35

Лично мнение

преди 8 години

Цялата така наречена "борба с наркотиците" е едно безсмислено упражнение за което се харчат стотици милиарди в световен мащаб, без каквито и да било резултати. Днес абсолютно всеки наркотик може да се купи онлайн или на улицата. Който иска да се друса го прави така или иначе. Лошото е че се продават и много субстанции с неясна чистота и съдържание.ЗАТОВА, всички наркотици трябва да бъдат легализирани и да се продават свободно в аптеките!Поне хората ще получават това за което са си платили.

34

Ico

преди 8 години

Страшна статистика: Зачестява наемането на маймуни за пишене на статии.

33

Анонимен

преди 8 години

Оф, въобще знаете ли как се правят тези статистики? Пускат едни анонимни въпросници на хлапета между 12-16 години. В девети клас от 26 души паралелка само едно момиче чинно си попълни анкетата и си призна, че пуши. Около 10 души попълниха анкетата от 15 страници за около 30 секунди, защото не им се занимаваше с глупости. Останалите почнахме да се състезаваме кой ще се изкара по-гангстер. Направо на хартия му скрихме шапката на Ескобар. Реално най-много да сме пили по една ракия и няколко бири..

32

Крумев

преди 8 години

Еййй, стрхотни малоуници сте "днес.зле"Май тоя който е писал статията си е пропуанал хероиновата доза и е написал нещо за 10лв, че да има да си напазарува.

31

Анонимен

преди 8 години

Купешкият алкохол е по-вреден от канабиса. А за кремвиршите да не говорим. Забранете *** в храните, марихуаната е незначителен проблем. познавам много хора, които са пробвали, и то не веднъж, но нито един от тях не е станал зависим.

30

st.anger

преди 8 години

пушенето на канабис няма нищо общо с показаното на снимката.нито пък с метадоновите програми. а самата статия е писана като за първи април,глупава до безумие

29

Анонимен

преди 8 години

ЗАТОВА ,ЧЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ СЕ ОПЪЛЧИ НА НАРКОМАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ВМЕСТО ДА ПОЛУЧИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ПОДКРЕПА ВЗЕ ,ЧЕ ПОЛУЧИ ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА.

28

Анонимен

преди 8 години

Хора само амфетки нищо друро... После си яко HAPPY... "хабиби спиш ли добре си тананикаш постоянно и т.н.

27

Ivan

преди 8 години

Защо по***волите сте качили снимка на хероиново зависим, а заглавието ви гласи: "Страшната статистика: 65 хил. гимназисти пушат канабис"?

26

андонов

преди 8 години

След като и МВР се включи в разпространението на дрога през последните дни ,сигурно и резултатите в продажбите няма да закъснеят.

25

Пф

преди 8 години

Проблемът с канабиса не е проблем, напълно безвреден е, в някои случаи дори лечебен. В белите страни (ние само се правим че сме от тях) е законен именно с медицинска цел. Помага в борбата с някои доста сериозни заболявания, но ние сме мутренска държава, няма да го узаконят. Останалите видове наркотици няма какво да ги коментирам, ако ти стига мозъка трябва да знаеш какво може да ти се случи след употребата им, ама да причислявате канабиса към тях слагайки тая копната от нета снимка е несериозно.

24

НЯМА ТОЛКОВА ДЕЦА

преди 8 години

в гимназиите бре. Да не сте броили и гимназията в Столипиново...

23

Козела

преди 8 години

Още имало умни глави да коментират из dnes.bg. Не се предавайте братя

22

Ъо

преди 8 години

До ИнжекцияАвторката май има връзка с главния редактор за да я държат на работа...Или коментарите да се пълнят. Може да е някаква нова тактика, иначе много силен резила ще да е.

21

Йоро

преди 8 години

Е сега отивам да си ударя един грам Марихуана венозно, В Хълк да се превърна

20

ля ля

преди 8 години

много е лоша спекулацията и момента с насаждането на вредното и грешното! жалко че има хора които се хващат още на такива като таз мила репортерка а и още по-жалко че хората изкарват пари на гърба на другите "без да ги е еня за поминъка на местните жители нито за съхранение на природата"любима държава с жалко управление - резил за прадедите ни които са дали живота си за майка България!

19

Наблюдател

преди 8 години

Предвид имитацията на "борба с дрогата", броя на наркозависимите ще се увеличава. Защо в Сингапур нямят проблем с наркотиците.......!

18

нз

преди 8 години

Най ми прави кеф да си боцна една марихуана във вените,да си сипа ракия и да си пусна чалгийка.

17

Berlin

преди 8 години

Много добри коментари! Явно има още нормални хора в БГ. :)

16

статистик

преди 8 години

Страшната статистика е следната: Ако примем, че вече сме 6 000 000. Повече от 3 000 000 пушат цигари, По тъжно от това здраве му кажи. Може да се каже, че тези хора са роби. Тъжни роби, които всеки ден харчат много пари с наведени глави. Мисля, че 3 000 000 милиона е повече от 65 000. Хората които пушат цигари, много по-често посягат към други цигари.