57

Пазарджиклия

преди 8 години

На обществени места -магазини,болници,община,кино и др, НИКАКВИ БУРКИ! Трябва да се въведе закон!

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 66 кърпа носят само талибанска раша християнството в БГ а и във Византия изобщо не е изисква такова нещо

55

лошо става

преди 8 години

Ще стане тука Буркария!Като знам колко предатели имаме...

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63 без Путин той подържа Доган а и строй нови джамий чрез ДПС явно тази в Москва не му стига

53

Анонимен

преди 8 години

По принцип и нашата религия(християнство) изисква жената да е с кърпа на главата,но ние сме се развили,и не отдаваме такова значение на остарели църковни догми,докато ислямът си стои здраво закотвен в 7 век

52

Антоанета

преди 8 години

ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА РЕДАКЦИЯТА НА ДНЕС - СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ КОМЕНТАР 1 Е УМЕСТЕН? ПРИЗОВАВАМ ВИ ДА ГО ПРЕМАХНЕТЕ!!!

51

ал джазира

преди 8 години

Вай,вай,братя мусльюмани,то не било 40 девици на един правоверен,ами било едно мусльюманин на 40 кафеви римлянина,вай ,вай,девици ни направиха,чок резил !

50

Анонимен

преди 8 години

Путин също носи Бурка

49

Анонимен

преди 8 години

Значи искат с бурката жените им да са праведни без индивидъалност която да е показана пред другите живеещи във времето и на места или пространството като измерения та от кого да бъдат преценени тогава като остава само от Аллах,но не и от другите богове,кето значи,че Аллах не уважава другите богове или поне туй тия го казват понеже от скука Аллах ще заспи да оценява по бурките праведност,освен ако не поиска от тия разрешение да се явяват жените им за момент без бурка за да не сбърка с преценката,

48

дядо Мраз

преди 8 години

Какво не ви е ясно за маскираните?Нима по улиците не ходят свободно мафиоти маскирани като бизнесмени?Нима по телевизия и радио не ви лъжат крадци маскирани като политици?Всичко е едно менте навсякъде...и т.н.

47

Анонимен

преди 8 години

И те не знаят какви са...българи,роми,мюсюлмани....До вчера като не се кланяха на Аллах и сигурно се мъчат в пъклото.глупости на търкалета.В махала Токайто трябва твърда ръка и хубав закон да няма после обезщетения от Страсбусг.Пък ако питаш старите милиционери,трябва и един хубав възпитателен бой.

46

Анонимен

преди 8 години

ФРАНЦИЯ БЕЛГИЯ ОФИЦИАЛНО ЗАБРАНИ БУРКИТЕ... КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ ТУК ДА СПАЗВА НАШИТЕ ЗАКОНИ ...СЕГА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ЛИ ТРЯБВА ДА КЛЕКНЕ НА УСЛОВИЯТА НА НЯКАКВИ ШОВИНИСТИ....ДА СИ ВЪРВЯТ В ПУСТИНЯТА

45

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам и мъжете им да носят бурки. Така няма да им гледаме грозните муцуни.

44

юбералес

преди 8 години

Нека си носят бурките, а полицията нека ги задържа всеки път по за 24 ч. в районното. Така всеки ден. Да видим колко време ще издържат. Ако вляза в банката с маска на главата, защото спазвам някакъв обичай, как ли ще се отнесе охраната към мен?

43

Анонимен

преди 8 години

Обидно е когато отидеш в мюсюлманска страна да задължават християнки да носят бурки. Ако не го направят следва арест и бой. След като едните могат да се съобразяват с изискванията в определена държава, така и вие ще се съобразявате. Като не ви изнася, марш в Арабия. Трябва и тук да се въведат строги мерки.

42

Анонимен

преди 8 години

Преди много време тази махала на Пазарджик беше полигон за обучение на милиционерското училище, а сега какво? Я да си връща старото статукво, че да видят едни бурки, бради и прочие простотиии...

41

удри

преди 8 години

Само тук може да има професия милионер, професия социално слаб и т.н., а пък крадеце начин на живот на мнооого вредни елементи!Що да няма професия чаршафосана носачка на бурка?Сорос нали дава пари!

40

Георги

преди 8 години

Давайте им помощите в свинско месо и ще забравят и ислям и бурки.

39

ФХ

преди 8 години

В Корана няма текстове за задължително забулване. Това са измишльотини на Шериата.

38

факт

преди 8 години

Тези произхождат от Цингапур и ще крият откраднатото под чаршафите.