14

сис

преди 8 години

Крайно време е да се разбере, че според постъпките им, някой хора не попадат в графа "човек" и не заслужават хуманно отношение. Те са скотове и затвор не ги поправя. Затова- убил си бабичка - смърт, откраднал си пари от болните деца- смърт...

13

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен10Съмнямам се, да си виждал ром на живо, щом така говориш. А аз съм отраснал от дете в край, който е пълно с такива. до преди 1989-та, бяха нормални хора, като нас, работеха, строяха, радваха се на живота. Демокрацията отключи ромското в тях, и станаха това, което виждаш, не за друго, а защото ДЪРЖАВАТА им го позволи. Пътя към ада е застлан с добри намерения. Но, уверявам те, това, няма да се случи-бият се до първа капка кръв, което е панически ужас за тях, и само в глутница.

12

Wtf

преди 8 години

Сега ни крадат и убиват след 20 години незнам какво ще правим *** гетото е тази държава няма оправия....

11

Един от Северозапада

преди 8 години

До 11111Именно, колега, именно. Власт, която издава учебник ""Контрол на тълпите" , по който се учи в полицейския факултет, власт, която безнаказано подслушва с "кетчърите" , а после-ни лук яла , ни мирисала, власт, която по случайно изтекла информация е купила преди време 27 водни оръдия за разпръскване на демонстрации, едва ли ще се реши да въоръжи народа. За това-ще продължаваме да се пържим на бавен огън, в собствен сос, който остане тук, де.Ще продължа.

10

varban

преди 8 години

da kagat nehto gospodata ot helzenskia komitet

9

Анонимен

преди 8 години

До До 4За два дена ще ви изтрепат ромите тогава, друго не им остава ако всички се въоражат. Жив българин няма да остане.

8

До 4

преди 8 години

Абе ако законно се въоръжим точно след седмица ще сме намаляли наполовина. Да дадеш на българския народ свободно оръжие е равносилно да дадеш пълен портфейл на блондинка в мола. За нула време ще изхарчи всичко на автоматична.

7

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Пожелавам същата съдба на близките на властващите ***! Те я заслужават.

6

Анонимен

преди 8 години

"махнете незабавно ПЛОСКИЯТ ДАНЪК- НАПРАВЕТЕ ГО 30/68% ЗА БОГАТИТЕ И НАПЪЛНЕТЕ ПОЛИЦИЯТА СЪС СЛУЖИТЕЛИ"Плоският данък засяга само работещите. Виж таблиците със стъпаловиден данък по-цяла Европа - от тези които работят повече се взима за да се дадат трохи на тези които са най-бедни да не се бунтуват. Иначе богатите не взимата заплати, техните пари не идват от ведомости за заплати, има други начини които досега никой и не помисля да облага.

5

11111

преди 8 години

До Един от СеверозападаУправляващите никга няма да дадът оръжие на робите!Ако на тези роби един ден им прикипи и тръгнат с пушките не да бранят къщата си а към жълтите павета??Това никога неможе да стане!

4

Анонимен

преди 8 години

махнете незабавно ПЛОСКИЯТ ДАНЪК- НАПРАВЕТЕ ГО 30/68% ЗА БОГАТИТЕ И НАПЪЛНЕТЕ ПОЛИЦИЯТА СЪС СЛУЖИТЕЛИ- РАЗРЕШЕТЕ ЯКИЯТ БОЙ ЗА ЕЙ ТАКИВА МЛАДЕЖИ УБИЙЦИ- УБИЙТЕ ГО СЕГА ТОЯ ***.

3

Един от Северозапада

преди 8 години

Както много пъти съм казвал-крайно време е, да се въоръжи законно народа, всеки неосъждан, пълнолетен и дееспособен да има право да притежава и съхранява късо нарезно оръжие в дома си, колата, вилата, с което да защити имота си, честта си, честта на семейството си, и живота си.Останалото е демагогия.Промяна и на закона за неизбежната самоотбрана, в полза на бранещия се. България ще се оправи след 3 месеца"самоочистване" и нещата и долу, и горе ще се кротнат. Иначе загиваме като нация и държава.

2

ечо

преди 8 години

Поредния равен на нас гражданин... Поредната неусложлива бабка... Тая държава няма да я бъде...

1

Анонимен

преди 8 години

При социализма Бълтария фалира 3 пъти! Убийствата на пенсионери за да им вземат пенсията бяха ежедневие, но комунистите криеха това от народа.