30

Анонимен

преди 8 години

Джако и Принс претендираха кой е "краля". Принс се класира на едно от първите места. Той даваше песни на други и поне 3-4 станаха "велики", заради него.Големите имат нужда от "подкрепа" за тялото и духа,за да творят(то и ние дребните така караме).Когато всички се осветяват на газ и някой открие елктричеството, едва ли някой ще го помни и то си личи.Сигурен съм, че това същество ще е в оркестъра на небето.Заслужава го !

29

Анонимен

преди 8 години

А Бойко жив ли е?

28

Анонимен

преди 8 години

СПИН!

27

bebok

преди 8 години

кой е той? ква икона ако не го познавам? пореден певец на песни с устните. Иначе Бог да му прости,сички ще мрем.

26

кака Мара

преди 8 години

Спино и дрогата не прощават.Па че е изкарал до 57години.То и тука у БГ-то оня Бергендорф се беше надрусал и са го спипали куките.

25

Боб Дилан

преди 8 години

Ками, пиле шарено, бай ти Принс може да е починал от какво ли не, но не и от "пристъп на грип". И хубаво, че си написала, че CNN е съобщило така, *** отвори сайта на CNN и виж какво пише, не приписвай на колегите си собственото си незнание.

24

атанас

преди 8 години

Абе ***, това че сте музикално неграмотни и не можете да оцените творчеството на най-великите, не означава, че трябва да си избивате комплексите тук. Другото, когато нямате какво положително да кажете за починал човек, поне имайте усещането да не опорачавате паметта му. То това е елементарно възпитание. Срам ме е от такива като вас, някои от коментиращите. Да почива в мир Prince - велик музикант!

23

Горан

преди 8 години

Е, хайде сега... Песента на Шиниъд О' Конър е на Принс... Е, добре, де... То и Дий Снайдър от Туистед Систър написа коледна песен, която се изпълнява и е част от албум на Селин Дион, ама никой не го свързва с тази песен, нали?

22

Ramis

преди 8 години

Imah Stastieto da gledam edin negov konzert vav Frankfurt prez 1999.Togava se podvizavache kato The Artist.Ryadak talant na nasheto vreme.Da pochiva v mir.

21

TheMusick

преди 8 години

Хайде снобите в ляво. Принс винаги е бил единствено и само сценичен образ. Дребното, некадърно *** е нещо като нашия Графа. Само дето нашия рецитира, а онова недохраненото пропищяваше. След година и половина никой няма да се сеща за него. За Принс де. Графата ще продължава да получава награди.

20

Горан

преди 8 години

Бог да го прости човека, и да почива в мир! Колко е велик не знам. Смятам аз лично, че повечето му беше сценичен имидж. Огромна изненада за мен беше, когато разбрах, че го определят забележете, като: един от най-великите китаристи... При наличието на титани, като Ричи Блекмор, Джими Пейдж, и доста други. Но такива класации разбира се никога не съм ги разбирал напълно.

19

Karpuzan

преди 8 години

Ohhh olekna mi - dobre che ne e Mile Kitic

18

Анонимен

преди 8 години

Ех Котювци, и вие сте разбирали от музика! Принс, беше един от великите поп идоли на всички времена! Бог да го прости.

17

Анонимен

преди 8 години

до 26 да!Тоя на снимката е от (рода) на най най най добрите певци! Бог да го прости.

16

Barni

преди 8 години

До ЗамисленПрав сте, в Албания Принс е напълно неизвестен, за разлика от Азис!...Бог да прости покойния!

15

Социолог

преди 8 години

Да измерим величието:1. Затваряте очи.2. Без да ползвате гугъл изброявате имената на 5 песни на Принс.Не успявате ? +Изброявате ? -

14

да

преди 8 години

Казвам ви аз, че Лили Иванова ще ги надживее всичките! Иначе тоя принц ли е, принцеса ли е бил-не съм го и чув

13

Анонимен

преди 8 години

RIP

12

Замислен

преди 8 години

Може ли малко повече подробности защо е "велик" ? Сериозен въпрос задавам. Никога не се е радвал на особена популярност в Европа.

11

Тракийски

преди 8 години

Велик . Поклон ! Голям поклон.