127

Анонимен

преди 8 години

*** много сте зле "свински опашки" На запад спец частите също ги използват тия свински опашки, поради простата причина че няма къде да мърдаш с тях както с белезниците, и вместо да носиш 50 бр белезници носиш една пачка "свински опашки" . Значи терористи могат да преминават границата ни необезпокоявани а хората нямат право да се защитават от тях. Това ли е подписано в Тайните договори със САЩ по повод окупацията на България и използването й като буферна зона.

126

Анонимен

преди 8 години

Действайте момчета.Ще бъдете оценени от историята и от народа.Не чакайте благодарности от наведените към запад европе...сти.Тях ги интересуват само милиардите,които ще усвоят/присвоят/.С тях могат да си живеят навсякъде.Родината е за тези,които я обичат и бранят.И Левски е тръгнал сам срещу цяла една империя.Малко са го последвали,а някои от тях са го и предали.Днешните предатели на българия не се срамуватда му се покланят веднъж годишно,показно,а в останалото време го предават.Срам и позор!

125

Възмутен!

преди 8 години

Като ти дойдат в двора/или може би задния.../тогава пак кажи че било незаконно!

124

Анонимен

преди 8 години

Нидал Мангалфари да си ги хваща под ръка и заедно с тях обратно към земите, по които да е.беш коза е нещо напълно в реда на нещата.

123

Анонимен

преди 8 години

Нали се сещате че като се появят още 5-6 подобни клипа, някои от тях ще бъде видян от някоя радикална ислямска група, и естественно когато това стане и в страната ни влязат някой елементи да отмъщават и гръмне някоя бомба, тия недоносени атакистчета ще поемат ли част от вината си? Съмнявам се

122

Родолюбец

преди 8 години

А да ни заливат ислямски терористи законно ли е бе, жалки юдео-масонски ***?!Определено сте случили на глупав и зомбиран народ, който вече 72 години ви търпи и съучаства.

121

Георги

преди 8 години

Не са роми, българи от югоизточна България са. По акцента се познава.

120

Браво!

преди 8 години

Браво на тези хора,които задържат нарушителите на нашата граница! Таза дейност не е незаконна,както не е незаконно да задържиш крадец! И в двата случая се задържат нарушители на закона!

119

Георги

преди 8 години

До 126,Само ти посочвам неяснота в приказките. Изясни се какво имаш предвид. Ако е недоказани - не сме в съда. Изказваме мнения. Ако имаш предвид неверни , твоето мнение не е доказано също. Така, че недей да се палиш, а си изясни позицията. Така създаваш впечатление на объркан човек и хората от съжаление ще те съветват.

118

Анонимен

преди 8 години

Нямаме армия,а вече нямаме и полиция.Началника на гранична полиция трябва да бъде уволнен.Не става за тази работа.Гледах интервю с него по една от телевизиите.Държеше се гузно и плахо.Внимаваше какво говори,за да не му дърпат ушичките после.Нямаме нужда от подобни "началници",а от хора с позиция в защита на националните интереси.

117

Не мислете като немо

преди 8 години

Божидар Димитров го каза в ефир.....Със сигурност е чел как миналия век държавата САЩ негласно е финансирала и поощрявала КУ КЛУС КЛАН за борба с Афро бандитизма по това време(някои автори го описват като расизъм),доста спорна гледна точка .................

116

Анонимен

преди 8 години

Има вероятност на видео записа да не са мутрите на.... А да са платени роми които хем да обират бежанците!

115

Георги

преди 8 години

До Джедай Мастър, Да въпросния отговорен другар явно е грамотен колкото железопътна релса. По това спор няма. Но това не прави от престъпните доброволни отряди защитници на Родината.

114

та*ак

преди 8 години

тези патриоти навремето ви пазеха колите,магазините,заведенията,лафките също от патриотизъм:)е,не безплатно,разбира се...ама хубаво пазеха нали?

113

българина

преди 8 години

Го търки скоро и местен ама с истински свински опашки

112

Анонимен

преди 8 години

Началника на "Гранична полиция" да каже защо след като момчетата са се обадили на подопечните му веднага след задържане на мигрантите,полицията е присигнала след 45 минути.Туткавите им действия или нежеланието да си свършат работата обрича страната ни в свободно пространство в което всеки може да влезе безнаказано.Затова и в София и в останалата част от вътрешността на страната всеки ден се залавят десетки емигранти.А тези,които не са заловени?

111

Ванката

преди 8 години

За влизане в страната си има КПП-та. Всичко извън тях е престъпление срещу националната сигурност... , а в едни скорошни времена подлежаха тутакси и на разстрел!

110

Джедай Мастър

преди 8 години

До ГеоргиНямат право да депортират, разбира се. Антонио е казал: "В България задържането на лица става само от органите с полицейски правомощия след разпореждане на прокуратурата и съда", което издава непознаване на професията му. Имигрантите преминават незаконно границата, което е престъпление и няма никакъв проблем граждани да ги задържат и да ги предадат на подчинените на Антонио. Той това не го знае или лъже, че не е така, за да си създава по-малко работа. В това виждам проблем.

109

Анонимен

преди 8 години

Да бе незаконни. Щото трябва да ги пускаме да си щъкат тука. Връщаме ги обратно в Турция. Щом нямат Сирийски документи не могат да бъдат бежанци. Значи са просто нарушители. По нарушителите може и трябва да се стреля, за да знаят, че не може да преминвата безнаказано. Ако имат Сирийски документи , има КПП може да отидат там да се регистрират като бежанци.

108

Анонимен

преди 8 години

Това си е организорана престъпна група, и съм сигурен че тия се финансиратот канакджиите