32

горда

преди 8 години

БРАВО!НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ПРОСЛАВА НА БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКОТО!

31

Анонимен

преди 8 години

На морето всичко е строено с крадени пари! В момента обсъждаме разликата между безвкусните бетонни гета и тази туристическа атракция. Мен лично ме кефи крепостта, защото показва едно малко по разчупено мислене, а не просто леене на бетон!Тълпите които посещават цяло лято все още незавършената крепост показват, че явно на хората им е интересно, като атракция.

30

Анонимен

преди 8 години

До (НМ) Народна Милицияда, докато оставяме *** като тоя грандоман да ни крадат и рекетират никога няма да живеем по-добре. Помежду другото ще му се много някой да даде награда за чучелото дето е сътворил ама едва ли. Естествено подобията на журналисти преписват всичко без да си правят труда да проверяват каквото и да било...

29

Анонимен

преди 8 години

До (НМ) Народна МилицияНаред с коментарите, можеше и да прочетеш и историята на Георги Тумпалов. Крадени пари като кмет, а по време на строежа парите свършват.....и така, страшен бизнесмен е Гошко.

28

Ясен

преди 8 години

Тази "новина" защо няма статут на платена публикация? Къде точно в сайта на competition.adesignaward/winners.php може да бъден видяна тази "туристическа атракция номер 1"? Г-н Тумпалов може и трябва да стане само и единствено почетен член на някой български затвор по избор, понеже точно там му е мястото. На него и на добрите му отрочета, от които е пропищял цял Созопол.

27

Анонимен

преди 8 години

С крадени пари е правено, поне нещо е вложено тук, а не изнесено по офшорките в чужбина. Имаме нужда от подобни атракции, но свързани с българската история, традиции и култура.

26

Faraona

преди 8 години

Това е замък строен с пари от бяло прахченцее

25

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Прочетох почти всички коментари.Никога няма да живеем по-добре.Виждам само завист и жлъч.Големи *** сме.

24

Анонимен

преди 8 години

На творения като тези неможе да каже човек че са лоши От къде са дошли парите е друга темаЗамъци и дворци манастири и катедрали са се градили с мъките и страданията на много хора най вече роби през вековете Не си мислете че са се градили ей така за спорта срещу добро заплащане срещу кредит и ипотека

23

Кон

преди 8 години

Замъкът не ми харесва поначало, и като концепция, и като място. И понеже не виждам обективни причини да му се радват хора, които си имат оригинални замъци, смятам че е много ясно, че статията е поръчкова и рекламна.Няма лошо - да е жив и здрав собственика на замъка, пък може и да е весело на територията му.

22

ля ля

преди 8 години

едно голямо браво!

21

пешо

преди 8 години

когато вие спечелите нещо такова, тогава критикувайте. аз мога само да кажа браво.

20

Смешко

преди 8 години

И в какъв "стил" точно е този замък - мутро-готик?

19

Aman

преди 8 години

До ДС, Дисниленд също е един кич без история, но това не пречи на американците да правят от него милиарди долари! Защо трябва да търсим история в една туристическа атракция?

18

Анонимен

преди 8 години

никога няма да се оправим - ако бяхме нормална страна тоя щеше да лежи някъде до живот. Тука не само си развява байряка, ами и някакви загладени мозъчета му викат "браво"

17

до Един Българин

преди 8 години

Ти пак как си сигурен какво има отдолу?

16

Анонимен

преди 8 години

Добре дошли в страната на мутро - барока...

15

до 7

преди 8 години

До анонимен 2коментарът /и логиката/ ти е толкова абсурден ,че няма повече накъде !!! В 4 реда коментар си събрал/а квинтесенцията на абсолютно сбърканият мироглед на ,,поколението на прехода,,.Това не е подигравка с начина ти на мислене,това е молба да си отвориш очите и да погледнеш реалността извън тези 4 реда коментар ,защото си все още млад човек и най-вече Българин/Българка .

14

Един Българин

преди 8 години

На някои хора всичко им пречи...Добре и кич да е и да не е имало подобни замъци по тези земи какво значение има? Да имаше крепост унищожена отдолу да мразите, а до кокото знам това е едно забравено село и ако го нямаше замъка никой и нищо нямаше да е чувал за нещо, нищо че е на 2км от Созопол! Много е добра идеята - трябва да се привличат туристи и печелят пари. Ако си е вкарал кредитните пари в това ... ми по-добре отколкото по охранителни фирми и к*рви.

13

Анонимен

преди 8 години

последните 2 седмици са живото доказателство колко чугунени тикви има по наща земя дето се кефят на престъпници. И винаги извинението е "ама нали прави нещо хубаво"... а за да се стигне до "хубавото", що животи е съсипал някой от тия герои удобно се забравя. Жалък, *** народ