6

ОСТАВКА и ЗАТВОР

преди 8 години

Верен на кредото "Нахранете журналистите" Петър Москов заведе днес с автобус над 60 представители на медиите в почивната станция на Министерски съвет във Велинград на двудневно ядене и пиене за сметка на държавата. Официално пиячката на държавната софра се нарича семинар за разясняване на здравната реформа и протестите на лекарите. Неофицално целта е нахранените и напоени журналисти да бъдат прикоткани от Москов да не пишат срещу него. Но за държавна сметка.

5

Анонимен

преди 8 години

Този вместо да се прави на главен прокурор да изнесе отчет колко политици, колко мафиоти, колко "бизнесмени" е пратил в затвора. След като прокуратурата и съда не работят от 26 г., след като полицаите вземат подкупи, пласират дрога и *** чрез подставени от тях лица, какво му остава на народа, освен да вземе нещата в свои ръце. Така че нека да бъде по-смирен, да не се прави на бабаит. Защо не види какво прави Лютви Местан в България. Открито работи за Турция и турските служби.

4

Анонимен

преди 8 години

Социолизите си играят на полицаи, какво правим сега.

3

Анонимен

преди 8 години

Щом вие може да си играете на политици значи и ние можем да си играем вече никой не ви взема насериозно, абдикирали сте отвсякъде от задълженията си. Ставате и лягате единствено със мисълта ще ви подхвърлят ли от някъде кокалче и ще ви потупа ли по рамото големия европейски брат свикнал да прави многополюсна любов ще ви ощастливим, като ви изритаме.

2

Анонимен

преди 8 години

*** в България набира страшни размери.

1

ясно

преди 8 години

Вия служете ред в МВР и прокуратурата където цари безаконние,корупция и хаос и тогава предупреждавайте народа какво да прави и какво да не прави,лицемерието ви няма край....