32

анонимен

преди 8 години

аз съм за първанов

31

Ф.С.В

преди 8 години

Ако Първанов се кандидатира за Президент - то дните на Плевнелиев са преброени - Пуделчето на ЦРУ и Мосад плюещо неспирно Русия и обясняващо за европейска солидарност хуманост и приемане на емигранти - ще бъде изгонено от Президенството и междувпрочем там НЕ МУ е и мястото ! една голяма грешка (Плевнелиев) която може да бъде поправена - Ще надградим неговата глупост с правилният вот -- Първанов !!

30

Анонимен

преди 8 години

ЧЕСТИТ НИ НОВ, СТАР ПРЕЗИДЕНТ

29

Анонимен

преди 8 години

хаха шегичка

28

alecsander

преди 8 години

Опит за по-сериозен коментар. За Президент на Републиката г-н Първанов е подходящ. Подходящ за Министър Председател е г-н Борисов. Ако двамата успеят да се справят с политическите си пристрастия, това ще е едно добро решение. Но трябва да се реши и проблемът с министрите и кадровия състав на МВР и на МО: да се комплектоват с доказани професионалисти, проявяващи минимум партийни пристрастия. Европа навлиза в критичен период през следващите 5-10 години и за нас тези проблеми са от особена важност.

27

Анонимен

преди 8 години

Честит първи април. От коментарите разбирам колко хора са прочели цялата статия.

26

Анонимен

преди 8 години

Акълът ли му пречи?

25

Анонимен

преди 8 години

А бе който и да се кандидатира, накрая президент ще е пак тоя, който медиите го обявят за победител :) :) :) :) То сегашния президент си е първоаприлец от всякъде, няма такава смешка - 5 човека гласуват за него, но като се каже, че е президент, значи е президент, КАЗАХ!!!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Май тук не разбират от майтап и се ядосаха като вожда си. Споко, Първанов няма да бъде президент, ще бъде премиер!

23

герборан

преди 8 години

Няма значение какво казва КС. Дори и Първанов да се кандидатира, това нищо не значи за нас, защото е ясно че на изборите ще изберем Плевнелиев, като една доказана и опитна личност. Така че КС да си решава каквото иска, ние знаем че президент ще е пак г-н Плевнелиев за втори мандат, той го заслужава.

22

Анонимен

преди 8 години

КС прави всичко в името на ДС, всичко за благото на ДС! След което следва нова тройна коалиция понеже огладняха - гепаджийте прибират всичко!

21

Кожогризец ООД

преди 8 години

Егати Конституционния съд, егати чудото! Погазване на демокрация, на принципи, важното е, че всички сме агенти и номенклатурци! Всичко е прогнило в тая държава- от КС през НС и МС, чак до шефове на съдилища, администрации и общини. Трябва толкова яка чистка, че Народният съд ще изглежда като детска игра. Тук няма как да заемеш отговорен пост, ако не си ***, а дори и някой случайно да попадне на такъв - или системата го смачква и изплюва, или той сам се отказва от борба с вятърни мелници.

20

Пръц

преди 8 години

Да ви бера лайката!Честит 1-ви април и на вас!

19

Авджия

преди 8 години

До .....23И ще си ходите заедно на лов за архарчета по азията, но не и в Европата!

18

Анонимен

преди 8 години

Муахахахаха - да видиш мутрата вбесен - безценно!Не че Първанов е стока, но в сравнение със сегашния си е направо висока топка....

17

.....

преди 8 години

Не мога да повярвам, че го пиша, но ако трябва да избирам между безродник като Плевнята (или друг безродник от ГЕРБ) и агента Гоце... ще гласувам за Гоцката.

16

гербист-столичан

преди 8 години

Дори и г-н Първанов да се кандидатира, нека народа да не се подлъгва по него, а да подкрепим за втори мандат вече доказаната личност на г-н Плевнелиев. Както вчера г-н Борисов каза, г-н Плевнелиев е достойна и доказана личност, има авторитета да ни води и да ни представлява пред света, така че нека да не изпускаме възможността да го подкрепим масово за вотир мандат.

15

Петко

преди 8 години

Първанката ще е 1000000000 пъти по-добър президент от сегашния ***.

14

Румбо

преди 8 години

Е па то от 27 години си я караме по първоаприлски....

13

Анонимен

преди 8 години

Браво Dnes. bg едно нещо в което сте шампиони.