71

Barni

преди 8 години

До Анонимен 72Знаете ли, омразата към родината може да се заяви по различни начини. Освен директния, съществуват и доста други. Няма никакво съмнение какво е отношението на Кристо към България. Пак да кажа - не можем да го виним, всеки има право да се самоопредели в тези неща! Но ако приемаме поведението на подобни хора толкова болезнено, това говори, че все още не сме изживяли някои национални комплекси. Затова призовавам да не сме крайни отрицатели на Кристо, вредим на самите себе си!

70

Анонимен

преди 8 години

Поздравявам всички *** "допринесли" за развитието на родината и света с песената "Селската баня"

69

до 74

преди 8 години

а "Новият Капиталистически Неолиберален Демократичен строй" остави неудачниците да тролят в нетаИ не само също така спомогна Страната да се пазпадне за се разпродаде за жълти стотинки да издигне Мафията на ПиадесталНаправи от обикновеният работещ Българин роб,емигрант,престъпник и просяк

68

Край

преди 8 години

Последните 20г. в България имаше много повече поле за бизнес от местата в които живеят избягалите българи. Българи с пари и възможности се родиха в България а не в чужбина. В чужбина можете да сте добре платени НАЕМНИ работници но никога няма да имате възможност да направите голям бизнес нито да участвате в управлението на държавата.

67

Barni

преди 8 години

До Анонимен 70Когато един човек се изразява по този изискан начин, няма как да не сме убедени, че не е *** и няма нищо общо с "Ганьоланд" ;)Почитания :)

66

Човек

преди 8 години

Дефакто животът на Кристо е напълно безсмислен, допринесъл с нищо за човечеството, както много други преди, а и след него. Разликата е, че той се / ни го продава/т за велик. Да е жив, здрав и опакован най-добре далеч родината. п.п. Да те изучават начинаещи полупроводници (бъдещ бизнес елит) в компания с други отявлени полупроводници (далавераджии като джобс и гейтс) не е особен повод за гордост.

65

Barni

преди 8 години

До до Barni от 14Поздравявам Ви за това, че пишете "непозволява, неуспее, непревишават", а сте постигнали толкова много във Великобритания. Все пак да отбележа, че така и не обяснихте като как с Вашите доходи от 4000 и разходи от 1000 / поздравления, само за малкия си ергенски апартамент в Челси плащам 850!/ ще успеете да си купите къща за 350 000 само за две години. Очевидно живеете в страната на чудесата. Само не знам защо я наричате "Англия"....;)

64

2

преди 8 години

До смяхнищо сбъркано-човекът просто никога не е излизал по-далече от родното си село и си мисли,че в Англия ядат доматите с колците.

63

Анонимен

преди 8 години

до 69: Комунизма "ПРОКУДИ ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА ВИНАГИ ОТ РОДИНАТА", а "Новият Капиталистически Неолиберален Демократичен строй" остави неудачниците да тролят в нета.

62

Анонимен

преди 8 години

Всички евреи крадат по фини специални отработени схеми. Например едни инфилтрират изпълнителната власт и осигуряват концесии, други инфилтрират патентните дружества (няма патентно дружество, което да не се е управлява от евреи) и директно копипействат всички патенти към Израел, трети се нагнездват като "творци" като този шмекер и получават тлъсти пари за измислени "арт-проекти", "арт-инсталации" и прочие съмнителни неща. Четвърти се насаждат в НПО-тата и получават грантове по европейски проекти.

61

Анонимен

преди 8 години

Чета статията,препрочитам я вече за кой ли път и никъде не видях Кристо да е казал ,че мрази България. От 6 години съм извън страната (а бях си казал ,че ще съм последният човек който ще я бапусне ) и честно казано ,2-та пъти през които се прибрах за почивка,ми бяха достатъчни за да се замисля дали си заслужава прибирането в нея. Моята България не е тази страна която се намира на територията и в момента. В моята България хората бяха мили и приветливи . Бяха щастливи. Вече има само мъка и ненавис

60

Анонимен

преди 8 години

До Barni А бе ч.угун *** ти наясно ли си как се купува къща на запад бря. Тва да не ти е Ганьоланд ?

59

Анонимен

преди 8 години

Новият Капиталистически Неолиберален Демократичен строй ПРОКУДИ ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА ВИНАГИ ОТ РОДИНАТА

58

Berlin

преди 8 години

Прав е човекът да не се връща. Каква работа има при малки злобни завистливи коментаторчета?!

57

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГорда лондонска Мишка. С голям доход 3950------Е па малък ли е ?Твоят колко е ?

56

Barni

преди 8 години

До Анонимен 58Скъпи сънароднико, ако бяхте прочели пост 14 на въпросната личност, щяхте да знаете - този успешен български англичанин в прав текст заявява, че работи от една година в Англия и догодина ще разполага с пари за покупка на къща в Лондон. Това и оспорих, явно - доста болезнено . Четете по-внимателно, за да не ставате за смях с глупости ;)

55

Анонимен

преди 8 години

Някой от тук тролещите "патриоти" да е платил нещо на Кристо та талкова реват по доходите му...Кристо нещо да е откраднал и изнесъл от България !!!? Нещастници !

54

1378091

преди 8 години

Защото е евреин и няма нищо общо с Българите.

53

до Barni от 14

преди 8 години

Последно да се изкажа и да приключвам темата.1. Не съм свръх-успешен, просто не съм гастербайтер и неработя неквалифициран труд. Средните работни заплати са по-високи в моята сфера, просто UK-ския ми опит непозволява да искам повече пари.2. Да, свили сме се на макс, свикна ли сме, в БГ това го правим от както се помня.3. Разходите ни непревишават 1000паунда/мес. Сметките са вкл. в наема, храната е евтина, а и ние си готвим.4. Хубаво е човек да се пробва в чужбина, дори и да неуспее

52

Край

преди 8 години

Добре Барни прости му великодушно аз обаче не мога. От 25 г. по родината ни и по народа ни се хвърля кал от какви ли не ***. В какво ли не бяхме упреквани Българите бяхме изкарвани най-жалките хора на света. Даже и сами повярвахме и се самобичувахме. Някой от висока трибуна трябва да го каже - БРАТЯ БЪЛГАРИ ОБИЧАЙТЕ СЕ И СИ ПОМАГАЙТЕ. ОБИЧАЙТЕ СИ и СИ ПАЗЕТЕ РОДИНАТА ЧЕ ДРУГА НИКЪДЕ НЯМА ДА ИМАТЕ БОРЕТЕ СЕ ДА СИ ПОДОБРИТЕ ДЪРЖАВАТА ЧЕ ОТ ВАС ЗАВИСИ ДА Е ДОБРА.