52

Анонимен

преди 8 години

От 2002 живея в Германия, в Мюнхен се дипломирах. Не се заблуждавайте, изключения са мюсюлманите, които се интегрират. Но пък откакто станаха по-агресивни, на такива като мен, мигранти християни взеха да ни приемат като едни от тях. Знаем, че времето ражда личностите, така е било и с Хитлер. Лошото е, че фрау Меркел създаде условия за краен радикализъм в цяла Европа. Австрия отново поведе хорото, а какво следва ...?!

51

До 61

преди 8 години

Прав си. И християните са убивали в името на Бог . Така е. Преди 4-5 века. Оттогава обаче са се развили, просветили са се, надмогнали са невежеството си и са продължили напред.А тези: В 21-ви век, в ерата на достъпното знание и интернет, в първобитното си невежество продължават да режат глави, да потискат и осакатяват жените си...Но какво да очакваме от хора, живеещи още между родовообщинния и робовладелския строй! Тези са още със самосъзнание на хора от 6-ти век. Нулево развитие от тогава. Да им таковам изостаналата религия!

50

Аушвиц за мюслюта

преди 8 години

Един ден мюсюлманите ще бъдат представени както ев--рейте едно време, помнете ми думите.

49

анонимна.

преди 8 години

Най- опасни са необразованите защото те са податливи на манипулации. За това някой ръководства на някой държави не държат на образованието с цел да манипулират простото население, което винаги ще гласува по нареждане и по задължение/ при някой е подплатено./

48

до анонимен 60

преди 8 години

Много по-страшни издевателства да извършвани през средновековието от християни в името на бог. Това значи ли че християнството е лоша религия? Не, разбира се. Не трябва заради няколко заблудени или болни мозъка сега в ИДИЛ, а в средновековието в западна Европа, да отричаме религиите като цяло и да приписваме невежеството на религиите.

47

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 54 Страшното е, че ислямистите до вчера са били порядъчни мюсюлмани! Значи тази религия много лесно отключва нещо страшно у човека. Иначе как да си обясним тези издевателства, рязане на глави, обучение на невръстни да държат оръжие,масово избиване на невинни хора, нетърпимостта към всеки, който изповядва друга религия и е наричан "неверник"??? Ако това е близко до човека и природата ни, е ужасно!

46

нико

преди 8 години

ГЕРМАНИЯ ДВА ПЪТИ ПРЕЗ ПЪРВАТА И ВТОРА СВ. ВОЙНИ УНИЩОЖАВА ЕВРОПА СЕГА ПАК ГЕРМАНИЯ С БЕЖАНСКАТА СИ ПОЛИТИКА СЕ ГОТВИ ЗА ТРЕТИ ПЪТ

45

Анонимен

преди 8 години

С хитлеровата конституция наистина не е съвместим

44

СЛАВЯНИН

преди 8 години

Ще се сетят тъ--пите немци, хубаво, че има доста славяни в Германия, че да не се испуснат юздите хептен.

43

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Късно е ! Ислямска република Германия е вече факт. Фрау Меркел направи на германците това, което дори Хитлер не успя.

42

Анонимен

преди 8 години

Във рамките на нещата е тази партия да е е следващият лидер на германците.....но няма се е само във Германия..

41

Анонимен

преди 8 години

Те най-големите противници на мюсюлманите имигранти в Германия са евреите. Сетете се защо.

40

Паметлив

преди 8 години

То ислямът е несъвместим изобщо с европейската цивилизация,ама кой да го разбере,да не говорим за елиминирането му.....Трудно ще се отървем от тая зараза!

39

ODESSA

преди 8 години

Не случайно във ЯПОНИЯ тоя тумор е забранен със закон.

38

nina

преди 8 години

А добро утро...

37

koko

преди 8 години

dobree

36

ODESSA

преди 8 години

Да ясно. Когато синовете израилеви били във пустинята и брали дърва. Добре че не са изтребили тамошните китове.

35

Копирано

преди 8 години

Германия изгори 6 милиона евреи , за да получи 20 милиона *** ислямисти !Да им е честито ! Бог си знае работата

34

Анонимен

преди 8 години

Европа не е юдейска! И не се знае нито кой, нито кога ги е въвеждал тези "закони". И изобщо дали ги е въвеждал, или някой си е правил, каквото му е скимнало от позицията на силата. И се събудете най после, не сме 14 век, както е по ислямския календар, а 21 . Или ставате част от 21 век, или ви връщаме принудително в 14!

33

Анонимен

преди 8 години

Изключенията в Европа са практика при мюсюлманите, така че номерът не минава! И момченца онождате, и изобщо не сте за пример в морала! Само лицемерието ви е по голямо.