57

Спас

преди 8 години

Отпуснати са много пари за да се поддържат и измислят лъжи и закони!!! Така е в Прибалтика и Полша. Където мине номера!!!! Власт, която създаде заводи, фабрики, ограмоти и електрифицира хората от най-затънтеното селце, построи язовири, пътища и баселението достигна до 9 000 000, НЕ МОЖЕ ДА Е ПРЕСТЪПНА!!!! ПРЕСТЪПНА Е СЕГАШНАТА ВЛАСТ, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ РАБОТА И ЧОВЕШКО ЗАПЛАЩАНЕ НА ПОЧТИ 6 000 000 МИЛИОННОТО НАСЕЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 8 години

кога ще бъдат съдени БХК , Америка против България и други неПравителствени неЗависими организации.

55

Анонимен

преди 8 години

В България нито е имало фашизъм нито комунизъм . Бедната прослойка в България е взела властта на щиковете на Руснаците и почва да избива богатите от злоба . Да ама необразовани хора не могат да управляват Държава и резултата е видим . Хиляди построени заводи с ръчен къртовски труд и изостанали от технологиите 100 години . Стотици построени панелни жилища неудобни и с вредни материали и резултата също е видим . Това е , а другото е пропаганда .

54

историк

преди 8 години

Хем сте неграмотни ,хем коментирате неща които не знаете ,а че Миков преиначава историята е разбираемо ,неговата партия 50 години ни пълни главите с измислена история ,поне за форума попрочетете нещо преди да пишете.

53

Анонимен

преди 8 години

В нормалните държави чрез историята развиват туризма - конц. лагерите в Полша, Германия, остатъците от Берлинската стена.... А какво правим ние? Взривихме мавзолея на Г.Димитров, премахнахме всички паметници от ерата на комунизма, но забравят, че унищовайки артефактите не могат да изтрият историята! Според мен вършейки това, извършват престъпление спрямо бъдещите поколения, все пак историческото наследство независимо от коя епоха е трябва да се пази!!

52

ПреЦедента

преди 8 години

Всичко е парлама да се заличават днешните зверства !Безплатното здравеопазване ли е зверство ?

51

Анонимен

преди 8 години

трябва , да бъдат съдени всички от след 1989 г. антидемократични правителства , заради които България стана 7 млн. население и унищожена икономика . Бесилка за СДС , начело с Костов и за техните наследници от РБ.

50

до61

преди 8 години

зверствата са сега

49

касандра

преди 8 години

Това ли е най важното сега за България? когато народа е стегнал колана до пред последната дупка (при последната не знам какво ще се случи) все гледат да отклонят вниманието му за нещо. я досиетата я нещо друго.Всичко е по мед и масло в държавата и ще се занимаваме с глупости

48

Анонимен

преди 8 години

в парламента нямат ли си друга работа

47

до неразбралите

преди 8 години

В България на всеки десетина години трябва да има военен режим Пиночет, защото крадците се размножават и става непоносимо!

46

Наблюдаващ

преди 8 години

До Анонимен (32)Много хубаво, че ги напомняш тези имена, защото някои хора вече 27-*** година не могат да проумеят, че най-върлите "антикомунисти" са били точно толкова върли комунисти и храненици на силните на деня. Особено Иво Инджев, московски отличник и верен сътрудник на ДС, надъхан със соц-пропаганда като кореспондент на БТА в Бейрут през 80-те, изведнъж смени боята и стана още по-върл антикомунист и русофоб...Всяко време, всеки период от историята имат своите + и -, нищо не е черно-бяло

45

Анонимен

преди 8 години

80%5 от българите в момента се чувстват роби

44

Анонимен

преди 8 години

Бойко е *** и ви влачи към блатото където въобще не е важно дали е социализъм демокрация или комунизъм американците са купили територията България отдавна в която живота замря американците морат сирийците с тероризъм а нас ни морат с глад кредити и безпаричие

43

комунист

преди 8 години

Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши ГЕРБ.

42

Анонимен

преди 8 години

Че защо като?! Мийов си е комунист проусто си легна комунист и се събуди с облак винарки социалист!

41

какво има тук

преди 8 години

В момента България е в неоколониална администрация и е окупирана от САЩ които управляват чрез марионетките си.САЩ има военни части в Бг за да контролират своята хунтата на власт. САЩ контролират процесите чрез различни НПО-та като Америка за България и други такива . Общо взето това което се строи в БГ е неолиберален капитализъм от вида в Южна Америка Много бедни и много малко богати.

40

АНТИ

преди 8 години

В Израел евреи построиха комунизъм в кибуците.Не вярвате ли?

39

Анонимен

преди 8 години

щом пенсионерите ровят по кофите със ***

38

Анонимен

преди 8 години

селата станаха махали а малките градове станаха селца това ли ви харесва