18

до Берлин

преди 8 години

Ти вярваш ли в това което е написано,защото те сами не си вярват!Наивник!

17

Берлин

преди 8 години

Браво! Доста безработни бледолики, които висят денонощно по кафенетата, с парите от пенсиите на родителите си, могат да се поучат от тия роми.

16

Анонимен

преди 8 години

Глупости. Поредната платена публикация.

15

Анонимен

преди 8 години

Бостан...Не само ромите от долни цибьр искат да работят за да могат да си отглеждат семействата като бели хора! Сьщо така и останалите малцинства! Но близките 100 год... едва ли ще има достатьчни работни места за хората.

14

Божил

преди 8 години

Тия 10 човека на снимката са изкопали 5 квадратни метра наместо 5000- това ли им е работата,тия 5 квадрата ли ще ги прехранят??!!

13

Занзибар

преди 8 години

АЗ ИСКАМ ОТ ПРЕМИЕРА ДА МИ ПРЕДОСТАВИ СЛЕДНОТО:1. Апартамент на Раковска, за да съм близо нашите.2. 50 декара в Софийско, да развивам земеделие.3. 100 000 евро, за да съм обезпечен материално за времето на отглеждане на продукцията4. G-class 2015 фаселифт, защото е с най-добри характеристики за моето начинание.Справедливо е хора, не мислите ли?! Вие също имате право да помолите Слънцето-Премиер!

12

Анонимен

преди 8 години

Звучи като майтап, но познавах по-възрастни роми (сега ако са живи, да са на по 70 години) от едно село до Вълчедръм - поддържаха двор, животни, зеленчукова градина извън селото, бостан, 2 дка царевица на частно стопанство, пък и на всичкото отгоре се хващаха и да копат частно на две-три баби, вдовици, които физически не можеха да си приберат реколтата от полето. Младите са проблемът-мързи ги, пие им се, е*е им се и не знаят как, нито пък искат да работят.

11

Анонимен

преди 8 години

Евала на такива.

10

Анонимен

преди 8 години

Уфф, ми хващайте се на работа! Работа има бол, кандидатствайте и започвайте! Или чакате някой да дойде и да ви я връчи тая работа, а?

9

Анонимен

преди 8 години

Защо л няма пари за труд, а за помощи има - защото хората - били те роми или не, които не разчитат на помощи, а на собствените си ръце, за да живеят и да се прехранват, имат достатъчно мозък в главите си и да осъзнават за какво и кой да гласуват. А на онези в Парламента не им трябват такива хора и нямат интерес да им помогнат да се развиват. По-важно е да си запазят процента на постоянния контингент, който за помощи е готов и децата да си продаде...

8

pepe

преди 8 години

Има и такива ***. Работливи и искат да образоват децата си. Държавата и ние като общество трябва да ги поощряваме. Към тези, които бият бабите и децата ни, крадат и изнасилват, трябва да сме БЕЗКОМПРОМИСНИ. Така се създава ОБЩЕСТВО.

7

реалист

преди 8 години

За пример. Браво.

6

Хмммм

преди 8 години

Даммм, похвално, ама все още такива като тях са единици на фона на останалите търтеи, които като чуят "работа" и тичкат при БХК да ги защитава от "расизъм"!

5

Калоян

преди 8 години

Вярно е има такова село с точно такива роми, слуховете са верни, там са читави ромите. Написаното в статията е истина, хората искат да работят а не да чакат на готово. Направо да не повярваш че в тоя сайт са написали истината!

4

Анонимен

преди 8 години

Уау! Днес да не е денят на чудесата? Ами радвам се, че има и такива. За съжаление са много малко.

3

Анонимен

преди 8 години

Знам това село. То е донякъде уникално. Истина е, че там са предимно роми, но пък имат най-много висшисти спрямо общия брой на населението според статистиката. Това село е изключение от общото понятие за ромите - тези са чисти, възпитани, учат, бачкат и не мързелуват. Дай Боже повече такива роми в България!

2

Анонимен

преди 8 години

Istinaa e znam gi tezi naistina sa bachkatori,istina e tazi statiq

1

стефчо

преди 8 години

това не може да е истина...