40

Мишо

преди 8 години

Айде поредната поръчкова статия.

39

Анонимен

преди 8 години

Да османлиите колега всички престъпници и хайдуци които не спазваха законите без оглед на националността им.

38

Анонимен

преди 8 години

Толкова им вярваха османлиите, че в руско-турска война в област Ерзурум са изпратили цял полк (османски) съставен от арменци и командир - арменец да се бият с русите. Арменците разбира се унищожават всичко живо (мюсюлманско) и се присъединяват към руснаците.В същото време гръцкия владика Каравангелис "приятел на турците" трупа джепане в мазето на кръчма в Кадъкьой - Истанбул.После идва ден за разплата и сега *** като прасета, че имало "геноцид".Варвари са това. Лицемери, двулични варвари.

37

Ген полк Гадорян

преди 8 години

Абе пуснаха духа от бутилката! Сега ще има много смърт и разруха.

36

До 60

преди 8 години

Ама защо си помисли, че се вълнуваме. За всеки който поназнайва малко повечко от редовия *** е ясно, че Кюрдистан няма как да бъде създаден, може само да бъде експлоатирана идеята за да бъдат използвани кюрдите за една или друга цели. Само толкова. Вие сте тези които изпадате в транс от думичката "Кюрдистан".

35

Анонимен

преди 8 години

Този конфликт е чисто етнически а не религиозен и е забъркан много отдавна от руснаците, а и сред българите има имюсулмани, а ти ако някога си си имал зимане даване с арменец няма да говориш така, тия са все тарикати

34

Cave man

преди 8 години

Всички са хора преди всичко, след това всичко друго, но някои даже не са го чували.

33

Бг Турчин

преди 8 години

Боевете продължават. Всичко което се изписва за край на огъня и прочие са глупости. Арменските медии от три дни показват снимка на свален дрон и два трупа на убити войници и пишат за 100 убити азербейджански войници. Всъщност арменците имат много големи загуби и загубиха територии в Карабах. Путин си има свои проблеми в момента. Или по скоро човекът който прилича на него. Запалиха и сградата на министерството на отбраната за да унищожат някои неща.

32

Пълен абсурд е

преди 8 години

Българите да подкрепяме мюсулмани?Абсолютна лудост!Та войната между исляма и християнството *** на вратата!Не забелязвате ли че на Арабския полуостров(и не само там) християните са подложени на унищожение?Някъде даже е държавна политика!

31

Анонимен

преди 8 години

Те турците в сета с известни. Имат 70 композитора, 60 математика, ай-ти спецове, ядрени физици, все интелектуалци.Обаче кюрдите не им вярват...

30

Анонимен

преди 8 години

до 52! Прав си батка, но истината винаги боли!

29

Анонимен

преди 8 години

Айде бе, откога го чакаме тоя Кюрдистан. Ще го има, ще се основе го слушаме от години. Не разбрахте ли , че самата идея за това е морковчето завързано на тояжка за да може магарето да тегли картичката само защото си мисли, че ще докопа морковчето.

28

Sorry

преди 8 години

Всички видяха що за стока са турците. Ердоганя разказа на целия свят за подлостта им, даже черния чичко от бялата къща, който доскоро даваше мъни разбра и когато му дойдоха да се молят, каза че го боли yйката. Дядовата...

27

Идалго

преди 8 години

Султанът иска да си отмъсти на Русия за колоните с петрол и е замислил да скара арменци и азери, като се надява на разрастване на конфликта. Само че не знае, краят му е близо. Много близо до Кюрдистан...

26

БУДА

преди 8 години

Ако азерите са със америка значи те са прави...истината няма значение...това е...

25

До 39

преди 8 години

Дано да е така. От предния ти коментар останах с впечатление, че не различаваш едното от другото.

24

Анонимен

преди 8 години

Американците грабнаха сръбско Косово и го дадоха на албанците,само за да си направят най-голямата военна база на Балканите.Сега подкокоросват турците да ръчкат азерите и да правят мръсно на руснаците.

23

Анонимен

преди 8 години

До До 30Голям човек съм разграничавам всичко

22

Анонимен

преди 8 години

Гладен ерменец Кюрдистан сънува.

21

До 30

преди 8 години

Не съм забелязал да има връзка между етнос и религия. Едното е даденост, а другото свобода на избор. Ако религията ти не ти позволява да го проумееш това значи те ограничава. Всъщност да живееш като ограничен човек също е въпрос на избор.