9

Коста

преди 8 години

Какво съчувствие още? Нали приеха да експулсирате кюрдите в Европа,и то за наша сметка!

8

българина

преди 8 години

485г огорчение ни стигат... няма да се огорчаваме взаимно ако спрете да търсите майка си в Европа! Тя не е тук и никога не е била а баща ви е на планетата на терористите....

7

Aнонимен

преди 8 години

Е как да съчуства при положение че сами си ги организират атентатите за да може да прокарат диктаторската си османска политика а и като държат хората в страх по лесно ги управляват и прокарват абсолютно нехуманните си закони!Този Давутоглу е най-големият *** от всичките там!

6

Анонимен

преди 8 години

Марш в Анадола, гиди ......

5

Анонимен

преди 8 години

Ман'гализирането на Европа към кои ценности спада? Колко от т.нар. бежанци са от Сирия? Оня ден македонците имаха наплив от афганистанци и мароканци. Прехвърляй ги в Саудитска Арабия, като толкова не смогвате. Да, ама не! В Европа е по-лесно, защото те са по-*** и ще приемат всякакви, че и пари дават.

4

Анонимен

преди 8 години

на турците може да им се съчувства, заради това, което представлява Турция в моментаи причната не е в Европа

3

1

преди 8 години

"В Турция, където живеят 3 милиона бежанци, не е имало лош подход към мигрантите"...алоооооууу Давутоглу те като са доволни от Турция защо не си седят там, а идват към ксенофобска и расистка Европа?

2

Анонимен

преди 8 години

То кой да съчувства на терористи като турците?

1

Юнкер

преди 8 години

Подиграва се в очите на европейците! А те горките със зейнала уста, стоят и слушат като наказани ученици!За БГ реалността е, че парите в ЕС свършиха, не случайно вдигнаха билетчето на 1,60, за да си платят рейсовете. ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ ГО Е РАЗБРАЛ? Дори и малкото пари след 2019г. се изпаряват, тогава ни остават само "ценностите" и тоя от снимката да ни обяснява как да обичаме роми и мюсюлмани!