39

PD

преди 8 години

Турския елит, е готов да разруши сегашната държава, вплитайки народа си в авантюри, с една единствена цел. Да промени настроенията по посока приемливост на идеята за неоотоманска ислямска държава. И в това си начинание има подръжка и от европейския елит и Англия разбира се. Ненужни са интелигентните и кюрдите. На никоя империя не и е пукало за етноса на поданника. Нужна и е послушна рая. Ще я скрият в европа, и после ще я върнат, за нова империя в историческия сентър на сегашната цивилизация.

38

do Владимир

преди 8 години

sq li gi smetna

37

Владимир Путин

преди 8 години

20 млрд имате загуби само от туризма и то по ваши данни.И само с домати няма да се разминете!

36

Анонимен

преди 8 години

Е, що да не праща. Едни разполагат ракети, тя що да не разполага аскер.

35

Анонимен

преди 8 години

Защо тролетарята се е озъбил толкова, да не ги е страх нещо за руската базичка там ? Пак ли ще им напляскат шефа ?

34

Су 34

преди 8 години

Не, ти получи код кафяво след страшния код оранжево на страшната турска армия и си се наакал.Защо не влязохте в Сирия през Януари, когат САА направи коридор с Нубъл и Захра с Алепо?Останахте си само с перченето.

33

Ф16

преди 8 години

До даНищо подобно няма да се случи, тьрците няма да обявят война на никой, но да видим как руснаците със сирийците и персите ще обявят война на целия свят ? Не случайно путин отмъсти в кавичките на ердоган с чушки и домати за свалянето на СУ изтребителя от туркинята с ф 16, помисли малко ако можеш

32

Анонимен

преди 8 години

Лудия мустак и лукавото анадолско джудже съвсем се побъркаха с лунатичните си идеи за новата османска империя. Аз на турчин никога нямам доверие. Но тия *** ако ядосат Путин, ще ги превърне в радиоактивна пепел за 1 час.

31

Анонимен

преди 8 години

Чудно защо ли ръшистите спряха да нарушават въздушното пространство на турция ;-)))

30

да

преди 8 години

петлето на американска пружинка Ердоган щял да праща войски е Сирия.. айде давай нямам търпение да обявите война на Сирия, Иран и Русия едновременно.. голяма веселба ще падне :)

29

Анонимен

преди 8 години

На кадъните пилоти вече няма да им дават ракети. Само по един *** да обиждат руските богатири без да ги убиват.

28

Анонимен

преди 8 години

До Турчина Ако Германия си изтегли капиталите и производството от Турция , тя ще се на.ака веднага. За каква икономика говориш, за каква политика ? хаха! Тия вечно са в лоши отношения с всички, диваци абсолютни.

27

Анонимен

преди 8 години

Хипофизарното джудже с вапцаната главица много ясно написа, какво мисли за балканското направление на неоосманската империя в книгата, която всеки може да прочете на български, издадена от услужливи родоотстъпници. Сега откровенничи за мераците им вълчи и към Сирия. Да, ефенди, ама има горски! Хубаво внимавайте в картинката, защото храбрите НАТО-вци въобще няма да искат да изпълнят чл. 5-ти от устава си, заради вашите солови акции. Турците имат хубава поговорка "Защо ми е бой да ям!". Анадънму?

26

Анонимен

преди 8 години

Нов афганистан се задава, а предишния не завърши добре за всемогъщия насесесер и непобедимия варшавски договор, най лошото е че сирия благодарение на руската си братска дружба е и ще е най разрушената страна на света за векове наред

25

Су 34

преди 8 години

Ползват ги, имат осъвременени. Паднаха на турска твритория, но това не го пише въя вестника.А защо вече не летите над Сирия? Какво стана с зоната забранена за полети?

24

Су 34

преди 8 години

Ислямска Държава наближава Азаз. Това е цялата работа. Некадърната турска армия преоблечена като терористите от Джебхат Ан Нусра губи.Типично за всяка една армия през всичката история на Турция - нямат никъде нито една победа!

23

Анонимен

преди 8 години

До Су 34Стига лъга, турците отдавна не ги ползват фантомите. И като ги свалиха къде паднаха? в турция ли?

22

Су 34

преди 8 години

Джуджето Давутоглу ще си остане с мечтите. След двата самолета Фантом, които му свали Асад само си мечтае.Мечтите са безплатни!

21

Анонимен

преди 8 години

Турците първо требва да получат разрешение от Путин иначе ще им се стъжни живота.....

20

Анонимен

преди 8 години

тоя не го ли уволниха?иначе и Ким Чен Ун много приказва