118

Odysseus

преди 8 години

297 Добре добре само дето за миналата година 300 000 руснаци са поискали Зелена карта ,а не съм чул за обратното

117

Odysseus

преди 8 години

296 Като изключим Студената война и тук таме стълкновенията било то по време на Корейската война или Виетнам , Русия и САЩ са били винаги съюзници за това е и неадекватна позицията на Путин. Двете страни в синхрон биха постигнали много повече отколкото в противоборство. А и няма как да бъдат реални врагове днес тъй като децата на руснаците са на Запад и в Щатите и както казва Кисинджър докато имат руснаците 500 млрд долара на Запад война не може да има.

116

Анонимен

преди 8 години

Как да няма страна, унищожила повече свои граждани? Ами САЩ са избили за 8 години около 17 милиона фалирали фермери с глад и болести. После с ядрените експерименти са причинили наследствени заболявания на още 60 поколения. КИорпоративната им култура води до такива нива на стреса, че е спорно кое е по - канцерогенно - урана или корпорациите. Решението на Никсън за промени в цените на храненето през 60 - те години в момента избива цели поколения... Виж *** в някой университет. Може да помогне...

115

Анонимен

преди 8 години

Вярно е, че във военно отношение САЩ е по напред, но при война с Русия губят на 100%. Причината е твърде прозаична - финансова. Може и да са 20 пъти по - богати от усия, но войната струва на САЩ 400 пъти повече. А при война производствената цена на руските отъужия ще падне разко. САЩ само във сойната с Ирак дадаха трилиони. Просто нямат толкова пари за война с Русия. Тривиално. Университетите в САЩ имат значение,оди сей(аграр). Вземи посети поне веднъж някой от тях.

114

Odysseus

преди 8 години

290 Русия е враг най-вече на самата себе си. Няма друг народ и руга страна която а е унищожила токова много свои граждани

113

Odysseus

преди 8 години

289 така искайки мир ли сте станали 17 млн км2 а бяхте 23 млн км 2 , само че нещо ШЕСТТЕ млн км2 дадоха фира , но като гледам ще дават още км2 фира , на там отиват нещата

112

Odysseus

преди 8 години

287 Горките американци , теб спеца трябваше да повикат, но уви за какво са им хилядите университети стотиците институти когато един чипсаджия от балканите знае повече

111

Русия не е враг

преди 8 години

След като балтийските страни и Полша ги е толкова страх от Русия, защо НАТО не построи там повече обществени тоалетни? И защо да не им доставя памперси, по три пъти на ден?

110

искаме мир!

преди 8 години

НАТО се готви да разположи 4 батальона близко до Русия. За да нападне Русия. Както Адолф Хитлер на времето.

109

Анонимен

преди 8 години

Мача тече. Всеки тum има привърженици. Проблема на единия тuм е, че се бие на чужда територия ;))Заредил съм се с бира и гледам мача. Чипса е в купата, мезето в платото. Надявам се всички разбират, че всички ще бъдат засегнати. За момента САЩ се държат като камикадзета. Руснаците ги подбъзикват. Издръжката на 4 батальона с 4 000 войници е много по - висока от тази на ракетен катер с 5 калибра ;)) Около 400 пъти ;))Отново финансово и военно неефективен стил на водене на война ;))))

108

Бай ви Ганя

преди 8 години

Не моем разберем поради коя причина залагате на русофили и русофоби. Такива има сам във вашите глави или по-точно това са ви наредили да мислите вашите патрони. Много им се иска да е така. Но не би. По добре разделете хората на сорософили и шорошофоби. Това е истинското фалшиво разделение но във вашите глави.

107

той

преди 8 години

Русия готви война с НАТО, ама ще си счупи черната глава!Одисей 1

106

тя

преди 8 години

Тия готвят война с Русия , ама там ще си счупят черните глави!

105

Анонимен

преди 8 години

5 калибъра. С речно базиране ;))) От плоскодънни речн и катери. Не са забранени от нито едно споразумение. Плоскодънните катери и базираните на тях калибри, имам впредвид ;)))

104

Анонимен

преди 8 години

Sled 25 години пропадане, на руснаците им дойде акъла,Бий за да те уважават.Няма да позволят на никой да ги превърне в една обикновенна послушна държавичка каквито сме ние .

103

<html><body

преди 8 години

До OdysseusНе се кахъри толкоз. На тебе специално ще ти сложим кръст, макар че си мераклия за полумесец...

102

Анонимен

преди 8 години

Важното е да се набиват в очите на хората колко са праведни. Забравиха как следяха кой ходи по църквите, как имаше другарски съд за партийците отишли на църква и как намаляха поведение на ученици заловени на църква макар и с родителите или баба и дядо по Великден. Няма по-долно от фанатичен комунист, може би русофила го бие по нищожество.

101

Odysseus

преди 8 години

278 Да и се скъсаха да викат поповете да им правят водосвет при откриването на нови офиси или обекти ,а онези това чекат , нали пара пада и софри има .

100

Анонимен

преди 8 години

Отдавна ги смениха червните могилки. Масово изчезнаха след 89'а. Ветераните в борбата срещу мандрите и техните наследници се ориентират бързо в обстановката.

99

Odysseus

преди 8 години

Интересно слагат ли все още дървени могилки с петолъчки отгоре по гробовете на близките си или вече са ги заменили с кръстове.