23

Анонимен

преди 8 години

Добре дошли у нас, братя!

22

Пена - гълъбицата

преди 8 години

Да здраствует братушкитееееее!

21

Анонимен

преди 8 години

В русия гладни, на море щели да идват. Спрете се вече с тея глупави статии.

20

ПреЦедента

преди 8 години

Нали в Русия бяха гладни , а пък идват в ЕС западняците да им бачкат ! Църули!

19

Анонимен

преди 8 години

Каквито и туристи да дойдат постъпленията ще се разпределят м/у мутри и политици престъпници, тиквуни, цвъ-цвърки, цацаратури и какви ли не други ***. Не виждам много смисъл за дебат като това българско явление тече вече над 20 години.

18

Анонимен

преди 8 години

Оооо, някой е ходил да ги моли и те склонили...Хахаха :D

17

до 24

преди 8 години

Ангелкова отиде в Москва да уговаря руснаците да се върнат и те склониха, кое не ти е ясно?

16

до 22

преди 8 години

Пич, не сме в позиция да си позволяваме да отбираме туристите си, разбери, че не разполагаме с лукса да казваме кой може да идва и кой не. Ако руснаците имат по-силен интерес спрямо предходната година, това е добра новина за туризма. Колкото повече, толкова повече и няма значение какво пише в паспорта.

15

Анонимен

преди 8 години

До до 20 Пич, русняците ти изглеждат толкова възвишени, защото те изобщо не са от нивото на западняците, които идват тука. Средната ръка руснаци, че и над средното, финансово са на нивото на западните сиромаси. А руските сиромаси изобщо не си и помислят за почивка зад граница.

14

до 20

преди 8 години

"Качествените" западняци се въргалят в повръщано и си палят пиратки в *** на Слънчака, останалите ако оцелеят след балконинга се връщат догодина. Хайде стига толкова "качество". Влез в реалността- не сме топ туристическа дестинация.

13

да идват и руснаци и

преди 8 години

Идеалното за някои доброжалатели е не руски ами въобще никакви туристи да нямаме. Въобще бизнес да няма никакъв. Ако може и българите съвсем да се изнесат. То такива наставления всеки ден гледаме по нова и битиви.

12

Анонимен

преди 8 години

"15 Как да няма , идват от цяла Европа и руснаците не са най-многобройните туристи"Руснаците са най-постоянните туристи по българското черноморие. Не можем да разчитаме на приливите и отливите на западните туристи. Една година бяхме без руски туристи и министъра ни туризма отиде в Москва да ги уговаря да се върнат.

11

Анонимен

преди 8 години

Тоест България може да изкара някаква печалба от летния туристически сезон, кофти новини за вашингтонския ***, нещата не се развиват според плана на шефа ахаххах

10

Анонимен

преди 8 години

Други туристи нямаме, тогава за какво ревете?

9

добро пожаловать !

преди 8 години

Няма по-щедри туристи от руснаците. И гърците го казват и турците го знаят. На Росен не му слушайте простотиите, той сега се чуди какви салтанати да направи на новите си господари. Това което той прави на туризма е за затвор.

8

Анонимен

преди 8 години

Тъжна новина. Махайте се окупатори!

7

Анонимен

преди 8 години

Чудесна новина! Добре дошли!

6

Анонимен

преди 8 години

До До БългаринВ Русия винаги Българските стоки са се смятали за 1во качество и са били търсени (и още питат защо няма)--------------------Според тебе защо няма? Дали те не се отказаха да купуват от нас, за да ни разорят?

5

Анонимен

преди 8 години

4 Те кога ще се извинят за атентата от 1925 стига с тези краставици и домати

4

До Българин

преди 8 години

Баце, май пиеш от същите хапчета като Плевю.Никой в Русия не гледа на България като на своя колония.Това е измислено от нашенските про-нато, про-ес и про-турски политици,а ти повтаряш като папагал с промитото си пилешко мозъче. Казвам ти го като човек живял в Русия.Руснаците все още с носталгия си спомнят българските зеленчуци и плодове.В Русия винаги Българските стоки са се смятали за 1во качество и са били търсени (и още питат защо няма), а морските ни курорти като предпочитана дестинация.