71

Брегор

преди 8 години

До 76"Брегоре, запознат ли си какво е записано в СТАРИЯ ЗАВЕТ бе АНТИХРИСТЕ?"Какво точно от Стария Завет искаш да обсъдиш?

70

Брегор

преди 8 години

До 62"ще се отърсиш от остарелите си догми и религиозни предразсъдъци!"Аз съм фанатично вярващ във Всевишния и в Господа Иисуса Христа. Ранното апостолическо християнство е чистото Божие учение. "Каза му Иисус: Аз съм пътят и истината и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене.""Пак им говори Иисус и рече: Аз съм светлината на света; който Ме последва, той не ще ходи в мрака, а ще има светлината на живота."

69

Тангра

преди 8 години

Брегоре, запознат ли си какво е записано в СТАРИЯ ЗАВЕТ бе АНТИХРИСТЕ?И стига ръси мало.умщини на кило!

68

Анонимен

преди 8 години

Лека нощ, бабе.

67

Брегор

преди 8 години

До 58 знайко и до 66 ЖенаВнимавайте защото богохулствате, магдалина е била просто една от многото хора които са повярвали в Господа Иисуса Христа. Тази сатанинска лъжа за интимност идва от дявола през гностиците, недейте да повтаряте дяволските лъжи за да не паднете в осъждане.

66

сексолог

преди 8 години

До ЖенаНямам проблеми с "редовния секс" г-жичке!И както написах по-долу, изучаването на вашата (а и не само на вашата) личност, ми е просто ХОБИ!!!!Но пък не мога да отрека, че вие сте интересен екземпляр за изечаване, прономероване и прошнуроване в моята колекция!група кан Телериг

65

Жена

преди 8 години

Лека нощ, деца. Напускам ви.

64

Жена

преди 8 години

67, Пепо Радомирски, с преливащо сърце юнашко, кое ми пожела бре драги? кое точно? Коя дума ми пожела? Най-обичам да ме пожелават от думи. Голям кеф. Фантазии майно льо.....

63

Жена

преди 8 години

64, да идвам да споделя? Ама моля ти се, каня те, да светиш? Навит ли си?! Ти ще споделиш надълго и нашироко или късо и нечленоразделно? Ок ли е това за теб?

62

Пепо от Радомир

преди 8 години

Жена, аз искрено те пожелах, а ти преливаш от жлъчен сарказъм!? Защо?Ако искаш и комбайн ще ти купя! Само кажи?

61

Жена

преди 8 години

52, извинявайте госпожо, но Вие Дева Мария ли сте?Приятно ми е Майко Божия!Марийчето Магдаленка, любимата на Вашия син!

60

Брегор

преди 8 години

До 48Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите.""На оногова, който побеждава, ще дам да седне с Мене на Моя престол, както и Аз победих и седнах с Отца Си на Неговия престол.Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите."

59

Анонимен

преди 8 години

До 49Що не удариш една шайба на този Радомир да си мъдрувате. Навит ти е. Изукайте се блаженно и след това, ела и сподели. Какво ми защитаваш някаква безкруполна никаквица. Изпразнена от съдържание в жалкия си глупав, живот.

58

Брегор

преди 8 години

До 48"Който побеждава, той ще се облече с бели дрехи, и няма да залича името му от книгата на живота, а ще изповядам името му пред Моя Отец и пред Неговите Ангели.Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите.""Оногова, който побеждава, ще направя стълб в храма на Моя Бог, и той няма вече да излезе вън; и ще напиша върху него името на Моя Бог и името на града на Моя Бог, на новия Иерусалим, който слиза от небето от Моя Бог, и Моето ново име.

57

Тангра

преди 8 години

Брегоре, а помисли върху следната теоритична обосновка на нашето съвремие:- в човек Бог е въплътил част от своята сила (както и във всеки отделен индивид). Та каква следва: чрез действията си на този свят човек (Бог) е едновремено актьор, зритер, сценарист и продуцент! Ако успееш да разбереш за какво иде реч, ще се отърсиш от остарелите си догми и религиозни предразсъдъци! Желая ти успех!ТАНГРА, БОГ НА БЪЛГАРИТЕ!

56

Брегор

преди 8 години

До 48"Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите: на оногова, който побеждава, ще дам да яде от съкровената мана, и ще му дам бяло камъче, и на камъчето написано ново име, що никой не знае, освен оня, който го получава.""И който побеждава и пази делата Ми докрай, нему ще дам власт над езичниците,и ще ги пасе с жезъл железен; като глинени съдове ще се строшат, както и Аз получих власт от Отца Си; и ще му дам утринната звезда. Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите."

55

Жена

преди 8 години

55, сексолоЗе, а ти как си с "редовния секс"? Чисто информативно, да те преценя колко тежиш, олекотений?

54

Жена

преди 8 години

51, мани ги тея пълниш ми сърцето.... ако дойдеш с трактор или комбайна - вземАм тъ! хахаха Шъ жъним, шъ жъним, докато свърши нивата! :DDD

53

Брегор

преди 8 години

До 48Всевишния е справедлив и въздава на всекиму според делата му. 1 Коринтяни 2:9 "както е писано: "око не е виждало, ухо не е чувало и човеку на ум не е идвало това, що Бог е приготвил за ония, които Го обичат"и още"Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите: на оногова, който побеждава, ще дам да яде от дървото на живота, що е посред Божия рай.""Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите: който побеждава, няма да бъде повреден от втората смърт."

52

сексолог

преди 8 години

До ЖенаЗапиши си го в тефтера на живота г-жичке!Редовен секс - с обичан и нормален партньор си идва от само себе си! Не е важен броя на половите актове за единица време (примерно за седмица или за месец), а удовлетворението от тях изадържането на любовта на едно и също ниво така де се каже!Ако има нещо неясно на линия съм.група кан Телериг