сбирщайн,нацията им е създадена началото на 20 век,не са дали нищо на света освен насилие и невежество.

68

българина

преди 8 години

Забрана за двойно гражданство като сащ Австрия Швейцария Русия...... И многото други! Референдум за забрана на хора с двойно да гласуват!

67

Анонимен

преди 8 години

Драги ***, проявете поне малко уважение към езика, държавата и историята си: ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

66

Анонимен

преди 8 години

А мога ли и аз да гласувам за меджлиса,понеже родовете ми са тракийски изселници?

65

Анонимен

преди 8 години

DA SE VAZOBNOVI DELOTO ZA VAZRODITELNIYA PROCCES I GENOCIDA IZVARSHEN NAD MUSULMANITE V BG prez godinite ot 1972 do 1989 god

64

Анонимен

преди 8 години

Alooo redakciyata tiya hora ne sa izselnici a kakto gi nareche edin selski diktator narechen JIVKOV KOYTO BUKVALNO NASILSTVENO GI IZGONI DAJE NA NQKOI IM BE DADEN SROK ZA 24 CHASA DA BUDAT EKSTRADIRANI IZVAN BULGARIA sa ,,TURISTI,,

63

Горд Турчин

преди 8 години

Този закон няма да спре гласовете от Турция само ще ги затрудни. Вместу да гласуват на място Турция има достатъчно сила да пусне безплатни автобуси да гласуват в БГ. И по тоя начин всеки ще се съгласи за безплатна екскурзия за няколко дена хем да види роднините хем да гласува

62

Анонимен

преди 8 години

Синовете им служат в турската армия,какво българско гражданство?

61

Анонимен

преди 8 години

"Българите в Турция с петиция: Искам да гласувам!"Да, за ДПС и ДОСТ. Никакво гласуване, ще си гласувате там за турски парламент, няма да ми избирате турски партии в българския парламент, наглеци.

60

Анонимен

преди 8 години

До RaekwomЗначи българин който работи в чужбина честно и спомага за оправянето на имиджа на България няма да има право да гласува. В същото време роми които крадат и проституират и просят и правят така че да те е срам да кажеш от къде си ще имат право да гласуват понеже са си построили къщи в България с крадени пари. Браво на теб!

59

Анонимен

преди 8 години

"Те наричат себе си "прокудени от комунистическия режим български граждани"."Комунистическия режим свърши преди 27 години, а тези продължават да живеят в Турция, така че тези номера не минават. Щом са избрали да останат там, тогава няма да гласуват за българските избори, а и без това гласуват само за турски партии.

58

киро

преди 8 години

До АнонименПърво, всеки с български паспорт трябва да има право да гласува. Правилото със 100-те подписа има много смисъл и го подкрепям. Там където се съберат 100, да се отвори секция, но да се изключи тази възможност, ще има повече негативни отколкото позитивни последствия. Бориш един от многото проблеми на Б-я(гласовете от Турция), отблъсквайки най-важният ресурс за Б-я, младите и образовани хора(от цял свят).

57

Анонимен

преди 8 години

В НИТО ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЕ СЪЩЕСТВУВА ПАГУБНАТА ИЗМИСЛИЦА "ДВОЙНО" ГРАЖДАНСТВО, ОСОБЕНО ПЪК АКО СЕ КАСАЕ ЗА ИЗОСТАНАЛИ И АГРЕСИВНИ МЮСЮЛМАНИ !!!

56

нн

преди 8 години

В Турция няма българи. Турско самосъзнание, върнаха се в Турция, какви българи? Трябва да се срамуват повече да си приписват българското, а държавата веднъж за винаги да ги зачеркне като българи и никакво двойно гражданство за тях. Какво гласуване? Кой сте вие? Какви сте? Вече сте турци, какво ви интересува България. Като искате да гласувате, върнете се.

55

Румбо

преди 8 години

Доколкото знам,българите в Турция са единици.Тия 300 000 определено не са такива.Между другото,дали тия гласуват за турски парламент????Защото ако го правят съвсем пък не е редно да гласуват за български!Както и на местни избори!

54

Анонимен

преди 8 години

До 58На тебе лично са ти сънародници или съседи по клон

53

Raekwom

преди 8 години

Нека се вкара в закона, че право на глас имат само български граждани плащали данъци в България през последните 10години (може и 3,5 или 15 да речем) . Не може хора, които не живеят тук, или живеят, но не подпомагат държавата с нищо (като някои питиета) да имат претенции да участват в определянето на бъдещето ни развитие. Но няма да се приеме, защото някои партии ще загубят много от купените гласове или партийните екскурзии с автобуси, които ще останат в миналото.

52

КАКВО НАТО БЕ?!?!

преди 8 години

В ТУРЦИЯ НЯМА БЪЛГАРИ, КАКТО И В БЪЛГАРИЯ ТУРЦИ! НЕЗАБАВНО ОТНЕМАНЕ НА ГРАЖДАНСТВОТО НА ВСЕКИ, КОЙТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО !!!

51

Анонимен

преди 8 години

Можете да гласувате но само в Турция за турски президент ,правителство и тнт!