114

Румен

преди 8 години

Уважаеми коментатори. Самия аз исках да бъда доброволец в началото на деветдесетте години в една ревизия на Външно министерство в Българското посолството в Варшава. То се тресеше от далавери за милиони. Аз имах малко валута и можех да се издържам 2-3 месеца. След това пак поемах на запад. Но не ме приеха. След 4 г. пак поисках да съм доброволец за разкритие на митнически далавери, но пак не ме приеха. Сега ми идва наум да се сабереме повече доброволци и да помогне ме на правителството.

113

Един от Северозапада

преди 8 години

Ето това е пътя! Щом Държавата е абдикирала и не се справя със задълженията си, НАРОДЪТ, който всъщност реално е държавата, трябва да изземе тия функции! И не само в опазването на границата! Но, треска ги тресе, там, горе, ако това стане! Не могат преживя отново кошмарът милионен митинг в центъра на София и да им се търси сметка от народа, я за заеми, я за продажна политика, я за национално предателство. Това е и най големият им кошмар-властта и оръжието в ръцете на народа.......................

112

Parcuc

преди 8 години

Едва ли има по-евтин от госпожата.

111

Анонимен

преди 8 години

соросоидката е грантаджийка от БХК...

110

до ivailo1403

преди 8 години

Това е нормално поведение за ***, той е нискоинтелигентен *** камилар и компенсира малкия си мозък с големи букви.

109

Поручика

преди 8 години

Българската КРАДЛИВА "политическа класа" се страхува повече от тези граждански отряди, отколкото от групи въоръжени мигранти. Понеже осъзналото положение си стадо може да се въоръжи и да потърси сметка на подтисниците си. Затова сега този Низамов ще го осъдят ефективно. Или ще се опитат да го представят като изключителен изверг. В краен случай ще се опитат да го купят.

108

ХА

преди 8 години

Шефовете на МВР заприличаха досущ на мутри. Болшинството от тях се кипрят в луксозни коли за по 200 бона, установи проверка на Фрог нюз. Цинизмът е, че на фона на тоталната беднотия в МВР, поддръжката им възлиза поне по няколко хиляди лева месечно. В същото време возилата на редовите ченгета са качени на трупчета само защото не може да им се смени маслото и ремъците, например.

107

Анонимен

преди 8 години

адреса на БХК го пиши на арабски с указания как се стига дотам..току виж някой си изтървал шахидския пояс погрешка, докато коментират на задна прашка с домакините особеностите на миграцията :)

106

ivailo1403

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯПиши с по-големи букви, че с тия не си достатъчно убедителен.

105

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

КАК ИСКАМ НЯКОЙ КАТО ТЕЗИ ПСЕВДО ПОЛИЦАИ ДА МИ ИСКАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОВЕРКА НАПРИМЕР ДОКАТО СЕ РАЗХОЖДАМ СРЕД ПРИРОДАТА В СТРАНДЖА ПЛАНИНА ! ПРОСТО НЕ СА ПОПАДНАЛИ НА ЧОВЕК КОЙТО ДА ИМ РАЗКАЖЕ ПРАВИЛАТА !

104

Не е така Бъчварова

преди 8 години

Когато полицаите, граничарите, съдиите, прокурорите, политиците са безсилни а някой от тях са приватизирали границата, полицията , съда или прокуратурата Петър Низамов - Перата е нашият Герой. Едно е сигурно човека Обича България и пари за обичта си не взема, за разлика от гореописаните.

103

Анонимен

преди 8 години

Вие за кого работите, българка ли сте и милеете ли за България.Не сте в час г-жо министър и изобщо какъв министър сте вие който през час повтаря че няма нахлули нелегални емигранти и че няма престъпност.Има ред за търсене на закрила и то е през КПП.Всички останали са престъпно нахлули и всички ние сме отговорни заедно с вас - всички българи.Засрамете се и се махнете от този пост.

102

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

НИКОЙ ОСВЕН ПОЛИЦИЯТА НЯМА ПРАВО ДА ТИ ИСКА ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОВЕРКА ,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ГРАЖДАНСКИ АРЕСТИ ! ВСЕКИ КОЙТО СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА НА ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ СЪОТВЕТНОТО НАКАЗАНИЕ !

101

Анонимен

преди 8 години

Повече от ясно е че тия *** с анцузи и бухалки някой ги е организирал и някой им е платил иначе едва щяха да хванат да гонят мигранти

100

Анонимен

преди 8 години

що триеш бе *** продажна чифутска, мислиш си, че можеш да манипулираш общественото мнение, ама не, никой не ви вярва продажници.

99

Анонимен

преди 8 години

Sofia, Varbitsa St 7, Bulgaria БХК

98

Анонимен

преди 8 години

Да не ги заляваме щото като ги предадем трябва да работите ама сте свикнали по цял ден да седите във фейсбоклука и да си чоплите носа. Hе само ще ги заляваме ами ще се наложи и да раотите като не искате да работите и обвиняте будното гражданско общество оставка и да те няма.

97

защо

преди 8 години

Нещо гнило има в МВР,вместо да се отстранят корумпирани те полицай който пускат бежанци и терористи у нас те се захвана ли с хората който им вършат работата!?сбъркана работа и безсилие....

96

Анонимен

преди 8 години

Тъй и не разбрах ако видя някой нелегален да пресича напред назад ганицата какво да правя с него да го почерпя локум или нещо ?

95

Анонимен

преди 8 години

"...във Facebook Бъчварова обяви, че само компетентните органи могат да преценят кое е целесъобразно за бежанците." А гражданите имат право само да ти плащат заплтата, срещу която нищо не вършиш, така ли? *************!!!!