18

Анонимен

преди 8 години

Безмислено е да коментирам статия която изобщо не ме касае. И все пак. Докато има нефт...

17

Реално

преди 8 години

СА наема български учении инженери които да заминат за Рияд със семействата си. Много вече заминаха, заплатата е в пъти по-голяма от тази в САЩ или Германия не е за испускане.

16

ha ha haaa

преди 8 години

Не става само с оръжие...ТРЯБВА МОЗЪК! А резанитеКамилари НЯМАТ!!! Доказано е!

15

Анонимен

преди 8 години

Не ме карайте да се смея арабелите опипват почвата, скоро ще дойде Тръмп на власт и вече няма да има кой да пази арабелите от арийците. Hяма да се учуда ако персите пренапишат региона, а Асад е седнал в кралството на шейха.

14

За кокилите

преди 8 години

Най-лошото е, че тънки крачета с голям бирен тумбак явно е мода и се смята за нормално. Аз имам сравнително спортно телосложение и ми е трудно да си намирам панталони - или са ми супер широки около корема, или не мога да ги обуя, защото краката са ми по-дебели от крачолите. Явно пропорцийте се правят според търсенето :D

13

Марин

преди 8 години

Саудитска арабия е люлката на радикалния ислям, родното място на Осама, най-голямата диктатура след Севена Корея, страната която трябва да се изтрие от лицето на земята, заедно с всичко живо на два крака в нея.

12

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Кой СА да смаже Русия ли? Хаха. Първо, Русия не я победиха Наполеон и Вермахта. Че тия сажди ли? Хайде бе. Тях и Северна Корея и Израел и Иран биха ги помели.

11

Анонимен

преди 8 години

Саудитцити настъпиха Иран по опашката и ще лапат ... Противни същества.

10

sc

преди 8 години

Няма империи, държави, който да господстват вечно, така е било и така ще бъде. Единственият проблем е да не хванем периода на ***, затова се моля, стигат ти 500 години съжителство с техните нрави.

9

Ханонимен

преди 8 години

До 15 :ППффахахаххахахахахахаа...... АХАХХАХАХАХАХАХХАААААА !!!!

8

Ханонимен

преди 8 години

Май САЩ започват още нео-инвазий чрез марионетните си режими, нали не им дават мандат от ООН да воюват... Все пак саудитите са нищо без сащ, същото важи и за турция разбира се! Тяхната външна политика е изцято made in usa, това е тъжната реалност ! СА666т искат по-добра хватка в едно близко бъдещте на свят с намаляващи ресурси ! Двойните стандарти са налице - нулева критика към саудитите или турция ( за последните дори на фона на бруталната саморазправа със опозиционна медия )...

7

Анонимен

преди 8 години

До Ген полк ГадорянДе да са "камилари".. ВВС-то им може да смаже и Русия. Факт.

6

тролгеносен

преди 8 години

Повече от ясно е, че СА няма нищо общо с цивилизования свят като ценности. Великите демократи от САЩ и ЕС си траят като задн.ици . Парите не миришат. Глобалните интереси още по-малко.

5

Ген полк Гадорян

преди 8 години

СА е центъра на злото! Главата на хидрата с пипалата. Нейното оръжие са минаретата и имамите. Честит ви нов свят. Свят на ежедневни атентати и страхът от тях. Светът ще се превърне в една тоалетна за жалост.

4

Анонимен

преди 8 години

Какво ли ще стане ако мекка се назове московска провинция мегкая

3

Анонимен

преди 8 години

Светът не харесва особено саудитска арабия и нищо няма да загуби ако саудитска арабия изчезне от картата, хем ще има петрелоц, уаххахаха.

2

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Бреййй. Откога шантавите камилари станаха центъра на света! Ае моля ви се. Ясно че ще стане мазало накрая. 8 милиарда няма как да живеят в мир и хармония. Особено с тая мирната религийка. Която нито е мирна нито е религия по същество.

1

някой

преди 8 години

Що така - на хоризонта изгряха Турция и Саудитска Арабия и държат изкъсо в ръцете си бъдещето не само на Европа.Не смея да коментирам религията им, че ще ме изтрият. Но тя явно настъпва. С тези "бежанци" ни разказват играта, която все още е в начален етап. Но няма да бъдат все така кротки.Явно предстоят бурни времена, а някои потриват доволно ръчички за пъкления им план. Извънземните ли са?