36

Анонимен

преди 8 години

Няма как де е доволен Путин. След не много време няма да сме зависими от руския газ. А и едни пет милиарда няма да влизат в Русия.

35

Анонимен

преди 8 години

Тая снимка е точно когато санитаря от Карлуково го наближава със спринцовката с хлоразин.

34

?

преди 8 години

Единствения премиер досега който поне строи нещо Последния Орешарски ли беше дето слугуваше на отрочетата на ДС ами С ЦЯЛА БАНКА СИ ОТИДЕ ЧОВЕКА

33

До 36

преди 8 години

Абе, ти сигурно отдавна не си в детската градина, ама май ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ВЯРВАШ НА ПРИКАЗКИ!!!!!!!БОЖЕ, КОГА НАШЕГО БРАТА ЩЕ ПОРАСНЕ И ПОУМНЕЕ????????????????????

32

Анонимен

преди 8 години

СМИРЕНИЕТО Е ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА АЛЧНОСТТА СИ И МОРАЛА СИ ! НЯМАТЕ МОРАЛ БОРИСОВ ,НЯМАТЕ СПИРКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА АЛЧНОСТТА СИ И ТОВА Е НАЙ-ВАЖНАТА ПРИЧИНА ЗА БЕДНОСТТА НА БЪЛГАРИНА. АКО ВИЕ СИ НАМАЛИТЕ МАЛКО МЕРАЦИТЕ ЗА ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ГЛЕЗОТИИ И НАРОДА ЩЕ УСЕТИ ТОВА А СЕГА И ДА НИ УБЕЖДАВАШ КАК СЕ УВЕЛИЧАВАЛИ ДОХОДИТЕ И НИЕ ВИЖДАМЕ ТОВА НО САМО ЗА ВАС ПОЛИТИЦИТЕ СЕ СЛУЧВА ,НАРОДА ЕЖЕДНЕВНО ОБЕДНЯВА ВСЕ ПО-ВЕЧЕ И ПО-ВЕЧЕ !

31

Анонимен

преди 8 години

Мутрак, не ни интересува дали си подметнал подаяния за по 20 лева на старите хора. Интересува ни да се разкарате ти и цялата ти крадлива пасмина.97639

30

Анонимен

преди 8 години

И 100 поста да надраскате путиноидчета сутринта пак ви го подаде с доматите/

29

Анонимен

преди 8 години

До ЗападноевропеецАбе кат "западноевропеец", да не си от врачанско или видинско, а? Снимката не му харесвала! На индивида на снимката по му отива една карикатура на Комарницки! Докарва го едно към едно! А пък кога стана такъв "запален" християнин? Сигурно когато е "мизерствал" в бедното пожарникарско семейство и едва се е прехранвал с филиите с мас. Или когато стана бедно сираче на 38 години...

28

Анонимен

преди 8 години

На един политик, дето прякора му е "Боко Тиква Празна" каква снимка ще му ходи?А на другия "велик" политик, дето прякора му е Цецо Лъжецо?

27

Търся авто чистачки

преди 8 години

Оплюх монитора докато си плюх и в пазвата от страх, против уруки.Този луд, откачил индивид, с поглед на изперкал пожарникар, така ме уплаши!Ама като две капки вода са с премиера.Малииииии.Пу-пу-пу

26

Анонимен

преди 8 години

Няма по нагъл от мутрата, в момента главен защитник на олигархията и мафията в България. Когато го попитат за корупцията, млъква и започва да говори за асфалт. В.Златев и Лукойл са направили оборот за 45 млд. лв ,а не са платили един лев данък печалба-виновни няма. Пеевск и и Цацата събориха банка и принудиха българския народ да плати 3.5млд- виновни няма. Бургартабак-прватизиран от тиквата-не знаят собственика,фалира,хората без работа- виновни няма. ДОКОГА?

25

Пфууу

преди 8 години

Не слагайте тази снимка, плашите хората, да не говорим за децата... А ако няма пари - ха-ха-ха!!!, да се обръсне, да поведем дарителска кампания... Но какво да прави, не може да забрави любимите 90- те години.

24

Анонимен

преди 8 години

Един грандоман и *** тръгнал да говори за смирение, нагъл-нагъл та не се и усеща.

23

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм се чудил с какъв акъл червените потури се присмиват на Борисов , като си знаят техните лидери. Станишев , необразован и без един ден трудов стаж . Окраде банка КТБ и си би камшиците в Брюксел , като с парите си купи поста в ПЕС . Миков - хайде наздраве , Нинова съдена за рушвети и т.н . А в началото беше Тодор Живков , неграмотен овчар от с. Правец . Както и да го мислиш БКП-БСП е партия , която фалира България .

22

Западноевропеец

преди 8 години

Спомням си една снимка, на която кремълското джудженце се беше опулило с такова изражение, сякаш има запек!!! :-)

21

Анонимен

преди 8 години

"Аз съм *** и вие сте прости, ей затова така добре се разбираме"Снимката е съвсем на място за такъв *** като Борисов.

20

Анонимен

преди 8 години

С Тиквен Боко и Ушев Цецо с 22 000 000 000 дълг - смело напред към светли бъднини.

19

Анонимен

преди 8 години

УУУУ Ким Боко отново лъсна отнякъде да ни покаже коклко е скромен и смирен е не пропусна и тука да си покажеш смирението като се похвалиш тотален образ. И тоя взе да се изживява като нравоучител нещо за ценностите за цените на тока и данъците а успешен ?

18

Западноевропеец

преди 8 години

Абе dnes. Не ви ли е срам? Сложили сте най-глупавата снимка на Борисов, само и само, за да зарадвате руските *** и фенчетата на Батака и БКП. То затова не останаха много интелигентни хора в този сайт, а само фенчета на джуджи.

17

Анонимен

преди 8 години

браво боко ,смело напред и дръж плоския данък даже и в съюз с ДПС.. Мен това ме интересува ...