10

Бате ви Пенчо

преди 8 години

Здравния гъзаp Москов, каза че за избор на екип можело да се плаща, ама тактично пропусна да отбележи , че реално никой нищо не избира и пак плаща. Москов вън!

9

Анонимен

преди 8 години

Аз ли не разбирам, що ли, но този Таушанов предлага целокупният български народ да си плаща за лекарските грешки?Ние ли се повредихме, тези, които вземат решения ли са повредени - не знам, но определено нещо не е наред...

8

Анонимен

преди 8 години

До 7Нямаш пари да си плащаш на 100%. Ако си диабетик на инсулин, само инсулините ще са ти 400-500 лв на месец, а тази сума в момента се покрива на 100% от здравната каса. Има хронични заболявания, чието лечение за месец възлиза на 2-3 хил. лв, отново се покриват на 100% от касата.

7

чукча

преди 8 години

Мдаа,за съжаление такава е картинката в Бг и това няма да престане докато не вкарат няколко от отговорните за това в затвора за злоупотреби в големи размери!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Ей сяяяя бягам да си платя неплатените осигуровки не за 5 за 100 години назадБарем ме Обезпечът на 100% В БГ HospitalsБ.унаци тази Държава е една Дупка без дъно с тия Управляващи

5

7

преди 8 години

Съгласен съм и 100% да плащам, но не ми взимайте осигуровки другари комунисти! Това е чист грабеж!

4

Анонимен

преди 8 години

И пак ли пациента да плаща за този фонд???

3

_

преди 8 години

Некадърно формулирано и подвеждащо заглавие...Очевидно "журналистката" е имала предвид "Дори и да си осигурен, плащаш си 50% от лечението", което няма никакво отношение към неосигурените и колко плащат те (по правило, 100%).

2

Анонимен

преди 8 години

Браво Москов, само геноцид за тоя *** народ.Дране докато мърда.

1

Анонимен

преди 8 години

Осигурен, неосигурен плащаш 50% от лечението - ТОГАВА КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ДА СЕ ОСИГУРЯВАШ?